AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çoğumuzun berbat geçiyor. Niye yaşıyoruz ben de bilmiyorum ama bir ümit diyerekten yaşıyoruz herhalde.
Benim üçü de kötü
Benim de iş hayatım kötü. Hatta işi bıraktım geçenlerde, şu an işsizim. Şimdiye kadar doğru düzgün arkadaş edinemedim. 2-3 tane binde bir görüştüğüm arkadaşım var ama onlarla mutlu değilim. Aşk hayatım berbat. Ne bir sevgilim oldu, ne cinsellik, ne de elini tuttuğum bir kız. Bence ben senden daha kötü durumdayımdır. 😄😄
Ben işe giremedim mesela ailem iş seçiyor bu yüzden evde kalıyorum arkadaş desem yakın olduğum arkadaş kocacı çıktı 1 aydır konuşmuyoruz aşk konusuna gelirsek hiçbiriyle olmuyordu neyse yıllardır beraber olduğum çocuk sürekli yazıyodu konusuyorduk yine yazdı yine konusuyoruz ama bana güvenmiyor hep eskileri konuşuyor her yazdığında terkettin engelledin diye beni sevmediğini söyledi yeterli mi
Hadi eşit durumdayız diyelim. 😄😄 Nickimde sevgi geçiyor ama bu hayatta şimdiye kadar tam anlamıyla bir insanı sevemedim. Ne akraba, ne dost, ne de bir kızı. Sevgiyle büyüdüm de diyemem. Genel olarak hayatım nötr ve sıkıcı geçti. Mutlu olduğum zamanlar, anılar oldu diyemem. Çok klasik ve nötr bir hayat düşün. Her zaman okula git gel, işe git gel. Arada saçma sapan arkadaşlarınla buluş gel. Ne doğum günüm kutlandı, ne ortamlara, etkinliklere, farklı insanların içine katıldım. 70 yaşındaki bir adam gibi bir hayat yaşadım. Duygusuzlaştım iyice. Herhangi bir şey de zevk vermiyor bana. Şu an mesela arkadaş, sevgili, ya da güzel bir iş vs. beni mutlu edebilecek bir şey yoktur herhalde diyorum ya. Sürekli bir depresyon halindeyim herhalde.
Sürekli olumsuz şeyler olunca kendini kötü hissedersin bende öyleyim
Profildeki yaşım doğru değil, daha gencim. Bu yaşa kadar yüzümüz gülmedi. Bu saatten sonra gülse de hiç alışmadığımız şeyler. Kendime yakıştırır mıyım bilmiyorum. 😂😂 (İyice kafalar gitmiş benim) Bıhtık ya valla bıhtık. Kesin biz bir suç işledik de buraya cehenneme yollandık.
Kaç yaşındasın
27 yaşındayım.
Benim yıllardır beraber olduğum kişi de 27 yaşında eskiyi bahane ediyor terkettin engelledin diye sürekli yazıyor konuşuyoruz ama bahanesi eskiler olmuş beni sevmediğini söyledi çok dengesizce davranıyor koca adam ama aynısın diyor aynı olsam şu tavırlarına asla katlanmam napmaya çalışıyor sence
Mаnyaklarla uğraşma boş ver. Ne dediği, ne yaptığı belirli olsun karşındakinin.
Öyle biri değil dengesiz
Sevmiyorsa konuşmasın, eskileri yüzüne vurmasın. Mаnyak mı bu seni sürekli uyuz ediyor. Bırak gitsin ya, ne uğraşıyorsun.
Narsist olabilir mi
Onları bulabilmen için, dur daha yolun başındasın...
