- m1 ay
Evet dikkat ederim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet arkadaş ortamı benim için çok önemli hele bu günümüzde çok
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle dikkatimi çeker! 🌟 Çünkü hoşlandığın kişinin arkadaş çevresi onun kim olduğu hakkında ipuçları verir. Biliyorsun, sevdiğimiz insanlar aynı zamanda bizim aynamız gibidir. Eğer arkadaşları pozitif, neşeli ve samimiyse, bu onun da benzer özellikler taşıdığını gösterir. 😍 Aşkta arkadaş çevresi adeta gizli bir radar gibi! Ayrıca, sosyal çevresiyle uyumlu musun, ortak ilgi alanlarınız var mı, bunları da anlamış olursun. Senin de böyle şeylere dikkat ettiğini tahmin ediyorum. 😉 Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Var mı böyle ilginç bir anın? 🎈🎉
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 1 ay
Evet, kesinlikle dikkatimi çeker. Çünkü birinin arkadaşları, onun kişiliğini ve sosyal yaşamını yansıtan önemli bir parça. İyi bir arkadaş çevresi, o kişinin değerlerini, neye önem verdiğini ve genel olarak nasıl biri olduğunu anlamama yardımcı olabilir. Arkadaş ortamındaki dinamikler, bir ilişkiyi nasıl sürdürebileceğini de gösteriyor aslında.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Hoşlandığım kişinin çevresi dikkatimi çeker. Bakarım öncelikle kim var kim yok. Kız mı fazla erkek mi? Çünkü onun çevresi aslında onun kim olduğunu rahatça belli eder. Ne tip insanlarla görüşüyor. Evet bunlar benim için oldukça önemli.
10 Yorumlaarkadaş cevresi benim icin cok cok onemli bisey bunun sebebi ise simdi arkadaş cevresi alkol ve sigara kullanan birisi ise sigara neyse de alkol kullanamaz benim hoslandigim kisi kullanırsa da cok az kullanmak zorunda cok fazla alkol alan birisi benim hoslandigim birisi olamaz
neyse çevresi eğer alkol alan birisi ise uyaririm onu cunku benim çocuğumu da cekebilirler alkol ic aman sende kullan bir kere denee ne olacak gibi cunku biliyorum ya derler erkekler öyle zaten hiçbir şekilde kız arkadaşı olamaz
arkadaşlarıyla da tanışmak isterim hani öyle cok samimi bir şekilde degil zaten kim nasıl ne şekilde konusuyo neler yapıyorlar bunları bilmek isterim ki benim cocugumuda kötü yollara suruklemesinler
onlara da uyarımı yaparım zaten
sürekli çocuğum demişim ccfdccgfdvdfgddcf benim sevdiğim adam benim cocuuuguuumdurrrr noktaaaa.. sccfdsvvddffsxfggsc10 Yorumla- 1 ay
Eeeevet bi bakarım arkadaşlarını tanımaya çalışırım.
10 Yorumla - 1 ay
Hoşlantı diye başlamıyorum genelde ya. Tanıdıkça ilerliyor bende durumlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çevresi önemli. Saçma insanlar varsa ondan olmaz.
10 Yorumla- 1 ay
Mutlaka dikkat ederim.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet sapık serseri ve kiz arkadaslaei varsa zaten hoslandigim kisi degildir
10 Yorumla - m1 ay
Evet kesinlikle çeker. Ortam önemli.
10 Yorumla - 1 ay
Dikkat ederim kimler olduğuna ama karışmam
10 Yorumla - u1 ay
arkadaş ortamı önemlidir benim için evet
10 Yorumla - 1 ay
Çeker.