Ne ne evliliğim ne işim hep yanlış seçim yaptım mutsuz bir hayat sürüyorum ne yapacağım?

Mutsuz bir birliktelik yaşadım ondan sonra oldu beni birçok kişiyle aldattı benim kafam çok karışık o zaman benim her dediğim yapan ve beni çok seven eşimle tanıştım kısa süre içerisinde benim için çok şey yaptı fakat yakışıklı veya dikkat çeken bir tip değildi belki hiçbir kadının dikkatini çekmeyecek biri ama asla dış görünüşü sorun etmedim büyük bir aşk yaşamadım ya da aşık olmadım. İstanbula geldim onun yanına düğünümüz oldu kiraya çıktık düğün zamanı o kadar çok masraf ettik ki hep borçlarla mücadelem başladı. Kiramız fazlaydı ben de çalışıyordum ve hiç sevmediğim bir işe girdim. Hem maddi durumumuz, hem de eşime çok aşık olmamam sadece bana verdiği için emek ve değer için yanındayım ama hiç mutlu değilim hep rol yapıyorum herkes mutlu sanıyor ama değilim. Şimdi çocuk yapmak istesem onun tek maaşı yetmeyecek biliyorum. Onuda erteledim ailemden uzağım bana çocuk konusunda kimse destek olamaz. Maddiyat çok sorun büyük bir aşkta yok ama çok seviyorum onu yarı yolda bırakmak istemem vicdan azabı çekerim. Kaderimi kabul etmek zorundayım galiba. Ne yapmam lazım?

Ne ne evliliğim ne işim hep yanlış seçim yaptım mutsuz bir hayat sürüyorum ne yapacağım?