benim bir ismail abim var çok kalender adam onun 1840 axor çekicisi var çoklu çekici otomotiv sektöründe ona sordum ben öyle bir şey yok dedi mesela onun arabanın arkasında gülümse çekiyorum yazar. bende ona derimki sen çekici olabilirsin ama ben yolda kalmadım. neyse çok uzun oldu edebiyatı geçelim varsa yaşarsın yoksa bakarsın.
çok umrunda değil biliyorum umunda olmaması benimde umrumda değil buraya zaman zaman gelirim genelde yalnızlığımda ya da yapcak bir işim olmadığında gelirim insanların sorularını okurum bazen eğlenirim bazen kızarım burada küçük bir kızla tanıştım maraşlıydı yanılmıyorsam dediğine göre hemşirelik okuyordu ve müthiş zeki bir kızdı yaşı çok genç olmasına rağmen mükemmel bir algoritması vardı herşeyi çözerdi depremden sonra ona ulaşamadım hatta işim gereği maraşa gittiğimde soruşturdum hiç bi haber ya da bilgiye ulaşamadım her neyse sende onu anımsattın sabahtan beri kafa açıyorum ısrarla cevap veriyorsun o geldi aklıma
İsmail abime gelince gerçek bir karakter bir zamanların efsane şoförü artık yaşlandı ama halen işine devam ediyor onunla yollarda çok seyir ettik çekicinin kupada deli seyyah yazardı bizde onun gibi çılgın bi şoför olmuştuk artık hayatımız yollarda dağlarda ovalardaydı her şey çok güzeldi taki bir gün 657 ye tabi garantili bir devlet işine girdikten sonra her şey değişti yollarımız ayrıldı o sarışın ve kuşcuda karayollarının yegane şoförlerinden di onlarlada ayrıldı ve köhne bir zihniyetin parçası oldum yine yollardayım ama o eski tadı yok resmiyet kural ve saçma zihniyet neyse olaylar bunlar işte ufaklık ismail abim felsefenin ustasıdır.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Teşekkür ederim sana da mutlu hafta sonları diliyorum 🧚♀️
hayır ben inanmıyorum çünkü bu tür şeyler bana gerçekçi gelmiyor ama tabi ki herkes inanabilir. kişi neye istiyorsa ona inansın bence. ama evrene mesaj vererek ayda olumlu düşünerek o istediğimiz şeyi kendimize çekemeyiz :) bunun için çaba gerekiyor.
Kendisi ask acisi cekmekte. "Yani boslukta" Universiteden Yannick, Kevin ve Aubert de geldi. 5'li cete yani.. Pek yakinda, evlilik teklifi edecek, ve biz arkadaslar olarak ona satilik bir kilise bulup vakif kuracagiz görevine devam edecek bir sekilde evli bir rahip.. yani katolik sendikalarindan tamamen bagimsiz.. Ve geceyi cok guzel bir mekanda bitirdik.. Inanirmisin bir süre sonra Baby Calm down sarkisi ile dans etmeye basladik hepimiz :P Mekan'da Opera Restauranti. Sabah hepimiz benim evimde uyandik.. sadece uyandigim zaman karsimda bir ayak vardi Yannick herzaman oldugu gibi benimle uyudu.. :/