Arkadaşlarımla bir veda kahvesi. Yarın ayrılacakta olsak her zaman ki gibi gözümüzden yaş gelesiye kadar güldük. Ama bu gece son😔

Arkadaşlarımla bir veda kahvesi. Yarın ayrılacakta olsak her zaman ki gibi gözümüzden yaş gelesiye kadar güldük. Ama bu gece son😔

Dün ağlayarak ve yerlere yatarak güldüm. Hemen anlatıyorum
Kardeşimin sac derisinde egzama var ve bir türlü geciremiyordu. Internetten bir tarif bulmuş, tarifin içinde zencefil var, kardeşimde tarifi hazırlamış. Sonra bir baktık ev çemen kokuyor özellikle kardeşimin olduğu yerler
Dün gece yine tarifi hazırlıyordu annemle bende mutfaydik. Tam karışımın içine zencefili koyarken baktık ki zencefil değil toz çemen koyuyormus. Annem gülmekten altına kaçırdı. Ben ağlayarak guldum resmen
Rezil bu kız ya diskdoakxpsdjaosiqoqk
Hiç hatırlamıyorum. sadece Discord grubunda atılan giflere çok gülüyorum :D :D gerçekten güldüğüm tek an onlar var sadece. bunun dışında bir de izlediğim komedi filmlerine gülüyorum o kadar :) ama gerçekten içtenlikle mutlu olduğum için güldüğüm bir zamanı hiç hatırlamıyorum hayatımda genelde tebessüm ederim sadece o da somurtkan görünmemek için çünkü maalesef insanlar depresif olduğum zaman daha çok soğuyor..
Mütemadiyen her gün gülerim, haftada en az 2 kahkaha.. Şirkette çalışırken mutlaka zeka kokan bir espri yapılır, günlük dozumuzu alırız gülerek… Hayat kısa, hakkını vermek gerek.
Biraz önce arkadaşla dondurma aldık o daha bir kere yaladı yere düşürdü ona kahkaha attım 😀
Teşekkürler 🫶
Cevap
27Cevap
Bugün güldüm denize gitmiştik keyifli geçti
Her gün kahkaha atacak bir nedenim oluyor şükür. Sevdiğim insanlarla bir arada olmam yeterli.
Kuzenimle muz yiyoduk ben muzu tam ısırcağım zaman kahkaha atmaya başlıyodu tabiki zavalı ben hiç bir şey anlamıyodum sebebeni sordum bana açıkladı gerçeği öğrendikten sonra o gün çok gülmüştüm ve muzdan soğuduğum gündü
Sanırım en son 7-8 ay önce hatta daha çok da olabilir yurt dışına çıkacaktım arkadaşlarım hepimiz toplandık gece sabaha kadar sohbet edip gülmüşlüğümüz var
Her gun atiyorum o icten kahkahalari. Kankim sagolsun, karnima agrilar girene kadar guluyoruz her an 😅😅☺️
Cok cok oldu!
icimdeki mutlulugu öldürdüler
Bugün, kedim diğer kedime tokat attığı zaman kedimin tipe bi saat güldüm
Her zaman atarım. Attığım kahkahalar içimden gelir hep, her şeye inat.
Ara sıra geliyor. Yakın arkadaşım varken daha fazla içten kahkaha atıyordum.
Bugün iş yerinde komik bir olay oldu. Tam kahkaha değilse de güldürdü.
Tüm arkadşalarım bu sene üniversiteye gidecek olup benim hedefime ulaşmamam. Çok içten kahkaha attım :)
Merzifondayken dostlarım vardi cipsi kola bira icerken cok gulerdik ah eskiler simdi berbat bi haldeyiz
Eski sevgilimi nişanlısı ile küfürleşirken görüp kahkaha atmıştım🤣🤣
Bir arkadaşımla görüntülü konuşurken
Gülme krizine girmistik
Az önceki bir yoruma, bana ekonomi ne zaman düzelir diye soruyor ya🤣🤣
Hiç hatırlamıyorum. sadece Discordda gülebiliyorum
Hatırlamıyorum bile, eski arkadaslarimlayken sanirim. Sanki kırk yillik dostum gibilerdi.
3 ay önce falan ama öylesineydi içimden geldi başkada kahha atmadım
Kardeşimle bir araya gelince her halta güleriz yani dün olması lazım.
Bu aralar Sinan Engin izlerken atıyorum
34 sn önce 3 tekrarlı yiiihahaha
Hiç bi zaman hayatım dramatik
Hatırlamıyorum
antidepresanımı aldığım her gün tşklr
Sürekli sebebe gerek yok severim gülmeyi 😂
Hatırlamıyorum 🤷♀️🤷♀️
dedikodu ederken bugun
Her yanım neşe her anım kahkaha
Bugün attım 😀
Hep kikirdeyen bi kızım zaten ben😝😝
Dün oldu. Baya karnıma ağrılar girdi 🥹