Kendime göre hayırlı insanımdır ama sadece zor durumlarda falan arar sorarım. Onun dışında şey kafası var bende, arayanı açarım yazana cevap veririm falan.. Kolay kolay gidip birden mesaj atmam kimseye.
O kişi benim aramam sormam ama sürekli takip ederim sevdiklerimi sodtal medyadan olur eşten dosttan olur. Başı sıkışınca da daha onların haberi olmadan yanında olurum. Bu tarıfeyi eski sevgilime de uyguluyorum ama her seferinde bi azar yiyorum. Olsun canı sağolsun 😔😇
EVET , genelde o kişi benim ama liseden hala görüştüğüm arkadaşlar da var bu biraz karşı tarafa da bağlı adamına göre muamele yani yoksa öküz ölünce ortaklık bozulur...
Bazı dönemler gelir ailemin aramalarını bile açamayacak kadar aciz olurum. Bunun sebebi biraz da içinde bulunduğumuz ruh hali oluyor ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pek fazla arama alışkanlığım yok! Bazen sevdiğim kişiyi aramak isterdim, ne numarası var, ne o da benimle konuşmak ister! Arasam da cevap vermez zaten! Tek-tuk ailemi ararım ve birkaç iş arkadaşımı, eğer bir ihtiyaçları varsa tabi!