Bana Oxford Üniversitesi çıktı. Bakalım sizlere ne çıkacak?
onedio.com/.../hangi-koklu-universitede-okumalisiniz--337895
onedio.com/.../hangi-koklu-universitede-okumalisiniz--337895
Siz, kendisine renk olarak Rekabete açık ve meydan okuyan bir yapıda ve davasını savunmaya, başarının peşinde koşmaya her daim hazır "bordo" rengi seçmiş olan, ABD'de halen eğitim veren en eski üniversite konumunda ve en iyi üniversiteler sıralamasında daima birinci olan Harvard Üniversitesi'nde okumalısınız. Çünkü siz alanında en iyisini hak eden, başarıya aşık ve geleceği şekillendirme peşinde birisiniz. Sizin bu yönlerinizi tatmin edecek tek üniversite Harvard Üniversitesi. Yeriniz Harvard.
Zaten Harvard beni bekliyor şu an, gelse de okutsak diyorlar.
MIT çıktı
mühendislik yani
aynen
Siz "Oxford Üniversitesi"nde okumalısınız
Sizin yeriniz İngiltere'de bulunan Oxford üniversitesi. Üniversite okumanın sadece eğitimden ibaret olmadığını düşünüyorsunuz. İnsanın kendini komple yetiştirmesi için bir fırsat olarak gördüğünüz üniversite hayatını, tarihe, tarihi eserlere yakın bir yerde, tarihin içinde okumalısınız. Alacağınız eğitimin kalitesi kadar üniversitenin sizin insanlığınıza kattıkları da önemli. Yeriniz Oxford.
aynısı çıkmış benimkiyle
Sizin yeriniz İngiltere'de bulunan Oxford üniversitesi. Üniversite okumanın sadece eğitimden ibaret olmadığını düşünüyorsunuz. İnsanın kendini komple yetiştirmesi için bir fırsat olarak gördüğünüz üniversite hayatını, tarihe, tarihi eserlere yakın bir yerde, tarihin içinde okumalısınız. Alacağınız eğitimin kalitesi kadar üniversitenin sizin insanlığınıza kattıkları da önemli. Yeriniz Oxford.
aynısı çıkmış :)
:))
:))
Cevap
7Cevap
Siz son 33 yılda ABD başkanı olan altı kişiden dördünü mezun etmiş olan, dünyanın en eski ve en prestijli okullarından biri olan Yale Üniversitesi'nde okumalısınız. Üniversitenin mottosu olan "Lux et veritas" (ışık ve gerçektir
Amerikadaki ve Almanyadaki en iyi üniversiteleri gezdim ama kapasiteme uygun olmadıklarını düşündüğüm için istemedim. Bana kolay eğitim lazım...
MIT kesinlikle katılıyorum
doğrudur
Yale çıktı keşke gerçek olsa..
keşke :d
ben ege den memnunum :D
Yale çıktı :))
doğrudur
oKSford
bayrampaşa cezaevi
Oxford çıktı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar