Ben neden dışlanıyorum?

Evin en büyük çocuğuyum. Bu zamana kadar paramız çok olsa da hiçbir zaman her istediğime sahip olmadım, hobilerime destek çıkmadılar, psikolojik ve fiziksel şiddetin de gördüm. Çok yetenekli birisi olmama rağmen de hiçbir zaman maddi manevi destek göstermediler bana. Bu yüzden 19 yaşıma geldim ne hobim var ne başka bir şeyim. Erkek arkadaşım var ve uzak mesafe ilişkisindeyiz. Bu yüzden kendime bakmak istiyorum doğal olarak, kıyafetlerim hep eski. Kendime 2-3 parça bir şey almak istediğimi söyleyince hemen direkt para yok diyorlar. Ama diğer kardeşlerime de dünyanın masrafını yapıyorlar. Hobilerine paralar döküyorlar. Bir kez bile gelip de kızımın canı bir şey ister gözü kalır alayım demediler. Elimde ki telefon 2 bin liralık, kardeşlerimin telefonları iPhone son model. Yani ben anlamıyorum. Sınava hazırlanıyorum, hep evdeyim doğal olarak. Bana sundukları şey ise hep evdesin. Ben bu durumda ne yapabilirim, çalışsam sınava hazırlanamam ciddi anlamda sıkıldım. Eksiklerimi bile alamıyorum. Hep ben idare ediyorum her şeyi, ama diğer kardeşlerim her şeyin en güzelini yaşıyor.
Ben neden dışlanıyorum?