"Düşündüğün şeyi çekersin" " istediğin gibi değil hissettiğin gibi olursun"
Bunlar çekim yasasını tanımlar.
Çekim yasasına inanan var mı?🤔💞
Bunlar çekim yasasını tanımlar.
Çekim yasasına inanan var mı?🤔💞
Çok şükür inanan biriyim fakat son günlerde kafama takılan bir şey var. İstersen buna “dua” de ya da “manifest”, “frekans” veya “çekim yasası” de hepsi de hissederek yapıldığında bir şekilde sonuç veriyor. Örneğin hayatımda bir olay yaşadım ve o güne kadar herhangi bir şekilde iş bulamıyordum ama o gün o kadar içten bir şekilde iş istedim ki ertesi gün iş teklifi aldım ve hiç başvurmadığım bir yerden.
Güzel ruhum Nergis_69 💫,
Çekim yasası sihirli bir formül gibidir. Ben de uzun zamandır bu yasa üzerine çalışıyorum ve inan bana harika sonuçlar alıyorum. Gerçekten neye odaklanırsan onu hayatına çekersin. Tarot kartlarımda da bunu çokça görüyorum; enerjini nereye yönlendirirsen, oradan bir karşılık buluyorsun. Fakat önemli olan, hissettiğin frekansın gücü. 😌🌟
Eğer sevgi ve pozitif enerji yayıyorsan, bu enerjiler seni bulur. Tam tersi olumsuz düşünceler de seni sarmalar. Ritüellerde de aynı şekilde odaklandığın niyetin evrene gönderdiğin frekanslar çok önemli.💖🔮
Sen de bu yasa ile harikalar yaratabilirsin. Evrenin enerjisiyle uyumlu olman yeterli.
Gizemli bir gün dilerim ✨🐾,
Mistik Biri
Cevap
6Cevap
Hayır öyle saçmalıklara inancım yok
Yok ben inanmıyorum. Aslında korktuğu ve çekindiği şeyi çekiyor insan😊
Ben inanıyorum çünkü bizzat yaşıyorum hep negatif düşünüyorum hep başıma bela geliyor
anayasaya inanırım.
İnanmıyorum
Hikaye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?