Selam KS ahalisi!
Bir kız var, sosyal medyadan tanıştık. İkimiz de birbirimizi arkadaş olarak seviyoruz. Şöyle açıklayayım: Onun gönül ilişkileriyle şu an için alakası yok, herhangi bir erkekle böyle bir şey yaşamaya sıcak bakmadığına eminim. Ben ise ondan hoşlanıyorum ama bir çuval inciri berbat etmemek için zamanı gelene kadar bunu ustalıkla saklayabilirim. Ne de olsa onunla arkadaş olmak da güzel.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Akraba ziyareti münasebetiyle benim yaşadığım şehre geldi kızımız bir aylığına. Bu süreçte iki kez dostça bir şekilde buluştuk, yüz yüze muhabbet ederken çok keyifli zaman geçirdik.
Şimdi o, bir hafta sonra kendi memleketine dönecek ve uzun süre görüşemeyeceğiz. Soru:
Ona üçüncü kez buluşma teklif edersem "Bu çocuk sık sık beni görmek istiyor, bana karşı bir şeyler hissediyor olmalı" ya da "Her şeyin bir ölçüsü vardır, üst üste bu kadar randevulaşılmaz, beni takıntı hâline mi getirdi?" gibi düşüncelere kapılıp benden soğur mu?
Bir kız var, sosyal medyadan tanıştık. İkimiz de birbirimizi arkadaş olarak seviyoruz. Şöyle açıklayayım: Onun gönül ilişkileriyle şu an için alakası yok, herhangi bir erkekle böyle bir şey yaşamaya sıcak bakmadığına eminim. Ben ise ondan hoşlanıyorum ama bir çuval inciri berbat etmemek için zamanı gelene kadar bunu ustalıkla saklayabilirim. Ne de olsa onunla arkadaş olmak da güzel.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Akraba ziyareti münasebetiyle benim yaşadığım şehre geldi kızımız bir aylığına. Bu süreçte iki kez dostça bir şekilde buluştuk, yüz yüze muhabbet ederken çok keyifli zaman geçirdik.
Şimdi o, bir hafta sonra kendi memleketine dönecek ve uzun süre görüşemeyeceğiz. Soru:
Ona üçüncü kez buluşma teklif edersem "Bu çocuk sık sık beni görmek istiyor, bana karşı bir şeyler hissediyor olmalı" ya da "Her şeyin bir ölçüsü vardır, üst üste bu kadar randevulaşılmaz, beni takıntı hâline mi getirdi?" gibi düşüncelere kapılıp benden soğur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır tabikii aynı durumun ben de içindeydim sen onun sana bir şeyler hissettiğine emin olana kadar sakın bir şey söyleme ki bence içine göm sevmemeye çalış kesin bitiyor arkadaşlığınız çünkü
Evet, zaten asla açılmak gibi bir niyetim yok. Ama soruma cevap olarak ne diyorsun kıymetli dostum? Üçüncü buluşma teklifi, fazla risk almak, niyetini belli etmek mi demektir?
Hayır gayet dostane bir teklif
Hadi inşallah. Ben ilkini ve ikinciyi teklif ederken hiç böyle gerilmemiştim. Sanki üçüncüde işin rengi değişiyor, başka bir boyut alıyormuş gibi. Reddedilmekten korkmuyor değilim. :(
Reddedeceğini sanmıyorum arkadaşmışsınız zaten kaldı ki bu çok doğal bir şey
Cevapların için teşekkürler:) Son bir şey: On gün süresi var memleketine dönüş için. Ama zaten ikinci buluşmayı daha yeni yaptık. Şu iki-üç gün de katılması gereken akrabasal şeyler var. Dolayısıyla geriye anca kalıyor buluşmak için. Acaba şey der mi: "Lan zaten yeni buluştuk, ne bu hırs bu heyecan?" ya da belki yol hazırlığı falan yapması gerekiyordur, iki ayağını bir pabuca sokmuş olur muyum?
Geriye anca bir hafta** kalıyor yazacaktım.
Bence demez belki o da istiyordur buluşmak ama çekiniyordur sonuçta bir daha kim bilir ne zaman bukuşacaksın sen şey diyebilirsin acaba gitmeden görüşsek mi gibi ya da bana veda etmeden gitmeyeceksin değil mi gibi kasma bu kadar akışına bırak
Tamam, bak sana güvendim, çok güzel gaza getiriyosun. Önümüzdeki salı bi' yolunu bulup Allah'ın hakkı üçtür, gel üçüncüyü de yapalım diyecem. İnşallah o da "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde yakalanır" demez ama.
Ansjfkksnfkwmfkmskdkwklwg
Ona karşı bir hissim var ise açılırım ama hala arkadaşça ise yaklaşımı, uzak dururum.
Saygı duyarım. Ama ben onun hayatımın geri kalanında da var olmasını istiyorum. Ona sadece benimle aşk yaşarsa ilgimi çeken bir insan gözüyle değil, hayatımda bir şekilde bulunmasını istediğim biri gözüyle bakıyorum. O yüzden şu an için, arkadaş olarak kabul görmek benim için problem yaratmıyor. Hatta iyi bile oluyor çünkü farklı şehirlerde olduğumuz için uzun mesafe ilişkiyi yürütemeyebiliriz. Özetle arkadaşlığı daha ileri boyuta taşımanın daha zamanı var. Benim çekincem, acaba üçüncü bir buluşma teklifiyle gelmek, arkadaşlığın sınırlarını zorlayıp ona gizli tuttuğum hislerimi belli etmek anlamına mı gelir? Çünkü böyle bir düşünceye kapılırsa, artık benden uzak durmak isteyecektir.
Öyle bir şey olmaz