Şöyle olgun , aklı başında , ne bileyim her alana hemen hemen hakim , hakim olmasa da gelişime açık , kendini cidden geliştirmiş , ama mütevaziliğini de korumuş, mesleki olarak iyi bir yerde (maddi anlamda değil), konuştuğun zaman sana katan , eğlenceli falan filan , ahahah çok saydım. 3 gözü olan insan daha mı kolay bulunur acaba 😅 bu saydıklarım duygusal /seksüel anlamda değil sadece medeni durumları saf dışı bırakacak dostça bir muhabbet. Amaan neyse gidip çayımı koyayım., yarının planlarını yapayım 😅
Cevabın nedir?
1 yılyani arayabilir insan..
bazen ihtiyaç ama böyle bulduğun birisine de duygusal bir bağ kuruyorsun en sonunda insan doğasında bu var
yalnız değilsen de böyle birisiyle böyle derinlemesine bağ kuramazsın da039 Yorumla
Soran1 yılO kısmı da var tabi. Ama olgunluk kısmı orada devreye giriyor işte. Bulunduğun konumun farkında olarak hareket etmek , mantığı elden bırakmamak , sohbete odaklanmak..
- 1 yıl
yine de.
insan böyle mükemmel birisine denk geldiğin de daha fazlasını ister
Soran1 yılO anki duygu açlığıyla paralel bir durum bu, kişi sohbet kader duygusallığa da aç ise evet dediğin kaçınılmaz olur. Ya da gerçekten dediğin gibidir bilemiyorum , o kısmını pek düşünmedim açıkçası.
- 1 yıl
işte
siz olaya ben sonuca baktım
böylece ortak bir beyin fırtınası yaratmış olduk:)
Soran1 yılErkek beyninin daha sonuç odaklı düşündüğünün kanıtı oldu aynı zamanda :) evet güzel bir beyin fırtınası oldu
- 1 yıl
nedenleri saatlerce konuşabiliriz de.
ama sonuç ortada bir yerler de olur.:)
Soran1 yılBen genelde yola çıkıyorum sonucu vardığımda görüyorum 😅 önden göremiyorum, görünce tadı kaçıyor zaten. Benim gibi körlemesine gidersen hayat hep sürpriz sonlu oluyor :)
- 1 yıl
en görülü bir insan olmak benim suçum değil
tabi yolda keşfetmek keyifli olsa da hayat hep sonuçlara bakmamı inatla gösterdi bana her defasnda
Soran1 yılAslında yolda keşfetmek keyifli değil. Sadece benim gibi öngörüsü gelişmemiş insanlar için zorunlu bir seçenek. Ama şu da var ki her şeyin sonunu bilerek olaylara başlamak/başlamamak ne kadar temkinli olma açısından güzel olsa da ne bileyim çok da yorucu olur sanki. Mesela bakma yukarda plan yapacağım dememe , yarın olacak ve ben yarın işteyken yapacaklarıma karar vereceğim. Kervan yolda düzülür mantığı (ya da mantıksızlığı mı demeli ) var bende 😅
- 1 yıl
iş konusunda hemfikiriz işler öyle planla olmuyor:)
gerçi hiçbir şey planla olmaz bazen yaşamanın keşfetmenin akışına bırakmak lazım da bunu tek başına yapmak bazen riskli oluyor :)
Soran1 yılHayat tek kişilik bir yolculuktur deyip biraz edebiyat yapayım :) tek kişi de olsan çok kişi de olsan hayat hep risk. Ya olacak ya olmayacak , ya düşecek ya kalkacak , ya gidecek ya gelecek , ya alacak ya verecek , ya herru ya merru 😅 dediğin gibi ne kadar plan yapsak da her şey olacağına varıyor.
