Kişilik & Karakter Bir günlüğe içini dökmek mi, yakınınla paylaşmak mı? barisin Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor neden? günlükle aramda daha iyi yakınlarım daha iyi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir günlüğe içini dökmek mi, yakınınla paylaşmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Derdimi anlatmayı veya yazmayı sevmem. Kendim hallederim. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Günlük tutmuyorum , derdim olursa pek paylaşmayı sevmiyorum. Kendim çözebiliyorum zaten. 1 0 Yorumla
amabanabakmaböyle Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 82% +1 yıl Hiç değilse günlük sonradan yaymıyor sırlarımız, kullanmıyor 1 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Birisi okur diye hiç günlüğe not tutmadım 😂😂😂 yakına dökülmek daha iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Derdimi anlatmayı veya yazmayı sevmem. Kendim hallederim.
Günlük tutmuyorum , derdim olursa pek paylaşmayı sevmiyorum. Kendim çözebiliyorum zaten.
Hiç değilse günlük sonradan yaymıyor sırlarımız, kullanmıyor
Birisi okur diye hiç günlüğe not tutmadım 😂😂😂 yakına dökülmek daha iyi