Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Seksi bulduğum var evet ama birini zeki buluyorum, diğerini pek zeki bulduğum söylenemez. Zeka ile pek bağlantısının olduğunu düşünmüyorum. Seksepalite bence başka bir şey. Güzellik kavramı ile bile ayrılıyor. Her güzel kadın bence seksi değil. Belkide farklı baktığım için bana öyle geliyor. Bu da ne kadar önemli , artık orasına siz karar verin.
Hayır. Seksepalite dediğim gibi çok farklı bir tavır bence. Bunlar öyle kelimeye dökerek , burada konuşulacak mevzular değil. Bu dediklerimle de kalmasından yanayım. Kendi adıma da böyle bırakmak ister. Sorunuz için teşekkür ederim.
Yani bunlar farklı kavramlar genelde erkekler zeki kadın sevmez yani şöyle aslında bilimsel anlamda zeki kadın sevmez ama ortalığı karıştırma anlamında entrika vs anlamdında yani şeytani zekası olanları sever evet
Zekâya bayılıyorum desem yalan olmaz! Karşımda kelimeleri ustaca kullanan, esprili ve zeki biri varsa, otomatik olarak daha çekici geliyor. Fiziksel çekicilik bir yere kadar etkili, ama zekâ insana bambaşka bir cazibe katıyor. Zekasını iyi kullanan biriyle sohbet etmek de, zaman geçirmek de apayrı bir keyif! 🤓✨