- 1 yıl
Hayat tek kişilik yolculuk içerisinde yoldaşını bulmakla geçer :))
edebiyatı inceden anladım ama yol tek başına yürünmez her daim :)
Soran1 yılburada ayrıldık işte , yol arkadaşı olsa da yol yine de tek yürünüyor bana göre. Tecrübe konuşuyor :)
- 1 yıl
yol tek yürünse de bir arkadaşa ihtiyacın var :)
buda gerçek
yani bunu bir dost bir sırdaş bir arkadaş olarakta düşünebilirsin
Soran1 yılDiyorsun. Belki kafanın çok uyuştuğu bir insan (eş, dost , arkadaş , sırdaş ) evet yolda sana katkıda bulunabilir. Ama benim en azından evlilikte gördüğüm şey , özünde insanın hep tek olduğudur. :)
- 1 yıl
özünde insan hep tek
ancak birileri hep yanında olacak
Teklik Allaha mahsus biz çiftimizi aramakla mükellefiz
yol bizi oraya götürebilir elbette belki bir dönem çiftimiz yanımızda olur sonra yollarımız ayrılır
ama dünyanın sonu değil
yeniden bir başkası çiftin olabilir kaderde ne var bilinmez geleceği bilemiyoruz netice de
Soran1 yılBenim kastettiğim şey mutlu /mutsuz bir evliliğin içinde olsan bile insanın yürüdüğü yolda , aldığı kararlarda , verdiği cevaplarda , yaptığı planlarda hep yalnız hareket etmek zorunda olduğu aslında. Konu çok derin , girersek sabaha kadar sürer 😅
- 1 yıl
işte laflıyoruz ne güzel :)
sitenin amacı bir bakıma bu fikirleşmek :))
konu derin olsa da konuşmak iyidir
ve tek başına hareket etseniz de yine de bir destek size gerekir onaylanmak mesala ya da evet sana yapabilirsin başarabilirsin demek gibi.
Soran1 yılO kısmında hemfikiriz , ama ben insanların etraftan ya da değer verdiği kişilerden ne kadar fikir alırsa alsın son kararı verirken yine de iç sesiyle hareket etmek zorunda olduğunu düşünüyorum. Mesela şey gibi : basit bir örnek olacak ama, saçımı sarı mı yapayım kırmızı mı? Diye sorular sorsanız da etrafınıza, aslında onlardan duymak istediğiniz bir cevap var ve onay arıyorsunuz. Etraf onay verince daha özgüvenle o işi yapıyorsunuz , etraf onay vermezse de yine de bildiğimizi okuyoruz :) evet laflamak güzel , benim açımdan sorun yok
- 1 yıl
bildiğini okumak başka
ama onaylanmak başka şey biraz.. ama hayat senin olunca son karar senin gerçi hayat gerçekten bizim mi başkasının hayallerini mi yoksa kendi hayallerini mi yaşıyoruz
olduğumuz yere nasıl geldi
ailemizin planlamasına da dahildik
bilemiyoruz orasını
yine biz cuzi irade diyelim seçimler bizim diyelim
Soran1 yılÖyle cüzi irade ile yolda yürüyoruz zaten. Yoldaki nesneler , kişiler ise yolun güzergahını etkiliyor bize göre. Kişiler elbette daha çok etkiliyor , yolumuza eşlik ediyor gibi görünüyor ama bana göre sadece güzergahı etkiliyor, biz yine tek yürüyoruz , tek de bitiş çizgisinden geçeceğiz.
- 1 yıl
öyle..
Yalnız yaşar yalnız gezer yalnız ölür.. Hadisi geldi aklıma..
Soran1 yılKastettiğim de tam olarak o işte. Özellikle eş konusunda. Maalesef her şey “menfaatimizin “ olduğu noktaya kadar güzel gider. Sohbeti , muhabbeti hoş dediğimiz insanlar da hakeza öyle. Evet insan ile muhabbet güzel , bir ihtiyaç , bir özlem. Ama işin en özünde insan hep yalnız. Akşam olup da başını yastığına koydupunda eğrisini doğrusunu tarttığında gün içinde yaptıklarının , hepsinde hep yalnız. Satıcı oluyor yalnız alıcı oluyor yalnız tartıcı oluyor yine yalnız :)
- 1 yıl
ama yine de o yalnızlığı da paylaşacak birisinin var olması da gerekiyor
ince bir cizgi..
hem yalnızlık hem çoğul olabilmek
Soran1 yılMutlaka , bi yukarda demiştim ya bir ihtiyaç. İnsan dengine gelirse ihtiyacı görülür (bu sadece eş anlamında değil). Ama saçma insanların arasına düşerse var halimize :)
- 1 yıl
oda şans biraz
niyetimiz temiz olsun iyiler bulur bence
Soran1 yılOna çok inanıyorum. Sen ne isen , ona göre kıymet bilenin çıkıyor.
