Kimi zaman, konu, durum, her ne ise, sormaktan çekindiğimiz olmuyor mu? Sormaktan çekindiğin neler var?

Kimi zaman, konu, durum, her ne ise, sormaktan çekindiğimiz olmuyor mu? Sormaktan çekindiğin neler var?

Cinsellik konusunda var. Önüme gelenle konuşup paylaşıp soramıyorum. Yadırgamicak veya yargılamicak bi insan bulup konuşabilmek çok zor. Hemdbusspık damgası yiyosun. Amacım hiç bi zaman sanal seks olmadı. Tüm merakım bilgi edinmek amaçlı oldu ama ne yazıkki bu konuları konuşabilmek imkansız gibi bişey
Eğer bu site için bahsediyorsak hayır tabi ki de sormaktan çekindiğim hiç bir soru yok benim çünkü ben zaten kendimle ilgili sorular sormuyorum hiç bir zaman.. sadece eğlencesine diğer üyelere hitap eden herkesin yanıtlayabileceği kişilik karakter soruları soruyorum çünkü bu şekilde zaman geçirmeyi daha çok seviyorum tabi ki de.. ama çok çok zor durumda değilsem mesela sağlık konusu gibi o zaman soru sormam..
bunun dışında ise genel olarak bahsediyorsak da karşımda ki insan göre değişiyor yani her insana her soru tabi ki de sorulmaz.. yani mesela bir insana gidip de özel hayatı ile ilgili şeyler sormam çünkü beni ilgilendirmediği gibi zaten doğru da olmaz.. eğer arkadaşım ise sınır içerisinde merak ettiklerimi sorarım tabi ki de.. ya da eşim olur sevgilim olur yani karşımda ki insana göre daha çok karar veriyorum diyebilirim..
✌🏻
✌️
Şahsi olarak biriyle tanışma faslındaysam çok soru sormam, hatta soru bile sormam, ben daha çok insanları doğaçlama tanıma taraftarıyım, böylesi hem sohbet akıcılığı sağlıyor hemde daha sağlıklı ilerlemesine ön ayak oluyor. Diğer türlü merhaba naber nasılsın nerelisin!!! Çok klişe ve sıradan değil mi? Bir yerden sonra sohbet tıkanıyor ve ilerleme kat edemiyorsun. Çok gereksiz bana göre.
Sitede soru sorma kısmı ise, cinsellik ile alakalı sorulardan genelde insanlar kaçar, şahsen yeterince tecrübeli olduğumdan kafamda pek soru işaretleri olmuyor böyle konularda, kaldı ki kendimle ilgili özel konuları buraya meze etmem, kimsenin de etmemesi lazım..! Adam var eşiyle alakalı bir soru soruyor ve yatak odasıyla alakalı detaylar veriyor..! Yahu insan biraz çekinir nerde bunların delikanlılıkları sorguluyorum.. öyle işte.
EyvAllah ✌️
EyvAllah teşekkürler..
Evet oluyor aman bilmesen ne olacak tadımız kaçmasın diyip kapatıyorum konuyu kendi içimde shsjs
Cevap
7Cevap
Meslek sormaya cekinirim, anne baba sağ mi diye sormaya, bosanmislar mi falan diye sormaya, maas sormaya cekinirim.
İşte o anlar için yaşasın gizli üye olabilme avantajı 🙆🏼♀️
Bende adminler (gizli üyenin kim olduğunu görebiliyorlar) görüyor diye utanıyorum 😄 ama gizli görüş atıyorum bazen
Bende başta bilmiyordum bunu sonradan öğrenmiştim eyvah eyvah diyorum😄 görmek zorundalar yoksa herhangi bir durumda hesaba müdahale edemezler mecbur 🥲
Çekinen birisi değilim, mesleğime ilgili bilmediğim konular da bile soru sorabilirim. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
Şimdi her soru herkese de sorulmuyor. O yüzden dikkat ediyorum
Klozete yaptığım kaka nereye gidiyo kanalizasyondan sonra acaba diye merak ediyorum keşke biri beni s.. ıçsada nere gidiyom diye baksam diyorum bazen
Çok fazla şey oluyor. Rahat olamıyorum bizim toplumda
Elbette ki var. 🙄
Yiaaaağ🙈💓
Sormaktan çekindiğim çok soru var
Var tabii ki.
Tabiki bir sürü oluyor zamanla
Edep dahilinde herşeyi sorarım cekinmem
Bilmem olabilir de olmayabilir de 🤷♀️
Cevaplarını bildiğim için sormam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?