Kişilik & Karakter En son ne zaman içten güldünüz? Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman içten bir şekilde güldüğünüzü hatırlıyor musunuz?. En son ne zaman içten güldünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum sanırım hiç içten gülmedim son zamanlarda 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Az önce @abdurrahman00t bu beyin mesajına :D 1 3 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Mesajın içeriğini paylaş hadi dfjdksk Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl @Abdurrahman00t Vay arkadaş özel diye bir şey kalmamış. Hep show :D Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Fjdkdks Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gülemiyorum artık içten tüm gülüşlerimi herşeyimi kaybettim tüm duygularımı duygusuzun teki oldum 0 0 Yorumla
Duykuss18 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken sanırım. Sonrası hep yalan.. 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Domates biber 40 50 kuruştu güldüğünde. Şimdi 1 kg biber 60 70 lira nasıl gülelim ki 0 0 Yorumla
delimidirki Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Son zamanlarda gördüğüm en güzel ilk 3 soru bravo.Cvp hatırlamıyorum😁 0 0 Yorumla
ballısütümbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gülmeye aşık bir insanimdir uzun bir süre hasret kalmışlığın vardı ama artık gülmek için ekstrem bir duruma ihtiyaç duymuyorum kendimi heran her dakika kahkahaya bogabilirim 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Bu hafta güldüm birkaç defa uzun zaman sonra 0 0 Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Ben her zaman içten gülüyorum gülünecek bir şey olsada olmasada 0 0 Yorumla
kimsesengibideil Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bir kız var onu görünce içten gülmeye başladım sevgilisi var napıcaz 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Dün güldüm 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dünden beri güldüğüm söylenemez diyelim. :D 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dün güldüm. Abimle birlikte kahkahayı bastık. 😅 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şükürler olsun gülüşlerim gerçek. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Baya oldu çok oldu ya belki üstünden yıl geçti 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Dürüst olmak gerekirse hatırlıyorum 🤔 0 0 Yorumla
MutlulukS2ci Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Son zamanlarda gülemiyorum ki uzun zaman oldu 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocukken 0 0 Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Bi' saat olmadı. 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Az önce. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bugün 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Az önce güldüm komik bir videoya
Hatırlamıyorum sanırım hiç içten gülmedim son zamanlarda
Az önce @abdurrahman00t bu beyin mesajına :D
Mesajın içeriğini paylaş hadi dfjdksk
@Abdurrahman00t Vay arkadaş özel diye bir şey kalmamış. Hep show :D
Fjdkdks
Gülemiyorum artık içten tüm gülüşlerimi herşeyimi kaybettim tüm duygularımı duygusuzun teki oldum
Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken sanırım. Sonrası hep yalan..
Domates biber 40 50 kuruştu güldüğünde. Şimdi 1 kg biber 60 70 lira nasıl gülelim ki
Son zamanlarda gördüğüm en güzel ilk 3 soru bravo.
Cvp hatırlamıyorum😁
Gülmeye aşık bir insanimdir uzun bir süre hasret kalmışlığın vardı ama artık gülmek için ekstrem bir duruma ihtiyaç duymuyorum kendimi heran her dakika kahkahaya bogabilirim
Bu hafta güldüm birkaç defa uzun zaman sonra
Ben her zaman içten gülüyorum
gülünecek bir şey olsada olmasada
Bir kız var onu görünce içten gülmeye başladım sevgilisi var napıcaz
Dün güldüm
Dünden beri güldüğüm söylenemez diyelim. :D
Dün güldüm. Abimle birlikte kahkahayı bastık. 😅
Bu akşam bir komik vidro güldüm
Uzun zamandır içten gülmedim
Bugün güldüm baya da iyi güldüm ama
1-2 ay önce flörtle konuşurken
Şükürler olsun gülüşlerim gerçek.