"İnanıyorum" diyenlerin kendine çekmek istediği herşeyi KS verecekmiş 👀öyle duydum👀 🥳
Şaka bi yana bu konudaki fikrinizi merak ediyore uçun görüşlereeee

"İnanıyorum" diyenlerin kendine çekmek istediği herşeyi KS verecekmiş 👀öyle duydum👀 🥳
Şaka bi yana bu konudaki fikrinizi merak ediyore uçun görüşlereeee

Çekim yasası, genellikle pozitif düşünce ve niyetin olumlu sonuçlar doğuracağını savunan bir felsefi kavramdır. Bazıları bu fikre katılırken, diğerleri daha eleştirel bir bakış açısına sahiptir. Bazı insanlar çekim yasasını kişisel başarılarını ve mutluluğunu artırmak için bir araç olarak kullanırken, diğerleri bu kavramın bilimsel bir temeli olmadığını ve tek başına pozitif düşüncenin her şeyi çözmeyeceğini düşünür.
Kişisel olarak, pozitif düşünce ve niyetin olumlu sonuçları tetikleyebileceğine inanıyorum, ancak bu tek başına başarıyı garanti etmez. Başarıya giden yol genellikle çaba, planlama, kararlılık ve bazen şansa da bağlıdır. Her ne kadar pozitif düşünce ve niyet önemli olsa da, bunların pratik eylemlerle birleştirilmesi genellikle daha güçlü ve sürdürülebilir sonuçlar doğurabilir.
İstediğimiz şeyleri elde etmenin düşünsel boyutu gibi düşünebiliriz bunu. Bir şeyleri elde etmek için zaten çaba göstermek gerekir oturduğun yerden istemek yetmez. İşte çekim yasasıyla bunlara biraz daha kendimizi inandırıyoruz. Çünkü beynimiz, hayatımızı düşünüp konuştuğumuz gibi yönlendiriyor. Bu sebepten dolayı sonunda da bu duyguların yarattığı düşünceler kehanet gibi gerçekleşiyor. Mesela sabah mutsuz uyandıysan günüm kötü geçecek diye düşünmeye başlarsın ve muhtemelen kötü geçer. Aslında o düşüncen temelde mutlu uyanmaman yüzünden, kısa bir duygu sürecinin sonucu ile oluşmuş. Halbuki duygular, doğru düşünceler ile pozitif hâle dönüştürülebilir. Neyi nasıl düşünüyorsan ve yaşıyorsan onu çekiyorsun. Kendisi hakkında genellemeler yapmayan, karamsar olmayan, yapıcı bakan insan, çekmek istediği şey için uygun fırsatları da görüp yakalıyor.
Çekim yasasına inanıyorum hatta böyle bir şey var. Arabanızı yanlış yere park ederseniz çekici müthiş bir çekim ile aracınızı çeker he çekici ile aranızda çekim yaşar mısınız bilemem
Ay aklıma falım reklamı geldi
Bende inanmıyorum.
İnsanların kendi çabalarıyla meydana getirmediği duyguları, işleri, kazançları ve zaferleri basit bir pozitif enerji kuramına bağlamaları oldukça mantıksız.
Cevap
4Cevap
İnanmıyorum da çevremde o kadar çok inanan var ki inanmış gibi davranıyorum üzülmesinler diye kdkxkskkdks
Ay 😂
Yani bazen inanacak gibi oluyorum. Yoksa bu kadar istemediğim ot burnumun dibinde bitmezdi diye düşünüyorum.
Evet, inaniyorum. Olumlu düşüncelerin seni bulması gibi vs
Sessiz kalsam çok daha iyi bu çok derin bir mevzuu, inanıyorum yeterli olsun 🙃
Her konuda olmasa da, en çok düşündüklerimizi yaşadığımıza inanırım evet.
Kesinlikle inanıyorum. Ben koç erkeğiyim. ♈️ ❤️… Bakalım kim benim çekim alanıma girecek? 🤪🥰💝
Onu bilmiyorum karma var ama ne yaparsan. Yaşayacaksın
Biraccik inaniyorum😂
Sanki yemeğe bir çimdik tuz atar gibi olmuş senin inanman.. biraccık
Djnfnfnf benim inanmam önemlii😂
Kesinlikle öyle az ya da çok fark etmez. ✌️
😂🥂
Tirriiink.🥂🍻
Yapıştırrrr sjnrndf
İnanıyorum evet tabii
Çok örneklerini yaşadık ama her zaman olmuyor.
kesinlikle var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?