Ben neden dışlandım?

Bakın, ben çocukluktan beri hep dışlandım, arkadaşlarım çok az oldu, onları her zaman çok sevdim, ancak şu an onlarla bi ilişkim maalesef yok, neden diye soruyorsanız, çoğunun telefon numarası bende yok, o yüzden onlarla bir irtibat kuramıyorum, ben 6 cı sınıfta yeni okuluma gelirken ilk başta herkes beni çok iyi karşıladı, lakin sonra beni çok dışlamaya başladılar, erkeklerde bana sataşıyorlardı, olay şiddete kadar gidiyordu hatta, benden başka yeni gelen bir kızda vardı, ancak ona çok hoş davranıyorlardı, bu yüzden çok üzülüyordum, 7 ci sınıfa kadar böyle gitti, sonra karantina oldu, ve 8 de pek gelmedik, 9 cu sınıfta bana daha iyi davrandılar, ama beni asla aralarına almadılar, ancak yine mutluydum, en azından beni insan yerine koyuyorlardı, şu an 10 cu sınıfı bitirdim ancak çok da bir şey değişmedi, sınıflarımız ayrıldı, yeni sınıfımda beni dışladı, bu yıl 11 olucam yeni sınıfa gidiyorum, artık ümitli değilim, sanki hayatımı çalmışlar gibi, sürekli bu konuda geceleri düşmekten uyuyamıyorum, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Okulda insanların arasına girmek için ne yapmalıyım? Artık bende bir grupa girmek istiyorum, bu yanlızlık beni çok yaralıyor. Bu arada ben Türkiye vatandaşı değilim Azerbaycandan yazıyorum 👋🏻🇦🇿

Sorun bende
Sorun beni dışlayanlarda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ben neden dışlandım?