Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet ben kurarım tabi ki de. benim için göz teması kurmak önemlidir. ama sevmediğim bir insan olursa yüzüne bakıp konuşmak bile istemem. ama bunun dışında iletişim kurarken göz teması ve diksiyona dikkat ediyorum ben.
Evet kurmaya çok dikkat ederim, bir bilgiye göre de göz teması kurmak dinlendiğini, dikkate alındığını hissettiren bir eylemmiş, birde şu örneği eklemek isterim grup içerisinde bir konu anlatırken bir kişiye ya da bazı kişilere değilde tümüne bakıp anlatmak oradaki grup üyelerine değerli hissettirir, bunu çok özenle yapmaya çalışırım
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Evet kurarım. Göz teması kurmadan iletişim kurmamayı tercih ediyorum hatta. Sadece duygusallaşırsam gözlerine bakma konusunda zorlanabiliyorum sevdiğim insanın. Keyifli günler..
Göz göze iletişim önemli, güven ve samimiyet mesajını en sağlam veren beden dili. Yine de özellikle ve bilhassa erkeklerle konuşurken gözlerine fazla ve uzun bakmamayı da prensip edinmiş durumdayım çünkü bir süre sonra yürümeye başlıyorlar uzun süre göz göze iletişim kurunca. Olmuyo yani illaki mesafeli duruyorum.