Selâmlar !
Biri sizi gerçekten sevdiğinde ona inanmakta zorluk yaşar mısın, inanmayı mı tercih edersin...🥳

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar !
Biri sizi gerçekten sevdiğinde ona inanmakta zorluk yaşar mısın, inanmayı mı tercih edersin...🥳

#Acid_Qeenn...🌺
küçük küçük testler yaparım eğer başarılı ile geçer veya beklediğim cevapları verirse güvenirim.
diyelim ki yanıldım en fazla hayal kırıklığı yaşar giden vaktime ve emeğime biraz üzülürüm yinede olumsuz bakmam.
kendimi tanıyorum ve ona katacaklarımı vermiş olduğum değeri biliyorum.
onun kendi tercihi derim. ona en büyük üzüntüyü yaşatırım görmezden gelerek..
ben kaybetmiş olurum fakat oda birdaha asla benim sevdiğim gibi birisi çıkmayacak karşısına o bunu görüp anladıkça her defasında üzülecek...
Bilemiyorum. Zaman gösterir bu durumu. Çünkü karşıt cins sevgisi artık o kadar iyi bir seçenek veya iyi durum gelmiyor son bir kaç yıldır. Belki de yaşananlar böyle yaptı.
Herkesten herşeyi bekliyo insan
Haklısın bu konuda.
Bakıyorsun insanoğluna;
Bazıları maddi açıdan iyi olsun mantık da olur diyor ama kafa yapısı uyuşmadığı için aldatıyor.
Bazılarına bakıyorsun maddiyat önemsiz aşk diyor ama bir süre sonra maddi konuların dırdırı ya da sen şu kadar ben bu kadar kazanıyorum davasını yapıp kopuyor ve aldatıyor.
Diğer bazıları da zaten bellidir bana yetinemiyor diye aldatma eğilimine giriyor.
Yani günümüz şeylerini üç kategoride sınıfladım. Yaradan bunlardan korusun iyileri.
İnsanlar nasıl işine geliyorsa öyle yapıyorlar...
Katılıyorum.
Günaydın...
Günaydın.🥳
Evet genellikle zorlanıyorum. Hemen güvenemiyorum, sözlerine veya da davranışlarına bunun gerçek bir sevgi olup olmadığını anlayamıyorum çünkü daha sonrasında hayal kırıklığına uğramak veya güvenimin boşa çıkmasını istemiyorum. Bu nedenle de imkansız olmasa da inanmak bana zor geliyor çoğu zaman.
Hayatımda sadece bir adamın gerçekten inandım.. Harbi harbi sevdi.. Kutsaldı bir kere onun için.. Her erkek böyle bir meziyete sahip değil.. Öğrendiysem bir adamın bir kadını nasıl sevdiğini ondan öğrenmişimdir.. Şimdi yok öyle sevdalar..
Yaa ne güzel sonra ne oldu.
Prenses erkekten geçilmiyo ortalık haklısın.
Cevap
21Cevap
Zorlanıyorum, gerçek ve sahteyi ayırt edemiyorum artık. Herkes çok gerçekçi oynuyor tüm duygu tavırları.
Oscarlık oyuncular çünkü.😀
Fena ya, zor değil mi sence de?
Çok zor böyle insanı arafta bırakıyorlar inansak bi türlü inanmasak ayrı türlü.
Ben şeye üzülüyorum sonra, acaba haksızlık mı ediyorum falan diye.. o kadar oyuncunun arasında gerçeklerle gelen de yanıyor 🤦🏼♀️
Öylelerinin yüzünden gerçek olanı da ıskalıyoruz aman neyse kahve içek bari.😀
İçelim beybi 🥂
İnanmakta zorlanırım ama inanıyor gibi yaparım. Benim güven problemim var diye karşı tarafı süründürmek doğru olmz.
Gerçekten sevildiğinden asla emin olamaz insan
Davranışlarıyla göstermezse zerre inanmam.
Ben inanmıyorum kimseye.
