Aşk İlişkileri Ya aradığın kişi de seni arıyorsa? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ya aradığın kişi de seni arıyorsa?#Vesselam Güncellemeler+1 yıl Sevdiğim bir kelâm:"Aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır.." Ya aradığın kişi de seni arıyorsa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Meryem__96 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. O zaman karşılaşmak denk gelir umarım varsa öyle biri. 2 2 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl İnşallah.. Yorumla Meryem__96 +1 yıl Aynen sağol Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hep söylediğim bir cümle vardır. Ben kaderimi bekliyorum, o beni. 1 3 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Tam vaktinde gelir inşallah.. Yorumla Sevmeyiunuttum +1 yıl İşte o nokta da kaza ve kadere imanı gerektiriyor Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Şüphesiz.. Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Nedir yukarıdaki Arap alfabeli metinde yazan? 1 2 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Soru o işte :) orada da bu soru yazılı Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Arapça Osmanlıca arasında gidip geldim. Osmanlıca olmadığını anlayıp Arapça olarak ne yazıyor dedim :) Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aramıyorum kimseyi, gelsin bulsun beni 😄 1 4 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl O da öyle diyorsa :)) Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Mahşere kaldı kavuşmamız 😅 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Hayırlısı :)) Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl İnşaAllah Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya ben onu aramıyorsam 1 3 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Bulmuşsun demek ki :) Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yok yaw hiç aramadım da kimseyi Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Peki :) Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bıraktığı yerdeyim iletiver bi zahmet 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne mutlu bana o zaman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O zaman karşılaşmak denk gelir umarım varsa öyle biri.
İnşallah..
Aynen sağol
Hep söylediğim bir cümle vardır. Ben kaderimi bekliyorum, o beni.
Tam vaktinde gelir inşallah..
İşte o nokta da kaza ve kadere imanı gerektiriyor
Şüphesiz..
Nedir yukarıdaki Arap alfabeli metinde yazan?
Soru o işte :) orada da bu soru yazılı
Arapça Osmanlıca arasında gidip geldim. Osmanlıca olmadığını anlayıp Arapça olarak ne yazıyor dedim :)
Aramıyorum kimseyi, gelsin bulsun beni 😄
O da öyle diyorsa :))
Mahşere kaldı kavuşmamız 😅
Hayırlısı :))
İnşaAllah
Ya ben onu aramıyorsam
Bulmuşsun demek ki :)
Yok yaw hiç aramadım da kimseyi
Peki :)
Bıraktığı yerdeyim iletiver bi zahmet
ne mutlu bana o zaman
Arayan bulur..