Sinir katsayımızın sayı doğrusunun sol tarafına gider şekilde uzadığı durumlar olur ya...
Hangi durumda veya konuda size karışılmasından rahatsızlık duyarsınız?

Sinir katsayımızın sayı doğrusunun sol tarafına gider şekilde uzadığı durumlar olur ya...
Hangi durumda veya konuda size karışılmasından rahatsızlık duyarsınız?

Çok iyi bildiğim bir konuda müdahale edilmesi beni hayli sinirlendirir. Hatta birine fikrini sormadığım sürece yorum yapması da gıcık ediyor. Ki emin olmadığım, bilmediğim bir konuda mutlaka fikrini de sorarım insanlara
Bu ben ya, ben ben ben. 😂
vhbmnbv çünkü ikizimsiin
Konu değil aslında genelde var bu. Çıkmaza girsem de fikir almak için sorsam tamam benim halt yemem sabaha kadar konuş anlat.
Ama fikir danışmamışım, soru sormamışım, ikilemde kalmamışım. Elhamdülillah şu yaşa gelmişim, birkaç tecrübe edinmişim, bir iki bilgi öğrenmişim (burnunu sokanın bilgisinin yanında bir hiç elbette ama), bir meslek sahibi olmuşum. Bırak abi ya. Beni bana bırak.
Elim ayağım titriyor yazarken. Çünkü böyle bir karabasan var etrafımda. Çizdiğim arıya da karışmazsın heralde. Çocuklara söyle de kapalı gelsinler okula, kuran okuyorlar haram kızım (çocuklar 4 yaşında) offffff
Bazı kişilerin algıları kapalı, hatta kapı yok, kapı duvar. Tamam sakinim 😂
İnsanın bildiği ve alanı olduğu konuda kendisine karışılması gerçekten sinir bozucu bir durum. Anlıyorum seni... Allah yardımcın olsun. 😄🙃
Aslında her konuda özellikle özel hayatımla ilgili aldığım kararlara karışmasından hiç hoşlanıyorum... Yanlışım varsa düzeltmeyin ⚠️
Bilerek yapıyorum ben onları 🤪😂
Yanlışlar nasıl belirlenir mesela 🙄Kime göre ya da neye göre 😉
Doğruyu kim belirler?
O zaman naapıyoruzzsss herkesin doğrusu, yanlışı kendine diyerek.. Kimsenin hayatına karışmıyoruz 💪😎Kendi bahçemdeki çiçekleri sulamaya o kadar odaklandım ki kimsenin toprağında gözüm yok çokk şükür..🍀💃Kalbin kadar yol alır, kalbin kadar yolda kalırsın bu hayatta..😇
"Yanlışım varsa düzeltmeyin." 😂😂😂
Çok iyiii söz sjsjshs
Rica edüyürümm...💕
Ben her konuda bana karışılmasından rahatsızlık duyarım. yani ben bir karar verdiysem zaten kimse karışmamalı kendi hayatım hakkında en iyisini zaten ben bilirim demek. hata bile yapacak olsam bu yine benim kararım olur yani kendim hata yaparım. başkasının düşüncesi ile hareket etmem. bu yüzden de hiç bir konuda bana karışılmasını sevmiyorum
Cevap
5Cevap
Her konuda, kimseyi karıştırmam da karışmam da...
Kimse bana hiç bir konuda karışamaz, karışmamalı.
Mümkünse hiç kimse bana karışmasın ve hayatımla alakalı yorumda bulunmaz
Kıyafetim konusunda hiçbir şey duymaya tahammül edemem ben 24 yaşında kadınım nerde ne giyeceğimi biliyorum ne babam ne müstakbel kocam karış (a) mazken başkasına ne oluyor yani bak düşününce bile sinir geldi🤣
Ahahaha şşt şşt sakin ol, sinirlerine hakim ol...😂 Sana gelsin bu parça! 🥳
Daha geçen doğukan mançonun şu şarkının klip kutlamasında sonra alkol testinde ehliyeti kaptırma hikayesini dinlemiştim 🤣
Aaa doğru mu bu bilgi? Ben de şu an senden öğreniyorum. 😂😂😂
Ay evet youtube kanalında anlatıyordu ne güldüm dinlerken🤣
Aaa ben de dinleyeyim yaa 😂
Her konuda. Yanlışsa da benim hayatım benim kararlarım KİME NE 😒
İşte bence de "kime ne" ? 😂
Kararlarım hakkında insanların benim üzerimden konuşmalar sarfetmesi beni çok sinirlendiriyor.
Okurken bile deli etti ya 😅
Evet maruz kalınca bu sefer cidden deli ediyorlar 😅 Deli numarası yaparsak belki kurtulabiliriz hayatımıza burnunu sokan insanlardan🤭
Belki de...😄
Spor yaptığım için haliyle kalori hesabı yapıyorum. Bazen ailemleyken ya da arkadaşlar benim evimdeyken hassas mutfak terazisinde tartarak yiyorum diye söyleniyorlar uğraşıyorsun vs tarzında. Sinirleniyorum.
Genel olarak karışmasınlar ya evin içinde bile yediğim yemeğe kadar karışmaya çalışıyorlar tabii ben taviz vermiyorum
Lütfen hiçbir konuda karışmayın, teşekkür ederim.
-istanbull_hanım
Her konuda rahatsız oluyorum. Özellikle özgürlüğüm kısıtlanıyorsa.
Akşam odama çekilince rahatsız edilmek istemem
Her konudaaa 😅🫢
Genelde hiç bir konuda.
Her konuda.
Derz.
giydiğim kıyafetee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?