Dünyayı siz yönetseydiniz, dünya nasıl bir yer olurdu?

Dünyayı siz yönetseydiniz, dünya nasıl bir yer olurdu?
Dünyayı BENNNN yönetseydim bu kadar haksìzlık olmazdı, adalet yerini bulurdu, ortalıkta zottiri zot zor kaşarlar gezmezdi, hanımlar edeplice, ahlaklıca giymine dikkat ederdi ilk başta bu çok önemli, dişarı çıkmalarını yasaklardım, niye diyeee sormaa bana! (Fenimist duygusu kabaranlara: her haltı yiyin, erkeklerı kışkırtın sonrada... neyse siz anladınız..) kadın ilk önce evde ailesiyle ilgilenecek, evliyse evladı ile. Erkekler işe ağırlık verecek. Bütün sorumluluk onlara verilmeli ki ne kadar güçlü ve dirayetli olduklarının farkına varsınlar. Kadın evde herşeyle ilgilenecek: temizlik, yemek, ilgi, sevgi, saygı, güler yüz... eskiden öyleydiii (Osmanlı dönemlerinde..) Kadınlar altan almalı her zaman, saygıda kusur etmemeli, her ne olursa olsun erkeğin sözünden çıkmamalı. Sevdiğini yarı yolda bırakmamalı. Her yönden ona destek olmalı; kadınlığını iyi kullanmalı.. erkeğini padişah gibi fet etmeli ki gözleri başkalarına kaymasın. Siyasi yönden bakacak olursak: sokaklarda kesin katı kural olacak mesela herkes istediği gibi özgürce istediğini yapamayacak.. yapanlara direk ceza olarak ölüm. Acıma yok! Her kim kurallara yenik düşerse ölümle cezalandırılacak. Böylelikle diğerlerinede ibretlik olurlar. Herkes haddini bilecek. Zengin fakir ayırımı bütün dünyada olmayacak. Herkes eşit olacak. Söyleyeceklerim bu kadar.
Görüş
12Görüş
Yaşanılabilir yer olurdu. İnsan nüfusunun yarısından fazlası yok olurdu.
Bir Thanos'un doğuşu 🤣
Temsili ben 🤣
https://youtu.be/DSfo9y6kMQc
Hangimizin değil ki 🤪
Çok hijyenik olacağı kesin de, gerisini bilemem.. 😄
Sağlıklı bir ortam olurdu en azından 🤣
Puffff ☄️ yok olurdu 😏 Keyifli geceler..
Mümkünse dünyayı siz yönetmeyin hanfendi :D keyifli geceler :D
Kökten temizlik yapardım işte :D ahsh
Thanos bile senden daha merhametli :D o sadece yarısını temizlemeye çalışıyordu :D
:D bence herkese iyilik yapmış olurdum
Tamam ben de insan sevmiyim ama bu da çok fazla olmadı mı sence de :P
Çok fena olurdu ya ben çok kısasa kısas hayat müşterek kafasında bir insanım yüksek ihtimalle bu şekilde ilerlerdi çok özgürlükçü bir insanım kimsenin özgürlüğüne karışılmasına müsaade etmezdim aile içinde de dahil bu
O imkansız bence birinin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünü kısıtlayabilir ☺️
Hizurlu ve adil olurdu. Hak hukuk yasa olurdu. Gariban ac olmazdi.
kötü vicdansiz pislik toptan silinirdi yerÜzünden. Ulke icin, Vatandasin gelisimi icin sonsuz egitim olanklari sunulurdu vs. bitmez
dünyayı ben yönetseydim müslümanlığı ortadan kaldırırdım her sokak köşesine bi baraka gibi bişey koyardım sevgililer rahat rahat sevişebilsin diye etrafda cinsel açlık çeken olmasın diye kadın öldürmenin cezası idam olurdu
Bir kafayla, milyar tane kafayı değiştiremeyeceğime göre yine aynı şekilde olurdu.
Niye beceriksiz misin 😱
Anlatmak istediğim şey çok başkaydı😏 Şöyle olurdum böyle olurdum onu yapardım bunu yapardım derim de bunu bizzat yapanların zamanında kötülük ortadan kayboldu mu? Önüne geçildimi? Hiçbir zaman. Kafalar değişmedikten sonra... o yüzden eğitim diyeceğim ama eğitimli olup evrimini tamamlayamayan da çok var kafa işte kafa.
Olay eğitim değil ki zihniyet
Onu dedim bende. Tek kafayla milyarlarca insanın zihniyetini değiştirme gücü kimde var? Yok. Bu devran böyle döner her zaman
Ama kurallara uyabilirler 🤣
Yere tükürenin ağzınıa kürekle 10 sopa vurur bütün taciz tecavüzcülerin alnına sapık mührü vurup sokağa salarım. Kimse kimsenin özgürlüğüne karışmaz. Eğitimi üniversite zorunlu yapardım. Evlenmeden psikolojik test yapar çocuk büyütecek beyni ve yetisi olmayanlara üreme yasağı getiririm. Kimse kimseyi rahatsız etmeyecek saygı duymanın mecbur olduğu bir yere çevirirdim ama bunun için baya can yanması gerek. Çok despot olurdum asla affetmezdim. Ş.. fizlerin haline acırsınız 🤣🤣🤣🤣
Hahaha helal yürü be kim tutar seni 🤣
İçimdeki hitler uyandı 🤣🤣🤣 Katya prenses ruhumu geri getir jdjsd
Hahaha Nazi misin sen 😱
Yok benim adım başka 🤣🤣 bu kötü esprimle seni baş başa bırakıyorum 🤣🤣🤣
Bence jubileni yaptın sen git 🤪
🙈
dunyayi yonetmek istemezdim kim ne yrk yiyosa yesin
Az insan çok huzur.
Hemen nüfus azaltma işlemlerine başlardım.
Dünyada yaşayan herkesin mutlu olmasını isterdim. Kimse hasta olmasın. Kimse fakir olmasın
Adaletli bir yer olurdu. yalnız insan kalmazdı
Çok daha güzel bir yer olurdu
Nasıl güzel anlatsaydin biraz 🤣
Sokakta aslanlarla karşılaşırsak sıkıntı çıkmaz mıydı 🤔
Hahah jaguar çıkarsa ne yapacaksın 🤣
Hahahahah merak ettim peki sonrasında 🤣
Hahaah birbirimize kafa tutarız diyorsun yani 🤣 peki neden jaguar 🤔
Daha çok karabasan gibi anlattığın 🤔
O gün bugündür intikam peşindeyim diyorsun yani 🤔
Hahaha yavruyken tamam ama büyüyünce sıkıntı olmasın 🤣
Haha kim kimi yer bilemedim 🤣 sanki o seni yer gibi 🤪
Hahah çok iddialı olmadı mı 🤣
Dünya yoğ olurdu
Yoğ yoğ
Ruhsuz olurdu herkes 😀
Niye ruhumuzu mu emeceksin vampir 😱
Gereksiz şeyler de ondan 🤣
Ruhlar mi gereksiz 🤣
Dünyada yaşayan herkesin mutlu olmasını isterdim. Kimse hasta olmasın. Kimse fakir olmasın. Kötülük olmasın insanlar hayvanlar ezilmesin isterim.
Herkes eşit olurdu zenginlik yok
Adil, mantıklı, sakin.
Adaletli olurdu. Kısasa kısas olurdu.
rock! kürek bir yer olurdu
Zengin olurdu
En İyi Görüş