Merhaba.

Özel hayatınıza ait konularda soru sorulması ve fikir verilmesi sizi rahatsız eder mi?
Merhaba.

Özel hayatınıza ait konularda soru sorulması ve fikir verilmesi sizi rahatsız eder mi?
Soru soran kişiye göre değişir ama tavsiye vermelerini istemem. çünkü ben kararlarımı kendim alırım her zaman için. sadece dertleşmeye ihtiyaç duyarsam dinlemeleri beni mutlu eder
Genel olarak fikir almayı seven birisi değilim özel hayatıma dair sorulan soruları ise benim için gerçek anlamda çok değerli olan insanlara cevabını verebilirim. Zaten genelde soru sorulduğu zaman insanlara "Onca işin gücün arasında seninle mi uğraşacağım ya, sorma soru falan" diyecek moddayım son zamanlarda. Yanı sıra fikirlerinden hoşnut olduğum çok nadir insanlar olur bunlarda genelde bana empati yapacak kapasitede insanlar ya da beni her halimle bilen insanlar olurlar. Soru sorulmasını, fikir almayı "genel" insanlar yapınca sevmiyorum, benim için özel olan insanlarla dertleşir, sorularını cevaplar ve fikirlerine kulak asarım.
Özel hayatım özel şeyler yaşayacağım kişiden başkasını ilgilendirmez. O nedenle özel hayatın sohbet veya boş konuşma olarak harcanmasına karşıyım.
Cevap
2Cevap
Tabiki de rahatsız eder. Ben akıl danışmak istersem zaten soru sorarım. Ayrıca kimse kimsenin hayatına müdahale etmemeli bence
Fikir almam kimseden, soruyu sorabilirler cevap veririm sorun yok.
Kim olduğuna bağlı. Eğer ailemden biriyse rahatsız etmez fakat onun dışında birinin soru sorması, fikir vermesi rahatsız eder.
Pek sevmem paylaşmayı rahatsz olurum evet
Samimi olmadığım biri yapıyorsa eder.
Çok rahatsız eder
Soru sorulmasından hoşlanmam
Etmez
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?