Selamlar... Bu ben hfjf arkadaşlarımın kaç tane içtiklerini saydığımda bana sinir oluyorlar ama elimde değil jfjd ayrıca iyiliklerini düşünüyorum lütfen.

Selamlar... Bu ben hfjf arkadaşlarımın kaç tane içtiklerini saydığımda bana sinir oluyorlar ama elimde değil jfjd ayrıca iyiliklerini düşünüyorum lütfen.
Sigara, içki ve türevleri. Erkek olursa rahatsız olurum yanımda biri varsa iyi olabilir yinede rahatsız olurum. Namaz kılmayan biri varsa ekstra rahatsız olurum. Düşmanıma selam veren biri varsa rahatsız olurum.
Oğlak, başak, kova, aslan, yay olursa rahatsız olurum.
Siyaset yapılması beni rahatsız eder.
O ortamda bel altı muhabetler konuşuluyorsa ya da küfür/argo kullanılıyorsa sohbetlerine beni dahil etmesinler. 🔫
Zaten öyle kişilerle arkadaşlık kurmuyorum ama bazen arkadaş grubunda nereden geldiğini bilmediğim insanlar türüyor... ://
Bulunduğum ortamda küfürü normal konuşma gibi sanan kişilerin olması açıkçası beni rahatsız eder. Birde bazı insanlar bakışlarını o kadar rahatsız edici şekilde dikiyor ki hayırdır bir şey mi oldu diyesim geliyor
Cevap
7Cevap
eğer sevmediklerim o ortamdaysa.. ya da bana saygısızlık yapılıyorsa rahatsız olurum.. ya da küfürlü bir mekansa
Küfür duyduğumda rahatsız oluyorum. Aşırı ses de beni rahatsız ediyor. Malûm yaşlanıyorum. :))
Ay ay yine her zamanki gibi mükemmel çıkmışsınn 🫶🏻hjdkd
Yüksek sesle konuşanlar, ağzını kapatmadan hapşıran insanlar vb gibi kişiler keşke evden hiç çıkmasalar.
Sürekli küfürlü konuşma dönüyorsa rahatsız ediyor bi yerden sonra.
Spesifik bir şeyim yok herkes benimle aynı olamaz sonuçta xhsyxhs
Küfür, sesi sonuna kadar açıp reels tiktok izleyenler, görüntülü sohbet edip karşıdakinin sesini bizlere zorla dinletenler
Kalabalıksa rahat edemiyorum. Direkt kaçıyorum sigara, parfüm, küfür üçlüsü varsa zaten bir saniye duramam
Kendileri bi haltmış gibi başkalarını çekiştirerenleri duyunca ortamdan kalkar giderim. O tiplerle konuşulacak bir konum olamaz..
Hoşlanmadığım kişileri görmekten midem bulanıyor. Oradan uzaklaşmak zorunda kalıyorum.
Bulunduğum ortamda
bakış rahatsız eder
Alakasız insan bakışları
Erkek kadın fark etmez
Asabi davranişlar, küfur dengesizlik, sarhoşluk, dedikodu, islik çalanlari, cahilce ortamlar, çok abartili sahtecilik, alişverişte kapiş kapişlari, sokakta yururken dikkat etmeyenleri ve yanindan yuruyenleri, Ufff yaa nerde normalleri?
Dışlanırsam, konu başka yerlere saparsa, sarmayan konu açılırsa, birisine laf atılırsa gibi
Şaygışıjlık oluyşa rahatşıj oluyumm
Kesinlikle dedidoku. Hiç sevmediğim şeydirr
Yuksek sesle konusanlar migrenim var
Dedikoduya tahammülüm yok mesela.
Gürültüden yüksek ses karmaşa ay katlanamıyorum
yalnız kalırsam ve konular beni sarmassa eşlik edemezsem rahatsız olurum
Benden yakışıklısı varsa rahatsız oluyorum
İnsanlar
Abazanlar
Veletler
Aşırı sesli konuşulması ve aşırı küfür
Gözleriyle süzen tipler