Merhabalar Herkese 🌸

Günümüzde sadece bir şey talep etmek için mi arıyor insanlar birbirlerini?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese 🌸

Günümüzde sadece bir şey talep etmek için mi arıyor insanlar birbirlerini?
Merhaba,
Evet özellikle bazı zamanlar halanlar bazı aile büyüklerine yani görüştüğümüz kişileri arayarak hal hatır soruyorum hatta gittiğim fizik tedavi rehabilitasyon merkezinde tanıdığım sohbet ettiğim insanlar var onları arıyorum, ancak bazı insanların karakteri ve yapısı hoşuma gitmiyorsa özellikle anlaşamıyorsam çok mecbur olmadığım müddetçe konuşmayı tercih etmiyorum, bir de mesela sadece normal zamanda arayıp hal hatır sormayan insanların işi düştüğünde aramasına gıcık oluyorum ve bende onları aramıyorum, insana göre değişiyor.
#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
Teşekkür ederim @DorothyBabe
Hayır genellikle yani hal hatır soracağım zaman yazmayı uygun görüyorum çünkü sadece nasılsın diye aramak bana gereksiz geliyor mesaj atarak da nasıl olduğunu sorabilirdim zaten. eğer çok uzun konuşacaksak ya da mesela sohbet edeceksek ben o zaman için arıyorum ayda discord gibi yerlerden sesli konuşuyorum. çünkü eğlenceli oluyor hem telefon olduğu için de konuşacak konu kolay bulunuyor benim için. bunun dışında da genelde mesaj atarak hal hatır sormak daha güzeldir ki arkadaşım olanlara arada yazarım ama bazen de mesela nasılsın diyorsun iyiyim diyor ama o kadar. mesajın devamı gelmiyor öyle olunca da içimden yazmak gelmiyor pek çünkü sanki konuşmak istemiyor gibi bir algı oluşuyor bende. yani karşımda ki kişi de konuşmak için istekli olmalı ki anlamı olsun benim için..
Bi komşumuz var her gün arkadaşlarını sadece napıyon ve nasılsın demek için arıyor, balkonda konuşup gülüşüyorlar. Onlara kulak misafiri olmaya bayılıyorum gerçekten. Sırf hal hatır sormak için aramak çok kıymetli fikrimce.
Çok teşekkürler 😍🧡
Evet vefalı olan insan yapmalı zaten bunu..
Teşekkür ederim.. :D ✨
Cevap
8Cevap
Ben kimseyi aramıyorum valla ya napim iyiyse kötüyse 😂
İnsanları aramayı sevemiyorum hayır
Hiç aramam, çok hayırsızımdır bu konuda.. Hep sitem ederler yine değişmedim. Ne yapayım, sevmiyorum ya. 😃
Gün geçtikçe hatır soran azalıyor galiba. Genelde ilk önce bir hal hatır soruluyor, sonra bizim falancanın işi vardı ne oldu o, deniyor. 😂
Bazen ben hatır bile sormadan doğrudan konuya giriyorum sürekli görüştüğüm birisi ise.
Evet, yakın çevremle sürekli böyleyim. Sevdiğim insanlarla iletişim halinde olmayı isterim, merak ederim.
Telefon konuşmalarını sevmiyorum. Az insan çok huzur
İlla bir şey istemek için aramam hal hatır için de ararım
Bazı arkadaşlarımı arıyorum evet. Çünkü gerçek arkadaşım onlar benim.
Evet arkadaşlarımı ve sevdiğim insanları arıyorum
Sevdiğim insanları tek hal hatır için arıyorum diğer türlü ne işim düşerse onun için arıyorum onların yaptığını. Yapıyorum 😉😉
aşkım gelmiş bazen
😘
öpücükler aşkoma ♥
Evet arada ararım hal hatır sormak için.
Onlar beni aramıyor ben niye arayayım
Evet
Kimseyi aramıyorum.
Evet. Abartmam ama
Evet oluyor
Bazen oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?