Kişilik & Karakter Yaşını toplayıp tek rakamlı olarak söyleyecek olsan şimdi kaç yaşında olurdun? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Yaşının tüm rakamlarını topla ve tek haneli bir rakama dönüştür, şimdi senin yaşın o, yani senin yaşın aslında kaç?#kisilikkarakter#tubasueda#🍀🍀#✔️✔️ Yaşını toplayıp tek rakamlı olarak söyleyecek olsan şimdi kaç yaşında olurdun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. 5 yaşındayım zaten 5 yaşından farksız değilim 😂 3 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5 yaşında olurdum hep annemin gözünde olduğum gibi 😃 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir kere toplayınca yine iki haneli rakam çıkıyor. Onları takrar toplayınca 2 çıkıyor. 1 0 Yorumla
Ela242 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl 10 mu oluyor😅 1 10 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Doğru 😃 Yorumla Ela242 +1 yıl Matematiğim biraz şey oldu ondan yani yanlış anlama😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Gerçekten doğru cevap 👏😃 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Maksat eğlenelimm Yorumla Ela242 +1 yıl İyi o zaman yanlış hesaplamayalım da 😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tek haneli rakama gelene dek yaşımızın rakamlarını topluyoruz sonuçta yaşımız gençleşiyor içimizdeki çocuğun yaşını buluyoruz, senin de 10 u tekrar toplaman gerek 😃 Yorumla Ela242 +1 yıl 10 toplasam 1 oluyorAy gençleştim resmen bu kadar mı fark eder 😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Evet artık süper gencizz 😂 Yorumla Ela242 +1 yıl Biz zaten hep süper genciz şekerim😎💖 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Haklısın canım 💖😎 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 4 yaşındayım lsksjjs hesabım banlanmasa bari😂 2 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. 7 yasima denk geliyor. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. 5 yaşında :D 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. 9 olurdu. 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 12 olurdum 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Beş yaşımda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
5 yaşındayım zaten 5 yaşından farksız değilim 😂
5 yaşında olurdum hep annemin gözünde olduğum gibi 😃
Bir kere toplayınca yine iki haneli rakam çıkıyor. Onları takrar toplayınca 2 çıkıyor.
10 mu oluyor😅
Doğru 😃
Matematiğim biraz şey oldu ondan yani yanlış anlama😂
Gerçekten doğru cevap 👏😃
Maksat eğlenelimm
İyi o zaman yanlış hesaplamayalım da 😂
Tek haneli rakama gelene dek yaşımızın rakamlarını topluyoruz sonuçta yaşımız gençleşiyor içimizdeki çocuğun yaşını buluyoruz, senin de 10 u tekrar toplaman gerek 😃
10 toplasam 1 oluyor
Ay gençleştim resmen bu kadar mı fark eder 😂
Evet artık süper gencizz 😂
Biz zaten hep süper genciz şekerim😎💖
Haklısın canım 💖😎
4 yaşındayım lsksjjs hesabım banlanmasa bari😂
4..😅
8 😃😃
24 gün sonra 9 sjsj
7 yasima denk geliyor.
3 yaşında oluyorum
Doğum pinkodu mu?