Bunu anlamak zor seviyor gibi duran sevmiyor sevmiyor gibi duran seviyor yani kelimelere inanamazsin davranislara da inanmamazsin bunu anlamak imkansiz oluyor iste o yüzden Durum bu olunca velhasil insan yasadigi surece yasadigi sekilde sevgiden emin olacagi tek kisi annesi Onun disinda seviyorum diyenlerin sevgisinden asla emin olamazsin sadece icinden gelen sese guvenmemisin ancak bu ses sana dogru soylese de bazen karsidaki yanlis olabilme ihtimali var bunu da unutmamak lazim diye dusunmekteyim
Birinin seni sevdiğini tam kalbinde hissediyorsun. Seni seviyorsa sana bunu her fırsatta göstermek için can atar. Sen onun yaptıklarını, söylediklerini, gösterdiklerini tam kalbinde hissediyorsan eğer, şüphe duymuyorsan gerçekten seviyordur. Sana göstermelik olsun diye yapıyor, altı boş olan vaatler veriyor, yapmacık ve samimiyetsiz geliyorsa, şüpheye düşmene sebep oluyorsa o kişi seni sevmiyor, seviyormuş gibi yapıp kandırıyordur...
İnanmam için bir çabaya girmesine gerek yok. Bir insan içinden geldiği gibi davranırsa, sevgisini, iyi niyetini, fedakarlığını, merhametini olduğu gibi hissettirirse bende hissettiğim an zaten inanmış olurum. Yoksa karşıdaki kendini parçalasada sen hissetmesikten sonra bir anlamı olmaz hiç bir şeyin..
Günümüzde bu çok zor. O kadar güzel öğrenmişler ki oyun oynamayı, elde etmeyi, kim nasıl elde edilir, hangi sözler ve hangi davranışlar karşı cinsi etkiler bunu biliyorlar. İstediklerini elde edene kadar her yol mubahtir. İstediklerini elde ettikten sonra veya ilgi alanlarına başka bir karşı cins girdiğinde büyük umutlarla başlayan ilişki her ne olursa olsun biter...
Samimiyetini, sevgisini hissettirebilmeli. Güven vermeli, benim için çaba gösterdiğini umrunda olduğunu göstermeli. Bunları şov amaçlı değil anlık duruma göre aniden eyleme koyduğu hareketlerle duygularla anlayabilirim. Kişi seviyorsa gösterir, saklamaz! Kişi seviyorsa fedakarlık eder tembellik etmez. Öyle laylaylom olmamalı artık çok basit değil gerçek aşkı sevgiyi bulmak. İki günde seviyorum denmez, beklenir zaman geçirilmeli. Ve en önemlisi beni olduğum gibi sevmeli, o halde ben varım işte. :)
birinin beni sevdigini anlamak icin herhangi bir yontemim yok acikcasi. seni seviyorum deyip arkamdan kuyumu kazsa ruhum duymaz bir acik vermedigi surece. beni sevmedigini hissettirmiyorsa, yani sicak davraniyorsa seviyor sayarim. sevmeyenlerim baya belli ederler cunku😂
Her daim yanımda durmasını biliyorsa inanırım. Sevgide genelde karşılık bulup kaybetsem de sevgi bana aittir. Zor sevgim olduğu için zor çıkar benden. Bir şekle değil bir gönle sevgi beslemeyi severim. Şekil gider ama sevgisi kalır.
Beni kırmaktan korkuyorsa, benim için önemli olan şeyler onun içinde önemliyse ve ilişkimiz için fedakarliklar yapıyorsa sevdiği hissiyatını uyandırır ben de. Yine de uzun süre emin olamam, iyice zaman geçirip anlamam lazim
Bakışlar çok şey anlatır davranışlarda öyle.. Kötü ve zor zamanlarımda yanımda olabiliyorsa, beni düşünüyorsa küçük detaylar bile aklında kalıyorsa, çabası ilgisi belli eder..
Söylediği sözlere inanmam. Hani bir söz vardır ya “Beni sevdiğini söyleme, göster” diye... birinin sevgisini gösterme şekli beni buna inandırır ancak. Yoksa sözel şeyler bana pek güven vermiyor.
Beni değerli hissettirip cabaladigini istegini gördüğüm zaman inanırım. Zaten belli olur ki.. bunlari uzun sure sadakatle yaptiginda da kesinlesmis olur sevdiği gerçek sevgi derim
Beni herkesten çok düşünüyorsa, herkesten çok öncelikli yere koyuyorsa ve en önemlisi de beni hiçbir konuda hayal kırıklığına uğratmıyorsa sevgisine inanırım.
Kimsenin sevgisine inanamazsın. Herkes kendini bilir. Kendi sevgisinden emin olabilir. Karşı taraftan emin olamazsın, onun sana verdikleriyle mutlu olursun sadece.
Karşı cinse pek inanmam açıkçası. Ama beni umursaması, dediklerime önem vermesi, arzulaması, güven duyması ve vermesi, sözlerinde tutarlı olması ve son derece dürüst biri olması inandırabilir.
Beni olduğum gibi kabul etmesi saygı duyması ve asla gözlerimin dolmasına bile kıyamaması sevdiğini anlamak için gözlerine bakın asla yalan söylemez gözler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bana bakışı konuşması hareketleri falan sevip sevmediğini anlayabilirim tabii gerçekse.