Birtane bile dostum kalmadı. Eskiden DM Kutum boş durmazdı çok mutluydum lan öyle böyle değil. Mesajlara en erken 2 gun sonra cevap verirdim. Sonra ne mi oldu biriyle tanıştım sevgili oldum beni ortamlarımdan soyutladı şimdi onunla gunde en fazla 1 saat konuşuyoruz bide yalandan Özledimmm falan yazıyor şkdkkdxn.
İntihar derecesine geldim ben eski hayatımı istiyorum eski kendimi istiyorum eski popülelliğimi istiyorum insanları istiyorum.
Nerden baslamam gerek yeniden onu bulamiyorum
İntihar derecesine geldim ben eski hayatımı istiyorum eski kendimi istiyorum eski popülelliğimi istiyorum insanları istiyorum.
Nerden baslamam gerek yeniden onu bulamiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilinden uzaklaşacak olsan yine aynı ortamı kurman mümkün mü
Anca yeniden p*ç olursam mumkun yeniden onume gelene yavsarsam dusurursem vs vs ama icimden gelmiyor
Ben hep böyleydim yapacak birşey yok geldimi gitmez bu meret
bend biriyle sevgili oldum ve beni soyutladı aynı senin gibiyim sonra da terketti
En guzeli p*c olmak erkekde kadında kendini sağlama almalıdır yani yedek kulubesini boş bırakmayacaksın bunda hata yapıyoruz yedekler sağlamda kalmalı ama karşı tarafın haberi olmamalı ayrılıncada looop diye direkt yedekle devam ediceksin hayatın mutluluk kuralı kötülükte saklı iyi olanı s***yorlar
Aga mesajla mutluluk olmaz
Ben sanalcıydım dostum. O beni tutup sanaldan çıkardı sudan çıkmış balığa döndüm geçte olsa anladımki sanal olmadan benim moralim yerine gelmiyor ya da egom okşanmadan
Sana ne iyi geliyorsa ondan basla
Etkileyici olmak herkesin gozdesi olmak ama üşeniyorum yeniden baslamaya desem yeridir
Useniyorsan sana kalmış bişey artik
kesmesin böyle işler