Zekanın dış görünüşten daha seksi olduğunu düşünüyor musun
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seksi bir beyin dış görünüşten daha iyidir. Yunan heykeli olsa ne işime yarayacak zeka olmadıkça? Başarısızlıklarını dış görünüşüyle mi kapatacak? Zeka olursa dış görünüş de olur, para da olur, aşk da olur, sevgi de olur. Hadi dış görünüşü olmadı diyelim başarısıyla kapatır.
"İnsanlar birçok şeyin seksi olduğunu düşünür. Dans etmek, kaslar, sarı saçlar, Fransız aksanı. Bence ne seksi biliyor musun? Latince akıllı ve zeki sözcüğü ‘’sapien’’ ile ‘’sexualis’’ kelimelerinin birleşmesinden gelen sapyoseksüel, kişinin bir kişiyi dış görünüşten ziyade beyin ve zekâ kriterlerine göre beğenmesidir. Araştırmalar da fiziksel olarak ortalamanın üstünde olan ancak ortalama zekaya sahip, birini çekici bulmayan sapyoseksüller kişinin zekâ seviyesini çekici bulur. Entelektüel tavırlardan, zekice yapılan konuşmalardan ve esprilerden hoşlanırlar. Bir kişiye zekasından dolayı aşık olmak şekilde de özetlenebilir.
Antik çağda estetik algısı görsellikte niteleniyo zeka ise diyalog ve statü için kısmi ihtiyaç sosyal olabilmenin estetik duruşu denebilir
Zekası olmadıktan sonra tipi olsa ne yazar
Cevap
7Cevap
Evet düşünüyorum zeka benim için önemlidir. ama çoğu kişi zaten dışa bakar kadınlar daha çok bakarlar
Zeka kimisini ürkütür, kimisini hayran bırakır. Abazalar açısından, zeka istenmeyen bir şeydir. Gelecek planları olan kişilerin ise ilgisini çeker.
kesinlikle... çünkü gerçekten her şeyden önemli ve herkesin üzerinde panzehir gibi bir etki bırakan silah 🔫💣
Evet zeka ve karakter bir olunca cok seksi oluveriyor benim icin.
Kesinlikle zeka derim. Dış görünüş çok önemli olmuyor zeka olmayınca.
kim canım yaratrki elbet zeki olcak ama kim beğenmediyle birlikte olurki?
Şimdi buraya herkes zeka yazacak. Rez al, geliyorum.
Sonra diyorlar ki "erkekler de sadece dış görünüşü sevebilir." Dünyanın enn büyük yalanı ya AKDNPWMFĞWJXPWNXPWKDK
Bence zeka daha da önemli..
Onu özel yapan zekası diye düşünüyorum
Gayet iyi düşünüyorum ablası sen merak etme..
Dış görünüş zekayla birleşince anlam kazanır
evet
hayır
hayır
Düşünüyorum
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?