İyi hissetmiyorum depresyondan nasıl çıkabilirim?

Sürekli depresyona giriyorum, param yok ailem bana maddi manevi destek asla olmuyor, hatta umurlarında bile değilim, annem den beni sevmediği için ve babamla aralarında sevgi bağı göremediğim için nefret ediyorum ve ikisininde çocukluğumdan beri ise girip çalışmadıkları evde uyudukları tembellik yaptık ları beni değersiz bir hiç gibi hissettirdikleri için ikisinde de nefret ediyorum sanki evin içinde iki yabancı insanla yaşıyor gibiyim 8-9 yıldır ağır depresyon yaşıyorum ilaç tedavisi gördüm ama bir gram bile faydasını görmedim, kendimi hiçbir zaman güzel görmedim yeterli, zeki, güçlü bulmuyorum kendimi, hatta kendimden görünüşümden, sesimden nefret ediyorum, aynaya bakmak istemiyorum neden güzel değilim? neden hiç sevilmedim? neden kimsem yok? neden Allah'a yalvardığım halde bu içimdeki hastalığı, takıntı hastalığını al dediğim halde beni umursamadı? benden bu hastalığı al allahım çünkü sürekli kendimi depresyona bırakıyorum ibadet etmeme düşünmeme engel oluyor bu hastalık dedim öylede, ama neden 8-9 yıldır beni asla ama asla duyup umursamıyor ben kötü biri değilim, hatta çok temiz kalpli olduğumu derler, dini ve eğitim takıntım var ve kendimi ruhen bırakıyorum bu üç hastalık var bende ve artık gücüm kalmadı bugün dahada kötüyüm tüm gün uyumayı düşünüyorum çünkü kendime zarar vermekten korkuyorum bence kimse benim gibi hissetmeyi haketmiyor ne olursa olsun ne yaparsa yapsın.
İyi hissetmiyorum depresyondan nasıl çıkabilirim?