- 1 yıl
o yüzden güzel iyi dileklerle yaşamak gerekiyor hayatı
Soran1 yılYa da güzel ve iyi çabalarla yaşamak :)
- 1 yıl
elinden geleni yapıp takdiri bırakmak gerekiyor
olacak olan oluyor zira
Soran1 yılEvet tevekkül önemli. Ama dediğin gibi biraz şans ve dediğim gibi biraz da çaba iyi insana rast gelmek.
- 1 yıl
aynen öyle
iyi iste iyi olur
Soran1 yılHadi bakalım , teşekkürler muhabbet için :)
- 1 yıl
Rica ederim kendinize iyi davranın gizli arkadaş:)
Soran1 yılSiz de efendim :)
Soran1 yılAksine mesleğimi çokkk seviyorum. Sadece her yerde olmamız gerekiyor ve bu anlaşılabilmiş bir şey değil henüz
- 1 yıl
Anlasilir umarim bence yanliş yere yazdınız ama :)
Soran1 yılHahah evet ya , uykusuzluktan kafam gitmiş :)
- 1 yıl
sorun yok:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkesin içinde beni ifşa etmen doğru değil 🤣🤣
078 Yorumla
Soran1 yılNeyse ki gizlisin de ifşa olmadın :)
Cevap sahibi1 yılEe bende kendimi ifşa edemem ama degilmi 😄😄
Soran1 yılYani böyle birinin müzelerde saklanması lazım 😅
Cevap sahibi1 yılYakında müzelik olacağım sanırım. Nedense her geçen gün insanlardan daha çok uzaklaşmak için sebepler ortaya çıkıyor. En kötüsü Tutankhamun'un yanına giderim kardeş kardeş otururuz. 🤣🤣
Soran1 yılİşte insanlar arasında olsa da , evini barkını kursa da insan “muhabbet “ arıyor , insanlardan uzağa düşmemek için , yoksa aya kaçacaaz
Cevap sahibi1 yılYaķında elon musk marsa koloni kuracakmış. Orayamı gitsek ne yapsak 😄😄
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılİnsandan kaçıp insana sığınacaksak ohoo.
Cevap sahibi1 yılOtur oturduğun yerde diyorsun. haklısın
Soran1 yılHayır , insandan kaçacaksan doğaya salacaksın kendini. Kolonilerde de insan olacak :) insan düşmanı da değilim aslında hangi ara konu buraya geldi
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılKonuyu biraz dağıttım sanırım hakkını helal et 😄😄
Soran1 yılEvet , insanlar ile sohbeti seven biri Iken onlara savaş açacaktım sayende :) neyse ki son anda farkettim ve durdum
Cevap sahibi1 yıl😄😄😄 Latife yapalım dedim biraz yoksa bende çok insancıl biriyimdir. Sohbet güzeldi teşekkürler 🙂
Soran1 yılElbette , farkındayım latifenin. İnsan her ne kadar kaçılacak bir varlık olsa da ateş gibi bazen ona ihtiyaç da duyuyoruz. Rica ederim 😇
Cevap sahibi1 yılEvet. Özellikle insan yalnız kaldığın seviyeli bir şekilde konuşup sohbet edebildiği bir insanın varlığına ihtiyaç duyuyor. Bundan yaklaşık 5 sene önce sosyal medyadan konuşup dertlestiğim birisi vardı. 1 1.5 sene kadar sürekli konuşup dertlesmistik. Benim profil resmim vardı ve o beni görmüştü ama ben onu hiç görmedim. Seviyeyide hiç bir zaman bozmadık bu süre içinde. hiç nefsi bir konuşma dahi geçmedi ve Bir gün sonlandı. Aklıma geldi söylemek istedim.
