Ozaman hayatini yenile yeni bu başlangıç yap senin enerjini düşüren insanlardan uzaklas bi sonra bi bak kimler var etrafında onları bi defetkendir hiç kimse yoksa kendin bir yerlere üye ol spor gibi sonra zamanla bakarsın büsürü arkadaşın olmud
Çevrendeki insanlar hiç biri 100 de yüz olmaz zaten tamamen çıkartma sana nasıl davranıyorsalar sende öyle davran onlara bu hayat insansız da çekilmiyor
Vardı işte anlattığım gibi ortamım olursa eglenirim açılırm diye düşündüm o insanlar da bana göre değildi hepsi şeytan gibi bende arama mesafe koydum hiçbiri ile konuşmuyorum bugün tek başımaydm hep
Var aslında ama off dışardan bakınca sessiz ezik kızlar gibi gözükmek istemiyorum ama yapicam dediğini bi kız var aslında ona nasıl adım atabilirim bişey sorsam ne sorabilirm sence
Kızla aynı yerde staj yaptık aramız iyiydi bugün yanına oturdum bir iki kelime konuştuk oda sessiz biri hiç arkadaşı yok çıkista beni bekledi sanki ben hızlıca WC ye gidince gitti gitme sebebimde eski arkadaşlarım burbirini bekliyodu gezmek için
Asosyal biriyim denedim ortama girmeyi o kadar kendimi kasıyorum ki ve o ortamdaki insanların yanında zayıf kalıyorum hepsi seytan gibi enyi yerine konmak ta istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Enerjini yükseltmelisin sosyalesme projelerine katıl bu ilahi alanına ne varsa olabilir
Nasıl yükseticem yalnız kaldıkça intihar düşüncesi bile geçiyor aklımdan hayatım boyunca hep yalnız olduğum aklıma geliyor
Yalnız olmayı sen mi seçtin özgürlüğün var mı
Nasıl anlamadım
Bazilari kisitlanir dışarı çıkamazlar ailesi tarafından sende var mı öyle bir durum
Hayır istesem gece bile dışarda kalırım
Ozaman hayatini yenile yeni bu başlangıç yap senin enerjini düşüren insanlardan uzaklas bi sonra bi bak kimler var etrafında onları bi defetkendir hiç kimse yoksa kendin bir yerlere üye ol spor gibi sonra zamanla bakarsın büsürü arkadaşın olmud
Çıkardım enerjimi düşürenleri ama tek başıma kalınca daha kötü oldum acaba onlara katlansamiydim diye düşündüm
Çevrendeki insanlar hiç biri 100 de yüz olmaz zaten tamamen çıkartma sana nasıl davranıyorsalar sende öyle davran onlara bu hayat insansız da çekilmiyor
Evet insan sosyal bir varlık ama katlanacak gibi değillerdi
Ozaman hiç geçmişe bakma geleceğe iyi insanlar olsun etrafında Buda zamanla olur
İllaki yanaşan olur merak etme. Onlar i iyi degerlendir
Oldu geçen yıl ama enyi yerine konulduğmu ya da kullnldığmı hissettim bende uzaklaştım arama mesafe koydum bu kez de yalnız kaldım
Üni mi kkuyrsn
Evet
Sınıfta da arkadan yok mu
Vardı işte anlattığım gibi ortamım olursa eglenirim açılırm diye düşündüm o insanlar da bana göre değildi hepsi şeytan gibi bende arama mesafe koydum hiçbiri ile konuşmuyorum bugün tek başımaydm hep
Sınıfta başka tek takılan vardır illaki. En kötü erkeklerden yanaşan olurrr
Bi kaç erkek var kalabalık değil sınıf onlarda olmaz eski takildğm guruo zateb
Qnladim , yalnızlıktan memnunmsn
Hayır tabiki aklımdan intihar et Kurtul bu yalnızlıktan diye geçti ağlamamk için zor tuttum kendimi
Anladım Üzücü bi durum. İlk başladığım zaman ben de tektim. Yanasanlarla iyi geçirdim , çevrem öyle genişledi
Güzel benim arkadaşlarım iyi değildi
Nerden edinmek istiyorsun
Üni
Zor
Enerjini yerine getirecek biri oda ben aksismdmd
Nasilll getiricejsin
Konuşarak tanıyarak
Gel
Nasil
Bilmwm
Gizlisin ya bende aynı şekilde
Gizli olma
Okeyyy
Bu uyuye mesaj gondeemezsin dedi
Şimdi bak bir
Tm
Açılırsın merak etme
Bu yaşıma geldim daha açılmadim
Kaç yaşındasın bakam🤔
20
Okulun filan yok mu senin ordan bul arkadaş
Üni var ama yok
Ailenle mi yaşıyorsun
Nasıl arkadaş bu arada
Normal arkadaş dertlesebileceğin eğlenebilecğn
Hiç yok mu senin gibi tek yalnız git onlarla arkadaş ol nasıl olamıyorsun anlamadım
Hatta bişey ler ısmarla önce
Var aslında ama off dışardan bakınca sessiz ezik kızlar gibi gözükmek istemiyorum ama yapicam dediğini bi kız var aslında ona nasıl adım atabilirim bişey sorsam ne sorabilirm sence
Bir şey sorabilirsin işin yoksa kahve içelim filan diyebilrsin
Kızla aynı yerde staj yaptık aramız iyiydi bugün yanına oturdum bir iki kelime konuştuk oda sessiz biri hiç arkadaşı yok çıkista beni bekledi sanki ben hızlıca WC ye gidince gitti gitme sebebimde eski arkadaşlarım burbirini bekliyodu gezmek için
Hep öyle olur
Nedne
ortama girerek
Asosyal biriyim denedim ortama girmeyi o kadar kendimi kasıyorum ki ve o ortamdaki insanların yanında zayıf kalıyorum hepsi seytan gibi enyi yerine konmak ta istemiyorum
ne icin arkadas
Derdini anlatmak gezmek sohbet etmek yalnız olmamak için
anladim ama zor bulursun oylesini herkes cikarci cunku
Evet öyle diye uzaklaştım bu kez yalnız kaldım
maalesef hayatin gercekleri ve insanlar senden faydalanir da dikkatli olmazsan bedeninden de faydalanir bana cok oldu cunku
Nasıl faydaland8lar sen kızm8sn
degilim ama pasif kadinsi oldugum icin faydalanan cok oldu
Hmm anladım
aynen
KS güzel seçenek
Reelde istiyorum
reele kapı açar işte
Basitt
Nasıl
Takip et
burada mısın
Evette nasıl olduğunu söylemedin