Bal taşıyan arının bile gtnde iğnesi😀 evet zorlanırsa sevgi bile bencillik işi ben onu seviyorum diye onun beni sevmesini beklemekle üste birde sevmeyince ben sevdim daha ne bekliyor gibi beylik cümleler herşeyin sonu var maalesef güvenince askinda sevgininde
Yooo.
Şahsına münhasır bir sevgi, gözlerden anlaşılır.
Güzel bakar ve işte o noktada,
Yelkenlinin ipleri kopar,
Ve hayat yeni başlar.
Gül nefes almaya ,
Suyu topraktan daha başka çekmeye başlar.
Dikenler kopmaya başlar.
Çünkü teste gerek var mı seven iki insan var.
Çiçekler daha başka kokmaya başlar.
Güneş bile sabırsızlanır kendini göstermek için,
Batmak için bile acele etmez.
Kelebeğin bile 24 saatlik ömrü uzar.
Sevgiler hep menfaat üstüne olduğu için inanmam Zaman alır
Evet, bazen zorlanırım. Çünkü sevgiye inanmak, çoğu zaman kalpte eski yaraların ve kayıpların gölgesinde gerçekleşiyor. Birisi gerçekten severken, aklım “ya kaybedersem?” diye sorar, kalbimse “ya gerçek değilse?” diye şüphe eder.
Beni gerçekten seviyorsa zamanla davranışlarıyla gösterir. O güveni hissettikçe inanmak kolaylaşır. Başta biraz zorlanabilirim ama sevgi zaten güvenle birlikte büyür.
Zorlanırim çünkü çok iyi oyuncular var tam Oscarlık.. yani davranış çiçek almak. vs vs bunlar kriter bile değil aslında öğrenilmis kültür seviyesi..
Sevdiğini söylediği zaman bunu gözlerinden ve sözlerinden belli eder.
Ya inanırım ya da sahtedir inanmam.
Bu devirde bir kere bin kere düşünürüm , çünkü hayat o kadar kötü bir noktaya geldiki , kendi gölgemizden korkar olduk
İnsan ister istemez günümüzde zorlanıyor o kadar çıkarcı insanlar var ki kime güveneceğini şaşırıyor..
Evet zorlanırım çünkü gerçekten seven insan bulmak bu zamanda huzuru mutluluğu güveni yaşatan çok zor
Kalbimi onun merhametine bırakmak zorundayım. Bilim dahil her şey deneme ve yanılma ile gelişir.
“Yaşanacaksa, yaşanacak.”
Hayır test ederim erkekler çok sabırlı değil zaten eninde sonunda niyetlerini belli ediyolar
Evet zorlanırım. Kolay kolay inanmıyorum hep bi şüphe var kafamda
Yalan sevgilere alıştık ben kimseye inanmam😂
zorlamam hislerime inanırım
Bunu az cok belli eder davranışına göre inanmayı tercih ederim ama çokta kapılmam
Neden zorlanayım? Karşımdaki kişinin beni sevmesi zor bir şey değilki...
Sevilesi insanım zaten. İnanırım hemencik sjsjsjsjdjsj
Zorlanıyorum ister istemez
Hemen söylüyorsa inanmam.
Zorlanmam. Sevmedigini soylediginde inanmakta zorlanirim 😀
Sevmek mi sevilmek mi? Artık sevmek. Çünkü sadece sen kendi sevginden emin olabilirsin.
Zorlanmam ama iyi gözlemlemeden açmam kendimi
Hissediyosam evet hissetmiyorsam. zorr
Evet.. zor inanıyorum
Zorlanmam
Sözde olduğu sürece evet zorlanırım…
Evet emin olmam zaman alır
Güvenmekte zorlanıyorum
Geçmişler gelir akla..
Evet. Güvenmiyorum insanlara.
Zorlanıyorum ama yine de güvenmeyi seçerim
İnanmak kolay teslim olmak zor gelir
O hiç sevilmemiş ki nerden bilsin