çekim yasası ve enerji konularıyla ilgileniyor musunuz. ve inaniyor musunuz, ? bunla ilgili takip ettiģiniz kanallar var mı? varsa öneri alabilirim. ben inanıyorum.
Benim görüşüme göre böyle bir yasa bilimsel olarak abartı, sundukları şeyler beyin ile alakalı, bir insan neyi düşünür ise onu çeker yanlış bir olgu, doğrusu şu insan beyni ne ile meşgul ve telkin olur ise kişinin yönelimi de o yönde olur, arkadaşlıkları, ilişkileri hayatı vs. Son derece altı boş iddiaları var bu akımın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnanıyorum. Büyük şeyler, küçük şeyleri çeker :d
dimii
The secret bana göre tamamen bir pazarlama ve sömürme taktiği, gerçeklikleri var ama insanları sömürüyorlar yarısından çoğu yalan dolan.
Bilimsel makale okuyun dostlar, sallamış gibi oldum yorumumda biraz ama öyle değil.
ben inaniyorum ya
Sinan Cananı izleyin derim bu konuda fikirlerini doğru buluyorum ben.
izlerm
Benim görüşüme göre böyle bir yasa bilimsel olarak abartı, sundukları şeyler beyin ile alakalı, bir insan neyi düşünür ise onu çeker yanlış bir olgu, doğrusu şu insan beyni ne ile meşgul ve telkin olur ise kişinin yönelimi de o yönde olur, arkadaşlıkları, ilişkileri hayatı vs. Son derece altı boş iddiaları var bu akımın.
ben insan zihnini neyle kosullarsa alhida bir secicilik yaratir ve zihni ona ulasmak icin her seyi yapar. bu sekildr inaniyorum
Buna bende inanıyorum.
bende hayal et gelsin seklinde inanmiyorum bu sekilde inaniyorum
Şimdi anlaştık hocam 👍
bosuna yordunuz😂
Ben mi 🤔
Evet inaniyorum
Demir gibiyim ama mıknatıslara yan çizmişim :)
o ne demek
Çekim yasasından kaçıyorum demek :)
anladm
Kızların evet
kizlarin deroen
Kızların çekimine inanıyorum 😂😀
Hayır neden
İnanmıtorum
Hayır yalan
neden