İyi hissetmiyorum depresyondan nasıl çıkabilirim?

Sürekli kendimi depresyona bırakıyorum, kendime gelemiyorum , ruhumdaki enerji Sanki yok oluyor kötü hissediyorum, ailem beni kimsesiz gibi hissettiriyor , annem babam beni sevmiyor maddi destek sağlamıyor babam hala 5 tl nin bana yetebileceğini sanıyor onuda zaten 3 haftada bir veriyor annem hiç para vermiyor beni çok eksik bıraktılar küçüklüğümden beri sevgisiz bıraktılar yani şöyle deyim size hiç sarılmazlar, evlat sevgisi için temasta bulunmazlardı ve gün içinde 3-4 cümle kurarlardı en fazla annemin bana hiç katkısı olmadï öğrettiği tek şey gel yanıma çabuk namaz kıl demesi babam zaten bana sosyal, siyasal, kültürel hiçbir şey katmadı (annemde babamda hiç bir işte çalışmıyor)(ben iş arayışındayım eski işimi bıraktım) şimdi bile hastalansam mesela üzülmüyorlar dedem, anneannem, teyzem, kuzenlerim, dayılarım, amcalarïm, donuk bir duvar gibi öyle hissiz öyle ilgisizler ben sokaktaki insanı kendime daha yakın görüyorum o kadar yabancı geliyorlar bana ölü gibi duruyorlar bana karşı ben artık hayatï sorgulamaktan bıktïm sürekli ruhumu bırakıp depresyona girip kendimi herşeyden soyutlamaktan ve hislerimi duygularımı bir anda kapatmaktan bıktım sizce bunu neden yapïyorum bir fikriniz var mı?
İyi hissetmiyorum depresyondan nasıl çıkabilirim?