Seni geren bir ortamdan kaçmayı mı tercih edersin , kendini dizginlemeyi mi?
Herhangi bir ortamda gerginliğe denk gelebilir veya kendimiz gerilebiliriz. Bunların yaşandığı ortamlarda kalıp sakinleşmeye mi çalışırsın , yoksa uzaklaşır mısın?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Asla duramam nefes alamam o ortamda uzaklaşmalıyım yoksa bulunduğum ortamda eğer bu gerginliğimi belli etmemem gerekiyorsa daha zor olur kaçmam gerekir. Çünkü orda kalırsam konuyu gerginliğime çevirmrm an meselesidir. Paniklerim kaygılanırım duramam. Bana yakışmayan davranışları o ortamda yapmam an meselesidir. Aslında konuşmak için şartlar uygunda benim için hatta karşı taraf için daha iyi olur içimde büyütmeden daha fazla aklımı başıma toplamadan çözülürse kolay olur yoksa sonra olacaklar karşı taraf için daha zorlayıcı olacaktır çünkü tüm mantığım o konuya yönelicek sabredip en uygun anı bekleyeceğim beni rahatsız eden konuyu konuşmak için🤔
Kaçamıyorsam, herkesi benimle eşit derecede gererim. Acayip eğleniyorum.
Her zaman
Cevap
9Cevap
Hayır. Gerildiğim ya da rahatsız olduğum ortamlardan direkt uzaklaşırım.
Uzaklaşabilme şansım varsa kaçarım. Orada bulunmaya mecbursam kendimi sakinleştirmeye çalışırım.
Gerildiğim ortamları açın ordan bir dokuz sekiz diyerek yumuşatırım.
ACİL oksijen şart reis o anda yoksa Hulk :D
Genelde gerildigim ortamdan kacamiyorum evden nasıl kaçacan sonra yine gerginlik çıkar xkdnxjdj kısır döngü
ben kaçtım bavulumu alıp
evet eve 1 2 ay gelmedim ciddiyim
Bende kaçmıştim bir ara ama 1 saat sonra yakalandım sonra hiçbişey olmamış gibi markete gidip alışveriş yaptık hayatımda yaşadığım en garip olaydi
benimkiler kendileri de istedi gitmemi habersiz gitmedim şkfjeif sen de haberli gitseydin belki izin verirlerdi
Kanka ne dicektim anne kacabilirmiyim mi dicektim başka türlü asla izin vermezlerdi
Hayır etmem gerginlik sevmiyorum... öyle bi ortamda bulunmayı da tercih etmem rahatsız olurum..
Çokk suratım düşer çakrmamak için kaçarım bozulduğumu anlayıp mutlu olmasınlar😂😂
En mutlu hep ben olmalıyım😂😂😂
Eğer durmam gerekiyorsa durur ve gerginliğimi mümkün oldugunca geri plana atarım. Ama bir nedenim yok ise kendimi stres altında bırakmam, uzaklaşırım.
Mutlaka yatıştırmaya çalışırım, bu mümkün değilse ortami terk ederim, kaosu, gerginliği kaldırmıyor bünyem.
sakin kalabileceğim kadar kalırım karşı taraf konuşmaya devam ediyorsa susmasını rica ederim susmuyorsa giderim yani
tabisi devam ederim. gerilmeme sebep olan neyse aynı şekilde davranır kudurtucu modumu açarım afshdjf
Durmam. Bana iyi gelen insanlarla bir arada olmayı tercih ediyorum
Zorunlu oldugum ortamlarda bulunurum ama değilsen uzaklaşmayi tercih ederim
Zaten gergin biriyim gerek yok sevmediğim yerde bulunmam
Gerildiğim ortamda durmam.
Hayır devam etmem kesinlikle
Gerildiğim ortamlarda uyuşuyorum sinirsel olarak. Çantamı alıp işim çıktı diyerek gidiyorum
çok soğuk kanlıyım olaya hem fiziksel de karışabiliyor sakinim ama çok fazla damarıma basmaz ise
Hey Garson bol limonlu double tekila shot derim 😂
Durmak zorunda değilsem neden durup boşuna kendimi gerginliğe sokayım imkanım varsa uzaklaşırım
Enerjimin tutmadığı ortamlarda jet hızıyla oradan uçarım.
Gerileceğim ortama girmem zaten
1 dkka durmam yeğen genel de
Olumsuz olan herşeyden uzaklasmak en iyisi.
Durmaya devam edemiyorum direkt kaçarım
Sakin kalmaya çalışırım
Zorunda değilsem hayır
iş ise evet..
özel hayatsa, hayır..
Hayır etmem
Direkt topuk.
Ejderya olurum
Uzaklaşırım
Hayır, durmam. ..
Hayir
Gerekiyorsa evet ama tercih etmem