Soran1 yılBahsettiğim şey de o aslında. Muhabbetin içine nefsi bir şey girmesine gerek yok. Girmesin de. Hayatta evet o var ama sadece o yok. Çok daha değerli , kıymetli anlar var bana göre. Nefsi durumlar bugün seni tatmin eder yarın bıktırır ancak “hoş sohbet insan “ her gün kendisine olan ihtiyacı arttırır , sana bir şeyler katar , heybeni doldurmana katkıda bulunur gibi gibi. Hayata bakış açısıyla ilgili bu anlattıklarım tamamen.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle. bir nevi bir başka hayatı tanıyor ve hayatından birşeyleri bazı tecrübeleri öğreniyorsun. Evet bende ondan çok şey öğrendim orası kesin. Açık söylemek gerekirse Facebook ta bir yoruma verdiğim cevaptan sonra yollarımız kesişmişti ve bir başkasından şüphe de etmedim. beni tanıyormuydu bilmiyorum ama spontane geliştiği içinde hiç kimseden şüphelenmeden konuşmaya başladık. çok ilginç bir hayat hikayesi vardı ama yinede çok güçlü ve bilgili birisiydi. analiz yetisi çok kuvvetliydi. Kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣🤣🤣
Soran1 yılHahah unutulmamış bir anı olmuş anlaşılan. Tekrardan böyle şeylere denk gelmen dileğiyle :)
Cevap sahibi1 yılAslında hiç aklıma gelmez çünkü hem çok uzun zaman oldu hemde dediğim gibi ben onu hiç görmedim. Belki görseydim ona karşı birşeylerde hissedebilirdim ama onun özel durumlarını bildiğim için bir fotoğraf dahi istemedim. kendisi bana güven vermek adına bir fotoğraf atmıştı ve hemen sildim. Şimdi seninle konuştuğumuz konulardan dolayı aklıma geldi. Hakkımızda hayırlısı, iyi insanlara denk gelmek dileğiyle. Umarım sende iyi olan insanlara denk gelirsin. kalbinde iyi içinde canavar beslemeyen her daim iyi olanlara.
Soran1 yılDenk geleceğime denk gelmişim zaten ben , Allahtan belamı buldum der gibi oldu biraz :) ama umarım bundan sonra dediğin gibi insanlara denk geliriz
Cevap sahibi1 yılDenk geleceğime denk gelmişim derken 😄😄 umarım öyle olur 🤲
Soran1 yılEvlilik anlamında yani. Tabi daha genel bakmak lazım bu konuya
Cevap sahibi1 yılBaşından bir evlilik geçmiş sanırım ve kötü mü bitti yoksa kötümü gidiyor anlamadım.
Soran1 yılHayır ya sadece evliyim zaten anlamında diyorum
Cevap sahibi1 yılŞimdi anladım. Allah mutlu etsin 😊
Soran1 yılİnşallah diyelim 😅
Cevap sahibi1 yılÇaylar bitmiş, yarının planlarıda yapıldıysa sanırım yatıp uyumak gerekiyor. İyi geceler diliyorum. sohbet içinde tekrar teşekkürler 😊
Soran1 yılYarınki planım , plansız günümü geçirmek :) çay da bitti. Gün de bitti. Ben teşekkür ederim , iyi geceler
Cevap sahibi1 yılEig için teşekkürler 🙂
Soran1 yılRica ederim 😇
Cevap sahibi1 yılNasılsınız bu arada. plansız bir güne devam sanırım ama çay muhakkak vardır diye tahmin ediyorum 😊
Soran1 yılHahah plan yok , gün içinde önüme ne gelirse onu yapmak var :) iyiyim siz nasılsınız , çaysız asla olmaz 🙅♀️
Cevap sahibi1 yılSağolun bende iyiyim. işten çıktım şimdi bugünde bitti çok şükür 🙂 bende çayımı evde içerim artık
Soran1 yılAkşam çayı da güzel olur afiyet olsun efendim :)
Cevap sahibi1 yılŞimdi demlendi, test edildi, onaylandı. biraz çaykur biraz kaçak karışımı miss 🙂 ☕️ rengi biraz koyu idare edelim 😄
Soran1 yılBiz de kaçak içiyoz :) Türk de güzel kaçak da , karışımı da güzel oluyor aynen. Benim tercihim açıktan yana
Cevap sahibi1 yılAfiyet olsun.
Cevap sahibi1 yılOlsada ticaretini yapsak diyeceğim ama kaçakçılıktan ceza yemeyelim. bir paket çay için de yatılmaz 🤣🤣🤣
Soran1 yılAdı kaçak diye kalmış. Normal dışarı çayı biliyon de mi?
