Evet. Hatta bu benim hayat felsefemdir. Beynine neyi sunarsan sana onları arar ve kanıt olarak sunar. Olumsuz şeyler düşünen birinin beyni olumsuz olan bütün verileri toplar ve sunar.. olumlu düşünen içinde tam tersi durum mevcut. Evren komple enerjiden ibarettir. Enerji ve titreşim frekansları bizim düşüncelerimizin yaydığı enerjiye yönelir. Ayrıca hayatıma dahil edeceğim insanların yaydığı enerjiye de çok dikkat ederim. Negatif insanlar sizdeki pozitif enerjiyi vampir gibi emer , onlardan uzak durmakta yarar var.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Hayır ben inanmıyorum saçma geliyor. ama inana kişiye de bir şey demem yani yargılamam yani ben bilimsel olarak inanırım Çekim yasası, Newton'un hareket yasalarından biridir ve evrende gözlemlenen birçok fenomeni açıklamak için kullanılır. Örneğin, gezegenlerin Güneş'in etrafında dönmesini, Ay'ın Dünya'nın etrafında dönmesini ve nesnelerin düşmesini açıklar. Çekim yasası, çok sayıda deneyle test edilmiştir ve her zaman doğru bir şekilde doğrulanmıştır. Bu nedenle, çekim yasasının geçerli bir fiziksel yasa olduğuna inanmak için güçlü nedenlerimiz var. Bununla birlikte, çekim yasasının tam olarak nasıl çalıştığı hala tam olarak anlaşılamamıştır. Bazı fizikçiler, çekim kuvvetinin aslında kütlenin uzay-zaman dokusunu bükmesi nedeniyle oluştuğuna inanıyor. Diğerleri, çekim kuvvetinin aslında daha temel bir kuvvetin bir sonucu olduğuna inanıyor.