Feminen görüntüde genetiklerin önemi çok fazla. Gerek yüz olsun, gerek yok vücut tipi olsun. Giyim konusunda genelde pileli etek tercih edilir, beli daha ince gösteriyor. Ayrıca belin çok genişse onu da oversize giysilerle kamufle edebilirsin.
Bulunduğun çevre müsaitse kesinlikle femboy olabilirsin. Genetik faktör diye bahsettiğim olaylar aşırı feminen görünüşler için yani tam bir kadın gibi görünmek için etken.
Soran
+1 yıl
Çevrem sanırım müsait bazı kız arkadaşlarım sağ olsun.
Bende gayim en sevmediğim kendini kadın gibi gösterenler ben erkeksi değilim erkeğim sadece hemcinsimi seviyorum bu ülkede gay denince kıvıran kivirtan kadınsı tipler geliyor bu zarar veriyor escinsellik imajına ama karar senin
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım saygı duyuyorum. Ben de cinsel yonden aslında erkek tarafında değilim zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Feminen görüntüde genetiklerin önemi çok fazla. Gerek yüz olsun, gerek yok vücut tipi olsun. Giyim konusunda genelde pileli etek tercih edilir, beli daha ince gösteriyor. Ayrıca belin çok genişse onu da oversize giysilerle kamufle edebilirsin.
Anladım. Makyaj vs. Hakkında bilgin var mı?
Femboyların çoğu anime kızı gibi gözükmeye çalışıyor, çabaları o yönde. Ben daha çok gerçekçi kız görünüşünde olanlardanım.
Benim bilgim yok fakat reddit'de femboy subreddit'lerinde mutlaka bunlar hakkında bilgi bulursun.
Anladım. ben hem anime kızı hem de gerçekci tarafdanım fark etmez.
makyaj konusunda bilgim yok*
Anladım çok sağol.
Rica ederim. Femboylar çoğalmalı :D
☺️☺️çok sağol umarım femboy gibi olabilirim.☺️
Bulunduğun çevre müsaitse kesinlikle femboy olabilirsin. Genetik faktör diye bahsettiğim olaylar aşırı feminen görünüşler için yani tam bir kadın gibi görünmek için etken.
Çevrem sanırım müsait bazı kız arkadaşlarım sağ olsun.
Senin adına çok sevindim. Ben hem çevreden hem de aileden şanslıyım neyse ki :D
Harika sen de mi femboy sun?
Evet. O yüzden yeni kişiler görmekten mutluluk duyuyorum :)
Çok sevindim☺️
:D İlk zamanlar çok çekiniyordum da sonradan alışıyor insan.
Ben de yeni keşfettim
şu an ailem bilmiyor.
İstersen özelden konuşabiliriz. Yorumlarda sohbet edince kaldırılıyor çoğu zaman.
Olur.
Benim xper yetmio sen at bana
Takip etmediğin kişiler mesaj gönderemiyor sanırım. Beni bi takip eder misin?
Ettim
Bende gayim en sevmediğim kendini kadın gibi gösterenler ben erkeksi değilim erkeğim sadece hemcinsimi seviyorum bu ülkede gay denince kıvıran kivirtan kadınsı tipler geliyor bu zarar veriyor escinsellik imajına ama karar senin
Anladım saygı duyuyorum. Ben de cinsel yonden aslında erkek tarafında değilim zaten.
hanfendi zaten femboy diyo gayden farklı bir durum yani yargın yersiz olmuş
Horoz eti ye duzelir
☺️☺️☺️☺️🙃
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!