Cevap sahibi1 yılÇok yorgundum uyumuşum kusura bakma. Dışarı çay derken, günaydın bu arada 🙂
Soran1 yılGünaydın , yani eskiden ıraktan falan getirilirdi bu çaylar , adı kaçak diye kalmış :)
Cevap sahibi1 yılEvet doğu tarafında çokça bulunuyor bana da oradan geldi🙂
Soran1 yılŞimdilerde bunu satan her yer var tabi , afiyet olsun :)
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. siz ne işle meşgulsünüz?
Soran1 yılÇocuk üzerine bir meslek 😅 kolay tahmin edilir. Siz?
Cevap sahibi1 yılOkul öncesi öğretmeni ya da özel eğitim öğretmeni 🙂
Soran1 yılİkisiyle de alakalı ama değil 😅
Cevap sahibi1 yılÇocuk gelişimi ya da rehber öğretmeni
Soran1 yılSizin nedir?
Cevap sahibi1 yılMemur
Soran1 yılMemur genel bir ifade , ben de memurum o zaman
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣 haklısın. Ben düz memurum rütbem yok
Soran1 yılAnladım , son tahmindeki ikinci seçenek tuttu
Cevap sahibi1 yılValla çok güzel meslek ama bir okadarda önemli bir meslek. Maşallah diyeyim.
Cevap sahibi1 yılEşin çok şanslı diyebilirim. Peki o ne iş yapıyor.
Soran1 yılMemur o da. Evet önemli bir meslek , kıymeti bilinirse
Cevap sahibi1 yılBi memnuniyetsizlik sezdim sanki 🤔
Soran1 yılAksine mesleğimi çokkk seviyorum. Sadece her yerde olmamız gerekiyor ve bu anlaşılabilmiş bir şey değil henüz
Cevap sahibi1 yılBir rehber öğretmeni olman kendi çocukların için çok çok güzel ve önemli bir durum. Onlarda çok çok şanslılar. bilinçli yetismelerinde emeğin paha biçilemez. valla ne güzel
Soran1 yılOna da katkısı oluyor tabi ki. Ama eve iş getirmiyorum genelde :)
Cevap sahibi1 yılEve iş getirme babında değilde çocukların gerek eğitimi gerekse her türlü konudaki tecrübeni aktarma açısından söylemek istedim.
Soran1 yılEspri mahiyetinde dedim zaten :) elbette öyle oluyor , daha bilinçli yetiştiriyorsun çocuğunu ve ihtiyaçlarını , sorunlarının sebebini daha teorik açıdan da biliyorsun. Nasıl davranman gerektiği konusunda daha bilgili oluyorsun. Ama bu her zaman sabır da gerektiriyor. Yani bilgi yetmiyor :)
Cevap sahibi1 yılTabiiki sabır çok önemli 😀 ama bir tanesi büyüdü sayılır. Bir kaç sene sonra ortaokula başlayınca koca insan oluyorlar. hangisi kız hangisi erkek tam bilmediğim için adam ya da kadın diyemedim 🙂
Cevap sahibi1 yılNerelisin bu arada?
Soran1 yılBir tanesi büyüdü sayılır derken , neye dayanarak bunu diyorsun :) belki bebekler daha. Memleketime kadar yazarsammm 😅
Cevap sahibi1 yılPardon yaşını söylemiştin gibi hatırladım. akşam yorgunluğu diyelim 🤣 doğru onuda yazarsan olmaz. gizliliğe aykırı 😀😀
Soran1 yılHahah hayır kendim hakkında bir şey yazmadım :)
Cevap sahibi1 yılÇok pardon. aklımda başka bir sohbetten kalmış açık söylemek gerekirse.
Soran1 yılOlur öyle sorun değil :)
Cevap sahibi1 yıl🙂🙂 tanıştığıma çok memnun oldum.
Cevap sahibi1 yılNeden bilmiyorum ama buradan biraz uzaklaşmak istiyorum. hesabımı kapatmayacağım ama bir süre olmamak iyi olacak gibi. tekrar görüşmek isterim ama. Hersey gönlünce olsun sen güzel bir insansın. kıymet bilene tabiii
Soran1 yılBen de memnun oldum , ben kapatacağım hesabımı. Burası bana göre değil , yorumlarda bile görüldüğü üzere çok düşük IQ lü insanlar var. Normalde deli olanlara delidir der geçerdim ama bunlar kendilerini bir de çok akıllı sanan delilerden :) burada olmayı kendime hakaret sayıyorum artık :) senin de her şey gönlünce olsun
Cevap sahibi1 yılBaşka bir evrende görüşmek üzere. iyi geceler.
