Her hangi bir ortamda bir şeyden rahatsız olursan sırf insanlara ayıp olmasın diye belli etmeden ortamda bulunmaya devam eder misin, yoksa asla duramaz mısın?😑😑#Edameda 𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪
Bir ortamda bir şeyden rahatsız olursan, o ortamda kalmaya devam eder misin ayıp olmasın diye?
Hayır durmam. Çünkü bunu kendime saygısızlık olarak görürüm. Ve gerekiyorsa da rahatsız olduğum şeyi belirtirim. Buna rağmen devam ediliyorsa o ortamı her ne olursa olsun terk ederim. Ne saygısızlık yapmak isterim ne de saygısızlık görmek.
Aşırı derecede rahatsız oluyorsam kalkıp giderim. Ama belli bir seviyede ise oradaki tanıdıkların hatırına kalmaya devam ederim. Yalnız, yüzümden tüm memnuniyetsizlik belli olur.
Hahaha cok yasadim bunu ben o yerde biseyden zerre rahatsiz olduysam orada 1 dk durmam yanimdakilere de derim direk acik acik ben su seyden vs. Rahatsiz oldum gelen gelsin benle ben gidiyorum derim gelen gelir kalan kalar asla durmam o ortamda
Rahatsız olursam direk kalkarım umrumda olmaz. Önemli olan benim ne hissettiğim. Başlarım ayıbına. Keza düşünürlerse de oralı olmam. Ben ne yapmak istersem o.