Eskiden yalnız takılabilirdim şimdi yapamıyorum üstelik eskiden maddi durumum bu kadar iyi değildi. Öğrenciydim ona rağmen kendi başıma yemeğe bile giderdim gezerdim keyif alırdım. Şimdi altımda arabam var cebimden param eksik olmaz ama dışarı çıkasım gelmiyor çıkınca da hemen eve dönüyorum alışveriş bile yapmak keyifli gelmiyor. Yanımda biri olsun istiyorum. Her zaman birini de bulamıyorum veya insanları rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum nasıl eski halime dönebilirim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sureklı evde kalmaktan kaynaklı bıraz ınsanlarla iç içe olmalısın pandemıden dolayı uzaklaştık bı cok seyden
Çalışıyordum normalde şu an tatildeyim
hangi şehirdesin
İstanbul
mesela sana alış verış merkezlerı mı ıyı gelır boyle doğa fılan mı
Avm cok sevmem doğa ama oda tek olmuyor sıkılıyorum arkadas bence benim sorunum kafama uyan biri yok
anlıyorum haklısın istersen gel beraber gezelim uyum sağlayan bırıyım ama gızlısın
knk ben evliyim tesekkürler teklif için
rica ederım evlı olunca erkek bayan sohbet edemıyormu işte toplum olarak burada kaybedıyoruz
aslında bişeyleri biz kendımız kendımıze yapıyoruz
Ben sanaldan konusmam böyle kimdeyle bekarken bile temkinli yaklasıyordum evlendim hiç konuşmam
tabıkı haklısın saygılı olduktan sonra ne bıleyım
Sürekli yaptıgım şey. Kimseye ihtiyaç duymuyorum ve keyif alıyorum
Harikasın valla ama ben yapamıyorum
Takılabilirim yalnızken daha keyif alıyorum kafama göre takılıyorum
Yalnız takılabilirsin niye takılamıyorsun ama niye yalnız takılacaksın ki
Kafa dengi bir sevgili yap mutlu mutlu gezip tozun
Evliyim eşimle aram çoook iyi zaten o bana olabildiğince eşlik ediyor ama benim boş zamanım daha cok
Evet özellikle avm de gezmeyi severim
Orada yine geziyorum tek ama al al al bitmiyor bir sey alıyorum gereksiz anlamsız geliyor alıyorum ama eee yani noldu simdi oluyorum hep
Arkadaşın yok mu
Yani eskisi kadar yok olanlar hep uzakta
Sehir değiştirdim arkadaslasımdn uzaklaştım hep onunda etkisi olabilir
Bencede ondan kaynakli ben genelde hep arkadaslarla takiliyorum. O yüzden arada bi tek takilmak bana iyi geliyor. Sen hep tek oldugun icin sıkılıyorsundur. Arkadaş edinmeye çalış.
Aynen bencede benim olayım o
Arkadas edinemiyorum herkesin işi gücü var gibi hissediyoruö
Saçmalama seninde isin gücün var ama arkadasin olsa sana iyi gelcek. Bende çalışıyorum ama birsuru arkadasim var güzel vakit geçiriyoruz.
Sen adim at gerisi gelir
İnsanlar beni çok suistimal ediyor iş yerimden birkaç kişiyle samimi olayım dedim olmadı bne de zorlamadım simdi spora gidiyorum orada da millet sporu yapıp cıkıyorkimseyle öyle muhabbet kurulmuyor
Komşun falan var mi?
Yok ya muhabbetim yok onlarla da teyze zaten çoğu
Neyse ya zamanla karşına biri çıkar sen sıcakkanlı davran zaten çokta insan tanımak her zaman iyi değil bence. Bende is yerimdekilere çok güvenmiyorum ama arkadasiz yinede takiliyoruz. Eski arkadaslar her zaman daha iyi oluyor keske yakin olsaydiniz
Nerede yaşıyorsun sen
istambul knk yasadığım yerde dünyanın merkezi yani 🤣
Beni arabanla gezdirsene 😂
Kafa dengi birini bulacaksın :D
Yok ya herkes bir garip
Mesela?
mesgul gibiler ama değillerde ahksk bir de ben sıkıcıyım eskisi gibi değilim artık
Sohbet etme yeteneğin var mı hala? :D
Var ama ne bileyim kimseye bir sey anlatasım gelmior
şu an öyle hissediyorsun, ama düzgün kafa dengi birini bulunca neleri anlatsam diye kafasında sıralıyor her şeyi :D :D
Hep yalnızdım fark etmiyor
25 senedir yalnız takılıyorum
Canın ne istiyorsa onu yap
Canım full yatmak istiyor şu an karnım ac ama yatmak istediğim için aç aç yatıyorum sdsff
Peki sohbet edelim mi ddgdd
Evet
Takilirim
Yancı olurum