bu saydıklarının hiçbiri yok bende. ben napıyım
Boşa yaşıyoruzz
Bunları çek dıye herhalde
Çekiyorum zaten
Yaşamaya devamm
Herşeyim berbatken yaşama rolü yapıyorum mutlu değilim
Yapacak başka şansın yok belkı duzelır
Nerdeee
Hıc bellı olmaz umudunu yitirme heran her şey olabılır
İş konusu canımı sıkıyordu sonra bu iki konu kötü ya
Düzelir sıkma canını
Lafta düzeliyor
Onuda şükür onunla başlar normalde de duzektılır
Yahu düzelmiyor abi
Pekı umarım duzelır
Vardır yararın üzme kendini 😂
O ne demek
Her kesin bir rolü var bunu unutma işe yaramaz olarak görme kendini
Ailem iş seçiyor evde kalıyorum onların yüzünden yakın arkadaşım sandığım kızla konuşmuyoruz 1 aydır kocacı olduğundan sonra aşk hayatım da iğrenç kimseyle olmuyor onu geçeyim yıllardır beraber olduğum çocuk sürekli yazıyor ama geçmişi bahane ediyor terkettin engelledin diye sevmediğini söylüyor beni yok yani herşeyim berbat
Sende bazı şeyleri yenile hep eskiye takılı kalmışsın
Eskiye takılı kalmadım o çocuga ben kıyamıyorum ki hep konusuyorum onun bana yaptığı şey ise sürekli eski konuları konuşup beni üzmek sevmiyorsan neden yazıyorsun hep
Yol ver bakım sende özgüvenli ol
Öyle yaptığım da oldu yazıp durdu aradı
Ah ah senin gibileri öyle değiştirdim görünce bile üzülüyorum
Değiştirdim derken ne demek istiyorsun
Senin gibi çok kızla arkadaş ve ya sevgili oldum yardımcı da oldum baya bir etkisi oldu
Hiçbiri düzelmiyor ki iş, arkadaş, aşk
İşte destekleyen yok ondan hep moral falan sıfır
Evet
Güvenecek insan yok etrafinda
Mesela o çocuk neden sürekli yazar sevmiyorsa?
Bunun bir çok nedeni olabilir ama senin bakış açın ne
Of bilmiyorum 27 yaşında kendisi ama dengesizce davranıyor aynısın diyor aynı olsam bana şu tavırlarına her defa katlanmam engellerim geçerim
Sen söylediğin şey deilsin yaptığın şeysin bunu unutma
Vallahi çok yoruldum
Bilmiyorum kararlarını vermelisin hayat çok hızlı geçiyor hata yapmaktan korkacagina hata yapıp sonuçlarına katlan daha iyidir
Hangii konuda hata?
şu an bile hata yaptın cevaplarını bildiğin soruyu bana soruyorsun benden cevap bekliyorsun
Anlamadım aa
Neyse ya boş ver ben biraz takilayim
Peki
Konuşmak istersen bir mesaja bakar iyi geceler
Anlattım..
Neyi
Sorunumu
Canım benim ben sana 1 saatte nasıl yardım etmemi bekliyorsun
Yardımla olacak şey mi iş ailemin iş seçmemesi lazım arkadaş konusuna gelirsek fazla arkadaş yer kaplar sahte olur o kişinin gerçek yüzünü gördüm aşk konusuna gelirsek sana bahsettiğim çocugu ben anlayamıyorum böyle
Bana neden sinirleniyorsun ya ben mi seçtim sanki bunları yardımcı olduk işte elimizden geldiğince 😂😂
Sinirlenmiyorum
Bu beni rahatlattı 😅
Uyucam ya kendime gelemem ama napayım
Annem bile bu kadar soru sormamisti bana benden tavsiye ne biliyon mu git bir bira al iç sabahında kuş gibi kalkarsin
Yok alkol kullanmıyorum
Senin hayatın o yüzden kötü 😂😂😂
Neyse dana iyi uykular 🌹
İyi geceler
Git umursamasizca seks yap
Ne alaka
😊🙂evet
Bir amaç işte
Hislerin değişir sonrasında
Aynen rahatlatır aynı zamanda
Evet çok
Rahatlayıp daha farklı görür düşünürsün
Dimi?
Cevabını bulursan bana da söyle lütfen
Yaşama hevesim yok cidden
Aynı sorundan muzdaripim yardımcı olabilmek isterdim gerçekten ama elimden bir şey gelmiyor
Anlıyorum bende seni
Herkes mutlu olacak diye bi kaide yok
Yaşama
Keşke
Yardım edeyim
Yok sağol
Hepsi senin elinde
Mutlu değilim
Öncelikle neden mutlu olmadığını bulman gerekiyor
Atla camdan
Çok güzel fikir veriyosun ya
Lütfen yap dostum 🫸