Kişilik & Karakter Hem kariyerim kötü hem çirkinim seven olmadı bu hayatta neden yaşıyoruz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sikkkkkkooo suratım var meslekte başarısızım seven yok sevgilim olmadı evde kaldım mq Güncellemeler+1 yıl Niye olmuyor Güncellemeler+1 yıl Valla canım sıkkın Hem kariyerim kötü hem çirkinim seven olmadı bu hayatta neden yaşıyoruz? Cevapla Meslek Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Punisher reyize benzeyip kendini cezalandirmasan istediğini de yapardın be reis 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O kim knk Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl The punisher. Marvel karakteri. Frank castle. Dizisi var efsanedir. İzle eğlence çıkar sana ne güzel Yorumla Soran +1 yıl Güzel mi Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl Tabi. Dövüşlu aksiyon dizilerini seviyorsan 1 numara. Bol bol kan vs var Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl Super kahramanları sevmem ama reyiz iyi tasarlamislar Yorumla Soran +1 yıl Tamam bakayım biraz izledim ama sonra devam etmedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yeter aaqqq yeterrrr yazma girme bu siteye biktikkkkkkk 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sanane mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazma gormek istemiyom Yorumla Soran +1 yıl Bakmazsan görmezssin uza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmiyom aqq her yerdesin karsima cikiyon bulamadin birin yeter izdivac programi degil bura sen uza hadi nas Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kes Yorumla Soran +1 yıl Lan uza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusma len yrrrmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldir sorulari yetwr biktik seni girmekten mk Yorumla Soran +1 yıl İnat değil mi Atcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Att ezik ezikle kendini her dakka xussjdyheyxuxgsj ah s Yorumla Soran +1 yıl Siliyorum hesabı zaten la merak etme kurtuluyonuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemeyiz bu numaralari her gun hesabi siliyon sen xjshsj bk siliyon hep burdasin Yorumla Soran +1 yıl Canım sıkkın Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bizi seven oldu da ne oldu her şey yalan sal gitsin 0 0 Yorumla
Tatliprenses_hchdh Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aglaticaksin bizi nsns 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi Tatliprenses_hchdh +1 yıl En az 100 kere gordum seni amacin ne cok merak ediyorum 😅 Soran +1 yıl Ne amacı soruda işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Punisher reyize benzeyip kendini cezalandirmasan istediğini de yapardın be reis
O kim knk
The punisher. Marvel karakteri. Frank castle. Dizisi var efsanedir. İzle eğlence çıkar sana ne güzel
Güzel mi
Tabi. Dövüşlu aksiyon dizilerini seviyorsan 1 numara. Bol bol kan vs var
Super kahramanları sevmem ama reyiz iyi tasarlamislar
Tamam bakayım biraz izledim ama sonra devam etmedim
Yeter aaqqq yeterrrr yazma girme bu siteye biktikkkkkkk
Sanane mk
Yazma gormek istemiyom
Bakmazsan görmezssin uza
Bakmiyom aqq her yerdesin karsima cikiyon bulamadin birin yeter izdivac programi degil bura sen uza hadi nas
Kes
Sen kes
Lan uza
Konusma len yrrrmm
Kaldir sorulari yetwr biktik seni girmekten mk
İnat değil mi Atcam
Att ezik ezikle kendini her dakka xussjdyheyxuxgsj ah s
Siliyorum hesabı zaten la merak etme kurtuluyonuz
Yemeyiz bu numaralari her gun hesabi siliyon sen xjshsj bk siliyon hep burdasin
Canım sıkkın
Bizi seven oldu da ne oldu her şey yalan sal gitsin
Benden yakışıklısın vucudun yerinde masAllah aglama bence