Selam ♾️ Sevdiklerinize karşı inatçı oluyor musunuz? mesela sevmediğiniz bir şeyi sırf hatır için yapar mısınız. ya da normalde kimse sizi ikna edemezken değer verdiğiniz birisi sizi ikna edebilir mi.

Selam ♾️ Sevdiklerinize karşı inatçı oluyor musunuz? mesela sevmediğiniz bir şeyi sırf hatır için yapar mısınız. ya da normalde kimse sizi ikna edemezken değer verdiğiniz birisi sizi ikna edebilir mi.

Sevmediğim bir şeyi hatır için bile yapamam. Bir şeyi sevmiyorsam o şeyi sevmediğimi söylerim. Eşler, birbirlerinin tercihine saygı duymalı, buna katılmasa bile düşüncelerini tatlı bir dille öne sürmelidirler ama asla ısrarcı olmamalıdırlar.
Tabii ki de evet. Ciddi bir inada binmem genelde, sevmem çünkü ama eğer haklı olduğuma inanırsam girerim o ayrı. Sevdiklerimi de sinir etmek için gereksiz inada binebilirim.
İnatçılığım karşımdaki kişiye göre değişir. Ama iş kendimden ödün vermeye geliyorsa asla yapmam.
Rica ederim 😊🦋
Ooo hem de alasını yaparım.
Teşekkürler 😀
Rica ederim :D
Cevap
14Cevap
Eğer gerçekten sevdiğim bir insan ise inat konusunu uzatmamaya çalışıyorum.
Seviyorsam hep bir yanım alttan alıyor.. inadım kırılıyor
Bende aynı abla
Bunu yapmak iyi mi kötü mü Emin değilim artık canımcim.. alttan aldığında bazı insanlar bunu mecburi bir durum mmus gibi sanıp kendilerini Kaf dağında görebiliyorlar.. ama insana Göre değişmemiz gerekiyor sanki.. iyi niyet sevgiyi anlamayan zihniyette insana yapınca ziyan oluyor... Aşağı sakal yukarı bıyık misali ouuffff ne sinir bozucu 🤦🤦
Haklısın abla, ben sadece sevdiklerime ve güvendiklerime karşı alttan alıyorum. ama işte bazı insanlara alttan alınca kendilerini haklı görüyorlar sürekli 🤦♀️
çok inatçıyım bir tek çok sevdiklerime yapamam yapmam yani
Teşekkür ederim
Offf hemde nasıl inatçıyımdır küçükken dayım inatçı olduğum için keçi diyordu bana :D sevmediğim bişeyi hatır için yapmam çok zor. Değer verdiğim kişi ikna edebilir ve ediyor.
Evet maalesef ya bu çok kötü kıramadığım çok insan oluyor ama bu sadece sevdiklerim için geçerli değil herkes için öyle😅
Sevdiğim birine inat yapamıyorum. Normalde çok inatçı dediğim dedik biriyim ama beni sevdiklerim kolayca ikna edebilir.
Sevmediğim bir şeyi sevdiğim insan için olsa bile yapmam. Kendimden taviz vermedim hiç şimdiye kadar.
Karşımdakini ne kadar sevdiğim ve değer verdigimle ilgili. Gerçekten mutlu olacağını bilirsem sınırlar dahilinde kendimden ödün verebilirim
Evet yapabiliyorum ama çok da zorlanıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum zorlandığımım
Ben tam tersiyim ya sanırım bende sorun var sşdşwşfşsşxğisc
Evet onlara nazım geçtiği için inat yapıyorum bazen..
Saygısızlık eder samimiyetinden şüphe duyarsam affetmem keçi inadım tutar
Ben fazla inatçı bir insanım istemesemde yapıyorum.
Sevdiklerime karşı yapmam ama belli bir çizgim var ondan sonrasına da karıştırmam.
İnat huyum yoktur, arada tutuyor. Sevdiğim biri ise fazla dayanamam
Gözüm döndü mü öyle bir inat yaparım ki hiç kimseyle hiçbir şey gözüm görmez
Sevgi ayrı.. sözkonusu mesele ayrı hiç belli olmaz🤷♀️
İnat yaparım ama bazen seviyorum diye iknada olurum. Öyle aşırı inatçı değilim. Yani hem inatçıyım hem değilim. Some ikizler burcu problems..
İnat konusunda arşa çıkıyorum..
Yaptığım oluyor arada ama uzun sürdürmem.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sevgi inadı yener de gururla baş edemez..
eyer inadımın sevdiklerime yararı dokunacaksa evet ederim
İnatçı bi kişilik yapım yok ama canım sıkılırsa babamı tanımam
Cok zor benim için, galiba yapamam
Yapabiliyorum bazen evet..
Valla bayağı da iyi yapıyorum kızdırdıklarında.
Sevdiklerim damarımı bilir zaten, uzatmam..
Herkese yaparım bazen fena tutuyor damarım 😄
Genel olarak inat yapmam
Benim inat seviyesi baya var.
Sevdiklerime inat yapamam, kıyamıyorum.
Evet yaparım
İnatçı bi kişiliğim yok hayır
İnatçı insan sevmem, inatçı da olmam
İnanılmaz yumuşak oluyorum hiç kıramıyorum
Sevdiklerime bu kadar inatcı olamıyorum
evet yaparım
Ben asla inat yapmam
Ben hep sevdiklerine inatim nedense