Geçen gün bunu ben de düşündüm. Hayatımda eskiden çok eğlenceli ve çevresindekileri gülmekten işeten biriydim. Sonra bişey oldu, hayatım ellerimden kayıp gitti. 5 senedir gülmüyorum. Hatta gülen insanları görünce, hayatta hala gülebilecek bişeyleri olduğuna şaşırıyorum 🤔
En son baktımda 9 temmuzda gülmüşüm yaklaşık 10 gün önce.. Sevgilim yani"Eski sevgilim"e bir foto atmıştım o da güzelsin çirkin olduğun zaman var mı da demişti.. Aklıma geldikçe gülüyordum mutluluğum kısa sürdü be @ouzinyo bu çarşambada ayrıldık bunu ben istedim daha doğrusu buna mecbur bırakıldım şimdi birbirimizi engellemişiz arkadaş bile değiliz 😪ahh biii unutabilsem ahhh
O bensiz mutlu bence bugün yardımına ihtiyacım var çok kötü birşey oldu dedim üstten gördü yazmadı sonra bende neyse ben hallettim bb sana gerek kalmadı dedim sinirlendim engeli bastım şimdi o da engellemiş... Sevse bir şans isterdi ben bunları hak ettim mi ya
~yani her gün. Çünkü sık sık gülerim hatta gülmek için saçma bahaneler ürettiğim bile olmuştur. Mesela 'eğer bunu da kabul etmezse gülerim artık' gibi 👻
Her zaman gülerim ya, sizde bulun pozitif olun her zaman. İnsan elbet buluyor gülecek birşeyi, tamam bazen gerçekten çok üzgün olursun o zaman gülmezsinde hep de negatif kalınmaz beğ