Klasik olcak ama ben savaşları durdurmak ve kapitalist sistemi ortadan kaldırmak isterdim 

Ayrimciligi etkisiz kilmak. Gelir dagilimi arasindaki ucurumu kaldirmak. Yönetilenlerin yönetenleri tanrisallastirip sorgusuz bir sekilde taraf tutmasini engellemek. Paranin hayallerin önünde set olmasini kaldirmak isterdim. Zamani geldiginde koltugu hakedene devredebilmek isterdim. Bunlari yapmak istedigim icinde pek müsade etmezlerdi yönetmeye:)
amerika ingiltere ve fransada iç savaş başlatırdım biraz onlarda çeksin mk. sömürgecileri
dünya elimde tekil olarak yapacağım bişiy hani olmazda olursa acımam
bütün önyargıları bütün tabuları yıkardım insanlığa kin değil de sevginin hükmettiği bir düzen oluşturmak isterdim zenginin fakir olduğunu görmek isterdim
Cevreye önem verilmesi icin calismalar yapardim yasanabilir bir dunya icin irk dil cinsiyet ayrimini kaldirirdim. Uzun vadeli bir calisma olurdu
Cevap
45Cevap
şeriat getirirdim heryere, masum hayvanların sırf para için çindeki gibi kancaya asılıp canlı canlı kürk için derilerini yüzenleri asardım. bunlardan kurtuluş için başka yol yok şeriatten başka. sırf hayvan hakları için bile şeriat gelir. şeriat olursa zaten gerisi gelecek insana da değer veren bir sistem bu her ne kadar değer vermiyo gibi görünse de.
Kapitalist sistemi ortadan kaldırmayı başarırsan, zaten savaşların büyük bir çoğunlğunu da bitirmiş olursun.
Ama kapitalist sistemin yerine koyacak bir sistem de bulman gerek.
tek adamlık bir yonetime kadar yukseldiysem artık olücem ben derdim yapicami yapmisimdir zaten yeter
kapitalist sistem olmasa bu gün bu kadar ilerleyemezdik rekabeti teşfik eden bir sistem tabi mükemmel değil ben siyonizm mücadele etmek isterdim
Ben direk kadın populasyonunu yok etmeye çalışırdım.
Adalet kavraminin isim disinda da kullanilmasini saglardim bir nevi Hz. Ömeri ornek alirdim
Tüm dünyada sendika taşeron hepsini kaldırı merkezi eişt alın teri kazanmasını sağlardım hakkını alsın herkez
Dünyada kan hiçbir dönemde durmamış ki. Savaşlar dursa suikastler başlıyor. Yinede bir umuttur yaşamak
Dünyayı yönetsem tüm ateşli silahları imha ederdim, üretimlerini durdururdum. Kılıç-kalkan kullanılacak! Sonra da dünyadaki sistemi ortadan kaldırırdım. Orman kanunları, güçlü olan hükmeder.
sevmediğim insanları asıp idamı times meydanından canlı yayında izletirdim
Ben de parayı kaldırmak isterdim herkez gücü yettiginseyil deyil de canının istedigi seyi almalı
Kapitalist olmaya devam ederdi dünya. Diger sistemleri sacma buluyorum. Ama savaslari bende bitirmek isterdimmm
Kavga eden insanları birbirleriyle anlasamayanları çöpe atardım
Yasanabilir kavgasiz dovussuz YESİLMİ YESİL BİR DUNYA :)
Ben daha kendimi yonetemiyorken dunyayi yonetmem mumkun mu?
Dünyayı tek bir devlet altına toplar ve seküler bir sistem kurardım. Savaşa harcanan paraları temiz enerjiye ve eğitime harcardım.
İlk başta her insanın yetenekli olduğu şeyleri yapabilmesi için destek korkusu olmadan cesaretli olmasını sağlayacağı bir sistem getirirdim.
Dengeyi saglarım zenginlerle fakirler arasında ne insanlar var ekmek bulamıyorum ayrıca o çiçeği tutan senmisin
kötü insanları yok etmek daha çok yeşillik daha çok mutluluk daha çok sevgi çünkü çocuklar Gülsün diye
Dünyanın tüm servet ve kaynaklarını uzayın keşfine harcardım
eğer dünyayı yönetseydim, yönetimi sanatçıların eline verirdim
Savaşları yasaklar herkese her yere özgürlük ve adalet getirirdim 🙂
dünyayı yönetmek istemezdim
Ben bütün kadınları öldürürdüm
Yahudilere Ve Şia lara soykırım yapardım
Direkt Kur'an - Kerim ve sünnetler ile yönetim
f*ck The System o zaman bro
İslami hakim kılmak ister uğraşırdım
İnancları sorgulamayı yasak etsem yeterdi
inançları sorgulamak derken başkalaarının inançlarını mı yoksa illa inanılacak bişeye din ak diyorsa aktır kimse sorgulayamaz anlamında mı
Din var ya da yok, kimse kimsenin inancı hakkında soru bile soramamalı tüm sorunumuz bu çünkü
ha tamam yani kimsenin inancına karışmamaktan bahsediyorsun ben yanlış anladım sanırım
Yaşasın sosyalizm diyorsun yani..
Savasları durdurmak ısterdım
Ben ilk once afrikadibacliga cozum bulurdum
söylemem süprüz olsun dünyaya :)
ya bimere şikayet edersen :)
nayır söylemem :) :) jghjdhjh
olur sende namazlarına dikkat et
:) :)
:jgjkd
savaşan herkesi savaşarak yok ederdim..
kadınları süründürmeyi köle yapmayı
Kapitalizm yerine ne koyardin peki?
Para kavramını ortadan kaldırirdim
Türk Dünyasını birleştirmeye çalışırdım.
Sorumluluk almayı sevmem ya
Aklımdan zorummu var benm 😁😁
Tüm herkesi barış mutluluk içinde yaşatırdım
bütün çocukların her daim gülmesini sağlardım :)
Tebliğ.
@ceyosos ☪☪
nüfus temizleme...
seni yönetsem yeter :ÇD
adaletin eşit olmasını sağlardım
Her eve bir 1080ti.
Hic istemezdm
hiçbişeye değmez
Bedava yemeeekkkk
Kapitalizm candır :)
Parayı yok ederdim.
dünyayı yok ederdim