Merhaba ve iyi akşamlar.

Sizin tarafınızdan yönetilen bir toplum nasıl olurdu?
Merhaba ve iyi akşamlar.

Sizin tarafınızdan yönetilen bir toplum nasıl olurdu?
Benim tarafımdan yönetilen bir toplum oldukça barışçıl olurdu yani kimsenin suç işlemediği ya da en azından bundan çekindiği sevgi dolu bir ortam olabilirdi. genel olarak insanlara hayvanlara değer veren bir toplum isterdim ağaçlara zarar vermeyen haksızlık yapmayan çalmayan kimsenin fakir aç olmadığı ama nüfusun az olduğu bir yer
Hümanist bir insan değilim, herkese eşit olamazdım özellikle sığınmacılara vs. O yüzden kurallı bi yönetimim olurdu, herkese saygı da duyamam 😅 mümkünse sadece vasfı olan fikrini söylesin. Demokrasiden çok uzak bi yönetim benimserdim kısacası. Halkı eğitime mecbur bırakırdım, üniveriste mezunu olmayana ehliyet vermezdim falan 🙃🙃
İnsanları eleştirip yargılamayan, anlamaya çalışan, merhametli; bilgiye, bilime aç. Parayı güç olarak değil yaşamak ve öğrenmenin yegane temeli olarak gören, az ile yetinebilmeyi bilen bir toplum olurdu.
İyi akşamlar. Adil ve eşitliğin hakim olduğu, masumcuk (çocuklar) için eğitimleri, sosyal hakları için daha çok çaba sarf eden bir lider olurdum vs.
Cevap
2Cevap
hepsini zevklerim için kullanırdım. kanları ile banyo yapar, etlerini akşam yemeğinde yerdim. bana hizmet etmeme cüretini gösteren birini en ağır işkencelerle cezalandırırdım.
Batarlardı biterlerdi relaks ve rahatıma düşkün bir insanım
Bu hayatta isteyeceğim en son şey bir toplumu , topluluğu yönetmek.
Tabii ki Atatürk'ün izinden ve ongoruleriyle ilerleyen bir toplum
harika,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?