Sürekli sizin aramanızı, sormanızı beklerler. Aradıģınız zaman "Niye aramıyorsun hayırsiz?" Derler.. Sanki kendileri çok arıyormuş gibi. Ya da işleri düştüğu zaman ararlar var mı böyle insanlar cevrenizde?
Siz aramadığınız zaman sizi aramayan insanlar var mı?
Var, hemen hemen hepsi öyIe çevremdekilerin. Hatta aramıyorum diye ilişkiyi bile kestiler... Dostluklarda çıkar odaklı olmuş. Benim hiç aklıma gelmez aramıyor diye arkadaşlığımı dostluğumu bitirmek. O aramıyorsa ben ararım.. Ne oldu sesin soluğun çıkmıyor hiç nasılsın iyimisin diye halini hatırını sorarım. Ama insanlar öyIe değil, aramıyor diye selamı sabahı kesiyor. Rehberden numarasını siliyor.. İnsanlar çok değişti kimse samimi değil artık herşeyde menfaat ön planda evliliklerde bile sadakat yemini bile çoktan çöp kutusuna fırlatılıp atılmış..
Aynen var hatta biraz önce başıma geldi insan önce bir sorar ya nasılsın hersey yolunda görüşemiyoruz falan diye sanki kendileri o kadar çok arayıp soruyor ki eksik olan bizim aramıyor olmamız bide hayırsz cktn demezlermi... kendileri cok hayırlı sanki
En İyi Cevaplar