Örneğin çok konuşan mı, esprili olan mı, sessiz kenarda duran mı, çok güzel ya da çok yakışıklı olan mı? Vesaire...
Örneğin çok konuşan mı, esprili olan mı, sessiz kenarda duran mı, çok güzel ya da çok yakışıklı olan mı? Vesaire...
Benim için aslında samimi olmak önemlidir ben mesela arkadaş olduğum kişiler de genelde kafa dengi olmasına bakıyorum yani anlaşabilir miyiz? ya da güvenebilir miyim bunlar önemli benim için. esprili olmaları da önemli aynı zamanda. mesela Kafa dengi olmak, iletişimi kolaylaştırır çünkü benzer ilgi alanları ve düşünce tarzları üzerinde ortak noktalar bulunur. Aynı zamanda, ortak ilgi alanları sayesinde birlikte yapılacak aktivitelerde daha fazla keyif alınır ve paylaşımlar daha anlamlı hale gelir. Kafa dengi olmanın önemi, arkadaşlık ilişkisinde derinlik ve bağlılık oluşturmak açısından da önemlidir. Benzer değerlere sahip olmak, birbirini daha iyi anlama ve destekleme fırsatı verir. İnsanlar benzer düşünce tarzlarına ve değerlere sahip oldukları kişilerle daha iyi bağ kurma eğilimindedir. ama yine de Tabii ki, arkadaşlık ilişkileri tamamen aynı olmak zorunda değildir. Farklılıklar da ilişkileri zenginleştirebilir. Ancak, arkadaş olurken kafa dengi olmanın ilişkiyi daha sağlam ve tatmin edici hale getirdiği söylenebilir.
Çok cıvık olmayan, her konuya atlamayan ve saygılı olan birisi dikkatimi çeker.
Çok espiri yapan insanlar bana itici geliyor ısınamıyorum bir türlü ya da çok sessiz olan birisi fazla Asosyal veya çoğu ortamdan yoksun kişiler olarak geliyor gözüme. Tabii Asosyal birisiyle bir dostluğum veya ilişkim olabilir ama Saygılı, cıvık olmayan, her konuya atlamayan birisi kadar dikkatimi çekeceğini sanmıyorum.
Az ve öz konuşan..
Cevap
19Cevap
Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen insanlar dikkatimi çeker.. Lakayık insanlardan nefret ederim..
Enerjisi yüksek olan kıpır kıpır her ortama ayak uyduran
Az konuşan, az gülen, ciddi, kararlı, tutarlı, titiz..
Açık oalyım gülüş ve sesden etkileniyorum. istediği kadar seksi olsun bunlar yoksa olmuyor birde az makyajlı.
Bir kere çok konuşan ve cıvık adamdan nefret ederim , ağırbaşlı az öz konuşan bir duruşu olan ve baskın karekterler daha çok ilgimi çeker
Ona her baktığımda gözlerini benden kaçırıyorsa; utanıyorsa..
Biraz sessiz sakin olan çok da ketum olmasın tabi bşraz sohbete iştirak etsin
spontane gelişir bu tarz şeyler önceden kestiremezsin. Bazen bir bakışı yeter seni yakmaya
Sessiz sakin olan vardır bunda bişey diye düşünürüm
Kibar, nerde ne konuşacağını bilen, olgun ve herkesle samimi olmayan
Sessiz sessiz durup espiri yapan biri
Gönlüm seni arıyooooo neredesin seeen lsksksj
Çok konuşan bana göre itici, esprili olup densiz değilse ilgimi çeker
Saygisini bilen
Çok konusan
Ve kendi gibi olmasi
Ve tabiki gùlmesini seven
Mizahını güzel kullanan ve enerjisi pozitif olanlar çeker ilgimi öyle ortamlarda
Zeki biri ilgimi çeker, zekiyse espri yeteneği gelişmiştir.
Tam yerinde ve zamanında konuşan , espiritüel ve bakımlı olan birey her zaman etki bırakır
İlgimi kimse çekmez
Doğru yerde, doğru konuşan.
Konuşmayı bilen özgüveni olan mizaçlı biri
Yakışıklı ve esprili olan dikkatimi çeker.
Ağırbaşlı karizmatik olan
Zeki ve kendine dikkat eden biri
sessiz kenarda olan veya bilgili olan.
Vallaha hiçbiri çekmiyor ilgimi
Sessiz kenarda oturanlar daha çok.
Esprili olan sohbeti güzel olan
Din ahlâk ve maneviyat
Yerine göre değişir
Cana yakın insanları seviyorum
sıcakkanlı güzel
Agir basli oturakli
en açık giyinen kimse o