Soran1 yılİyi geceler
Cevap sahibi1 yılSohbetin için tekrar teşekkürler
Soran1 yılNe demek , zevkli sohbetin için ben teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNe demek 🌹🌹🌹🌹
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet şu an arıyorum taliplerimi beklerim skxnshahshshhd
00 Yorumla
1 yılKusursuz lar daha sıkıntı bence içi bambaşka
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın , ama bu saydıklarım kusursuzluk değil aslında , olabildiğince heybesine bir şeyler atmaya çalışan insan profili sadece. :)
- 1 yıl
Kolay yalan söylüyebilen ortamda dikkat çeken iki yüzlü aslında senin söylediklerin sen bilirsin hepsi dğeil tabi şans
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet arıyorum açıkçası ya
00 Yorumla
1 yılO söylediklerin sadece bizim jenerasyonda vardı ve nesilleri tükenmek üzere
04 Yorumla
Soran1 yılEvet yaşlanıyoruz
- 1 yıl
Yaşlanıyoruz🤔 yok yok yaşlandık ya da ben yaşlandım🤦🏻
Soran1 yıl30-35 arası daha yaşlanıyoruz ya, yolun yarısı olan sayıya bile gelmedik daha. Öyle avunalım
- 1 yıl
Avunacak çok şey var elbette ama yeni nesli gördükçe yaşlanmış olmak tokat etkisi yapıyor
1 yılAnlamak ve anlasilmak her çağda daha değerlidir...
02 Yorumla
Soran1 yılEvet , Bu çağda daha değerlidir.
- 1 yıl
Değerlidir, ama koca bir yanılgıdan ibarettir anladım sanırsın ya da anlaşıldım sanırsın...
- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılBiz de benzerlerini ariyoruz da neredeee
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ya , neden kimse aradığını bulamıyor?
- 1 yıl
Bulan da kiymet bilmiyor garip bir döngü
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇayın yanına kek var mı cay kek ve sohbet
04 Yorumla
Soran1 yılKeşle her şey kek yapmak kadar kolay olsa :) var var müesseseden
- 1 yıl
Çayı koy keki ben alıp geleyim eli boş gelinmez
Soran1 yılÇay hep var
- 1 yıl
Tamam o zaman anlastik
1 yılne diyelim Allah versin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılYani ben o kadar detayli dusunmedim daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bile yükselirim bu kişiye
11 Yorumla
Soran1 yılÇok seçicisin demek sen de 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılBana her zaman rastlayamazsin
02 Yorumla
Soran1 yılGizli takılırsan kimse rastlayamaz evet :)
Cevap sahibi1 yılHerkese kadr degil
Sen ne sunacan?
06 Yorumla
Soran1 yılOhooo, sunum masası mıyım ben? Sohbette iki taraf da doluysa önden sözleşme imzalamaya gerek var mı?
Soran1 yılSalla tutarsa bakalım. Senin gibi IQ sorunu yaşayanlara biz Ritalin yazıp gönderiyoruz. İster misin bir kutu da sana yazalım dostum? Şizofrenik belirtiler de seziyorum. Du bakim, biraz da “ben her şeyi bilirim” diyen bir narsist de görüyorum. Servise yatırmalıyız seni artık orası paklar hahah 😅
Soran1 yılHmm zihinsel gerilik de görüyorum , genetik durumlar var sanırım aileden. Hastayı kendi haline bırakalım 😘
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet ya
00 Yorumla
1 yılBenim iş verenim fffkjfkc
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılYooo
08 Yorumla
Soran1 yılAbi sen isminden kaybettin zaten bu yazdıklarımdan muafsın 😅
- 1 yıl
Yas kac senin
Soran1 yılSenden büyük , 61 in hatrına saygı duyuyorum sana 😅
- 1 yıl
Kac soyle 37 degilsin ya
Soran1 yıl32
- 1 yıl
Benimde 33
- 1 yıl
Bekarmisin
Soran1 yılOkey kanka , sen soruyu tekrar oku. İzdivaç programından ilerisi değil sanırım hayat size.
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası