Abuzer ile flört edeyim dedim. Beni reddetti😒😅 zeki ve güzel değil miyim hüğğğğğ🙄😅😅😅

Abuzer ile flört edeyim dedim. Beni reddetti😒😅 zeki ve güzel değil miyim hüğğğğğ🙄😅😅😅

Flörtte zekâ ve dış görünüş, her birey için farklı derecelerde çekici olabilir. Bazı insanlar için zekâ, derin ve anlamlı bir bağlantı kurmanın anahtarıdır. Zeki bir kişiyle yapılan sohbetler, ilgi çekici ve eğlenceli olabilir. Diğerleri ise dış görünüşe daha fazla önem verebilir ve fiziksel çekicilik, ilk izlenim için önemli bir faktör olabilir. Genellikle, her iki unsurun da bir arada olması ideal olabilir. Zekâ, bir ilişkiyi derinleştirirken, dış görünüş de başlangıçta dikkat çekebilir.
zeka üstündür çünkü tartışmanın gidişatını sürdürmek ve derin bir bağlantı yaratmak için maddeye ihtiyaç vardır, boş bir zihne sahip bir fizik bizi olduğu yerde bırakır ve çok uzak bir mesafede ne yakın ne de uzakta hiçbir kıvılcım olmaz, içsel maddeyi titreştiren ve birbirine bağlayan ve duyuları zeka ile besleyen bir flaş gerekir, aksi takdirde elmanın üzerine yerleştirilen ve içinde delikler açan, içindekileri yiyen ve sonunda elma çekirdeklerini bırakan bir larvadan daha değerli olmayız :) maddeyi tüketmek bir kayıptır, ruhu, zihni beslemek ve kalbe bir anı vermek daha ilginçtir.
Hepimiz bal gibi iyi biliyoruz ki, görsellik daima zirvede.
Fiziksel çekiciliği çoğu duygu ve düşüncenin ve zekanın üstüne koyuyoruz. Muhteşem kaslar, geniş omuzlar, karizmatik yüz hatları kadınları cezbediyor.
Erkeklerin de neredeyse her şeyi sevdiğini biliyoruz.
Ama elbette istisnai kişilikler ve seçimler de var. Pastanın dışı güzel olsa da içi de önemli.
Sen de reddedildiysen diğerleri ne yapcak jsjsjsj
İlk görünüş, ilk tanıma için dış görünüş önemli. Daha sonra zeka gelir. Ben ilk dış görüşüne bakarım, daha sonra zekasına bakarim. S. lk biriyle olamam şahsen jsjjdd
Sen güzelsin, yorumlarının çoğunu okuyorum gayet zekisin de.
Abuzer'i unutacağım artık 🙄😅
Unut gitsin elini sallasan ellisi be 🤭😂
Ben sana 3-5 kilo bulaşık makinesi parlatıcısı alırım kendine gelirsin sjjsjs
Ya haha😅 bununla meşhur olacağım aklıma gelmezdi😅 bir reklam teklifi beklerim artık
Ünlü bir bulaşık makimesi parlatıcısının reklam yüzü yaparız seni, paraya para demezsin merak etme hahahah 😄
Para parayı çekermiş😅 Abuzer'i iç güveysi alırım artık😅
Alış artık öyle birisi yok...
youtube.com/shorts/0mEHY6rcc7E?si=daolFwkJJDEQ9KRr
Haha sonunu böyle beklemiyordum 😅
Yaa "bazı aşklar yarım kalmalı" hayırlısı değilmiş senin için. Sağlık olsun 🙌🏻
Cevap
58Cevap
Her ikisinden de azar azar 🤣🤣
Zeka’ya düştüğümüz doğrudur.
Benim için karakter ve zeka daha ön plandadır.
İkisi de olsun mümkünse. Ne aptala ne de çirkine nooo
Zeka daha çekici çünkü dış görünüş olarak mükemmel olsa ne olacak kafa boş olduktan sonra
Bu fis gorunus degil zeka onemli diyenlerin surekli bu klise ile konusmasini ben sacma buluyorum. Cunku bunu diyenler hep genelde iliskilerinde basarisiz olup yalniz olanlar. Kusura bakmayin ama gecinmeyi bilenlerin zekasinin yuksek oldugunu iddia etmek okumayi bilmeyenin profesor olacagini iddia etmek gibi birsey
Gecinmeyi bilmeyenlerin***
Zeka her zaman merak uyandırır. Kimseyi kandırmayalım. Ne kadar zeka desekte dış görünüşte önemli. Ama genelde insan önce gördüğüne sonra duyduğuna inanır derler ya Buda öyle. Sevmediğin veya beğenmediğin insanla iletişim kurmazsın.
Sezarın hakkı sezara, allah hiç bu ayrımı yapmak zorunda bırakmadı beni. Milletin 3 saat laflayamayacağı insanlarla takıldım, sorunu cevabını tecrüve etmedim, ama, full zeka olup, yüzüne bakılmayacak biri ile, ı ıh.
Flörtte bence zekâ daha çekicidir. Dış görünüş önemli olabilir, ama uzun vadede sohbet, anlayış ve derinlik daha etkileyici oluyor. Zeki bir insanın bakış açısı, sohbet yeteneği ve dünya görüşü, ilişkilerde daha fazla değer kazanıyor.
Bir sapyoseksüel olarak zeka beni etkiler onunla bilim astronomi biyoloji uzaylılar teknoloji mekanik konuşmak onun bu ve bunun gibi şeylerle ilgili konuşması beni çok etkiler ve mest eder
Birisiyle flört ederken ilk önce zaten dış görünüşe göre dikkat çeker flört etmeye başlarsın sonrasındaki aşamada edilen sohbette zekâ bence önemli.
Dürüst olmam gerekirse flört için genel olarak dış görünüş daha etkili🌸
Zekası da beni etkiler ama flört etme isteğimde dış gözlemim daha önemli. Hal, tavır, tip🌸
Kim ne derse desin herkes ilk önce dış görünüşe bakar, sonra tanıdıkça iç görünüş ve zeka gelir...
Hiçbir insan dışını beğenmediği insanın içini merak etmez...
Flört, sevgili ya da eş. Hâttâ arkadaş olarak dahi zeki olması önceliğim olur. Aptal insana tahammülüm yok. İstediği kadar yakışıklı, karizmatik olsun. Kafadan gidik ise etkilenmem.
Çirkinse peki zeki etkiledi ama bir gördün çirkin soğur musun
Kimseyle flört etmem fakat karşılıklı aşk ve güven varsa kafa ve karakter uyumluysa akıl ve zekâ varsa çekicidir sevdiğim erkek ancak.
İlk izlenim tabii ki dış görünüş ama biraz sohbet ettikten sonra çirkinse bile zeka dış görünüşü sollar geçer. Önemli olan iletişim kurabilmek.
Bi erkek saf zeytinyağı gibi saf zeki olsun. Orijinalden yanayız. Dış görünüş bu yaşıma gelmiş biri olarak söylüyom. Hiç önemsiz kızım. 🤣
Zeka aslında bir erkek çirkin olsa bile zekasını kullanarak sevdirebilir ama çoğu bunun farkında değil sonra mallak gibi ağlıyorlar cbbgbbn
Güzellik dediğin duş aldıktan sonra belli olur o boyalar bir gitsin saçlar düzlensin o zaman görelim 😁
Ya geçen gün ben de Şirin’e yürüdüm Peşimden koşan çok sana niye bakayım dedi ben de dedim mavi değilim ben de kırmızı değilim dedi… hüüüüüüü
Merhametli kıymet bilen vefalı biri olması yeterli, dış görünüş ve zekadan önce gelen şeylerde var bana göre.
Dış görünüşünü beğenmediğimle flört etmem, flört dönemindeysem sevimliliği ve cool olmasını çekici bulurum.
Başlangıçlar görsel estetik ile
Sürdürülebilirlik ise zekâ ile mümkündür
valla dışını beğenmezsem zekasına bakmam ilk dış görünüş gelir fşaçsöapfosd
Zekasını kibriyle harmanlamadığı sürece ilk seçenek o olur.
Önce kişilik ve zeka önemlidir. En sonrada ise dış görünüş.
Zekaya estetik olmadığına göre, güzel olmak daha mantıklı.
Zeka tabi ki.
İçi boş bir güzelliğin ne gibi bir çekiciliği olabilir?
Sapyolar için zekâ, şekilciler için dış görünüş, abazanlar içinse nefes aslın yeter.
Her zaman zeka. E dış görünüşle biraz süslerse iyi olur
FLÖRTTE tabii ki de dış görünüş daha çekicidir.
İlk etapta Önce görünüş sonra zeka. İkisinden biri olmazsa olmaz
Kendine denk olmayan biriyle flört etme, tipsiz falan dersin bir yerleri kalkar, çok yakışıklısı seni parmağında oynatır, bence böyle, bu erkekler için de geçerli
Ikisi de önemli bence. Yaptığım bir espriyi de anlayamiyorsa... 😄
Bazı kadınlar cüzdana bazıları dış görünüşe bazları zekaya bakar 😎
İlk etap dış görünüş olsa da ben sapyoseksüelim zeka daha önemli benim için.
Hepsi olsun abi sene olmuş 2025 10 milyar insan var ikisi çok şey olmamalı
Zeka yoksa poka batarsin güzellikte bir işe yaramaz insani insan yapan beynin içindeki o Allah'ın verdiği mucize akıldır 👈O yoksa hiç bir şey bir işe yaramaz
Dış görünüş iyi olmasa bakamıyoruz bile kabul edelim
ikisinin de ortası makbuldür ne çok yakışıklıdan hayır gelir ne de çok zeki adamdan hayır gelir seni on parmağıyla on kere döndürür ruhun duymaz adamın azcik salagi makbuldür kızlar 😂
şimdi erkeğin fazla akıllısı iyi olmaz fazl çekiciside iyi olmaz ikisindende dengeli bi şekilde olsun
Görünüm ilk etapta etkiler. Ama zeka çok farklı etkiler
zeka. ama bu zekayi neye kullandigi onemli. beni kaybetmek icin kullaniyorsa gözümde bir canım farksız oluyor maalesef
Abuzer kör ve sağır
Bence de🙄 bir insanın beni görmemesi için kör olması gerek😅
Dış görünüşe bakarak alırsın belki içinde guzeldir diye. Ama unutmaki senden sıkıldığını zaman senden iyisi bulmasi kolay olan kolay bırakır.
Zeka dış görünüşü güzele çevirir zaten otomatikmen
Zeka olmazsa flört değil kullanmak olur. Flört olması için zeka şart.
Dış görünüş flört olmasını sağlar, zeka aşık olduğum kadın olmasını
Dış görünüş gerisi yalan, he ciddi düşünüyorlarsa zeka yüzde 30 dış görünüş yüzde 70 önemli
dış görünüş fazla aptal değilse idare ederim hahaha
Tabi ki zeka on planda olmali 😇😇
Herkes zeka der ama dis görünüş
İkisi de önemli
Zeka canım insan çekilmez ömründen omür alır
Dis gorunus, zeka bana cekici gelmiyor
Duygusal zeka daha çekicidir
Her ikisi elbette...
Dış görünüşe çok önem vermiyorum
Dış görünüşe çok önem veriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?