Onunla bir gün geçirmek için ikna ederim Onu gerçekten seviyorsam böyle bir işe kalkışırım ondan sadece "1 Gününü bana ayırabilirsen sana seni sevdiğimi en güzel şekilde anlatacağıma söz veriyorum. " derim. Eğer beni umursuyorsa kabul eder ve ona 'Burada gitmek istediğin bir yer var mı ama gidemediğin? ' diyip beklerim ve gidemediği yerlere götürüp eğleniriz. Yapmadığımız şeyleri yaparız yani ona ilk mutlulukları yaşatırım ki bu da ona gerçekten değer verdiğim anlamına gelir ! Ona ilgi gösteririm , kıskanırım. Bu en büyük sevme belirtisi ya da sahiplenme :D Bu da onun farkına varacaktır eğer erkeksen triplerine göz yummak zorundasın mızmızlanırsa dayanacaksın Çünkü o ona katlanıp katlanamayacağını büyük ihtimal anlamak isteyecektir. Ama eğer işler değişirse sürekli paranı kullanırsa kaç o kızdan genç Veya oğlandan.
Vaktiyle sevdiğim bir kıza çok dil dökmüştüm, çok koşmuştum peşinde. Tabiri caizse yalvarmıştım kıza onu sevdiğime inanması için. O inanmamayı seçmişti ve ben yıkılıvermiştim o andan sonra. Onu sevdiğim gerçekti ama ona bunu anlatabilmek kolay değildi. Sözün özü kız değerli ve sevgiye hak eden biriydi ama inammamayı seçmişti ya ben vazgeçtim bir süre. Aradan iki yıl geçti bir daha söyledim en azından sevgime inanmasını istedim ama zorlamamak lazım öğrendim ki fazla naz aşık usandırırmış. Kalbimde hala o kıza ait bir yer var ama kız inanmadıktan sonra... Kardeşim velhasıl kelam zordur birine kalbinizin hissini yaşatmak ki zor olan da inandırmak.
Eğer seni sevmiyosam neden akşamları uyuyamadığımda seninle güzel günler hayal ediyorum neden sabah ilk aklıma gelen şeysin neden senin etrafındayken hayatım güzel ve senin yokluğunda sefil bir hal alıyor..
Seviyorsan inanır. Ama göstergeler ne mesela sürekli beni görmek isteyen konuşurken gözlerime bakan (güzel bakan) benim yanımda neşeli olan ve kendine dikkat eden (parfüm gibi) bir erkeğin sevdiğine inanırım. Bir de araştırmalara göre bir insanın gözlerine 6 sn kesintisiz bakaraan senin hoşlanfığına inanırmış :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
üni 1. sınıftayken sevgilimin kafasını hep karıştırırlardı benle ilgili seni sevmiyor diye. Bir gün dışardayken bu konu üzerine tartışmıştık. Bende avmnin önünde bağırmıştım bu adamı seviyorum diye. Sonradan hiç açılmadı bu konu ianmış olsa gerek :) hala beraberiz ve onu SEVİYORUUM...
Kalbime ve gözlerime bakması yeterli tabi ki bir de davranışlarım Bunlar onu kırmamaya özen göstermek sevgiyi belli etmek hoşuna gidebilecek hediyeler zor zamanın da yanında olmak emek çaba göstermek gibi
En İyi Cevaplar