Selamlar!!
Derdinizi herkesle paylaşır mısınız, yoksa dert benim derdim diyerek ketum olmayı mı tercih edersiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selamlar!!
Derdinizi herkesle paylaşır mısınız, yoksa dert benim derdim diyerek ketum olmayı mı tercih edersiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayır paylaşmam.. İçim içimi kemirsede kimse sorunumun ne olduğunu bilmez.. İçim kan ağlarken mutlu rolü yapmaya çalışırım.. Kimse bir şey sormasın diye..
Aynı bende öyle çok güldüğümüzde mutlu sanıyorlar öyle devam...😌
Aynen öyle.. İçi beni yakar dışı seni misali oluyor.. Derdimi anlatıp dilden dile farklı şeyler duyacağıma içimde tutarım daha iyi.. 😄
@remzi1905 kimseyle paylaşmam bu kişi en yakınım dahi olsa değişmez..
@remzi1905 özelden kimseyle konuşmuyorum..
Selamlar.. hayır derdimi kimseye anlatmıyorum. sadece çok yakın bulduğum samimi olduğum bir arkadaşım varsa o zaman anlatırım yani herkese dert anlatmam ki anlatmayı da sevmem zaten. çünkü bir kişi beni anlamadığı sürece ona dert anlatmayı saçma bulurum beni anlayan da bir iki kişi oluyor bazen ama çok nadir denk gelir. bunun dışında zaten dertlerini anlatmayı seven birisi de değilim ben. genel de içime atıyorum dertlerimi tamamen.
Abla dün ki eşleme sorusunda ben kaldım :D
Bi sen kalsan yine iyi cvp veren herkes kaldı.🤦🏻♀️
Anladım kız az geldiyse demek :D 🤦♀️
Yok ben siteye giremedim ki.🤦🏻♀️
Hmm iyi geceler abla eşlersen eşleyebilirsin önemli değil laf olsun diye söyledim :)
Eşlemek istiyorum aslında ama 1 gün geçti diye kararsız kaldım.
Evet bir günden sonra gerekli olmaz bence hem yarısından çoğu eşlenmiş yine de
Kimseyi eşleyemedim ki ben
Evet şimdi fark ettim o zaman çok uzun sürer abla boş ver bence
Bayramda eşleme yapılırsa böyle boşa gider neyse öğrenmiş oldum...🤦🏻♀️
Bir daha ki soruya artık abla..🤦♀️ iyi geceler görüşürüz :))
İyi geceler ablacım.😌
Hayır ben en yakın insana bile anlatmam ki. İnsan kendi başının çaresine bakabilmeli. Günü gelince mutlaka herkes o namluyu sana çevirecektir. Seni yine kendi dertlerin ile vurmaya çalışacaktır. Bu kural asla değişmez.
Mutluluğu paylaşmak daha kolay benim için.. Derdim varsa anlatacak dermanı bile göremiyorum kendimde.. Kaldı ki faydası olacağına da inanmadığım için galiba..
Dertler paylaştıkça azalır deniyor ya, tamamen alakasız..
Azaldığını hiç görmedim fazlasıyla geri dönüyo...
Aslinda azalir dertler anlattikca insanin kalbi ferahlar ama herkese degil tabiki
Egerki gùvendigin insan varsa ve o insandan sana zarar gelmiyorsa o insana herseyini anlata bilirsin
O insanin kalbinde ALLAH korkusu vardir ondan sana asla zarr gelmez
Cevap
16Cevap
Kendime bile anlatmam. Bırakın bir başkasını
Bildiğim ve sevdiğim bir şey var; Dilindeki sır, cebindeki para ve kalbinde ki yarayı kimse ile paylaşma.
Nasılda doğru söz...👌
Paylaşmamaya çalışıyorum. Paylaştıklarımız en küçük husumette vurmaya kalkıyor çünküm.
Kesinlikle şak diye önümüze çıkıveriyo.
Herkesle paylaşılmaz, özel gördüğümüz güvendiğimiz insanlarla paylaşılır...
Evet o özel gördüğümüz kişilerde komikmiş gibi gülebiliyo...
Belki de senin gülmeni sağlamaya çalışıyordur, sıkıntılarını unutturmaya...
Yaa öylede düşünceliler...
Bu o kişiyle arandaki bağa bağlıdır, gercekten düşünceli olanlar vardır, bir de düşünüyormuş gibi yapanlar... Sen gerçekten seni düşünenlere inan ve güven...
Herkesi bırak kimseye anlatılmaz yaranı kime gösterirsen günü geldiğinde gelir ordan vurur gereği yok
Bi ara arkadaşlarımla paylaşırdım sonra en ufak kavgada yüzüme vurduklarını farkettim artık kimseye söylemiyorum
selam gece gece sadece sıkılıyorum öylesine muhabet etsek olur mu
@oylesinebebek olur
ozleden ulaş o zaman benim seviye yetmiyor
@oylesinebebek yazdm
gördüm cevap verdim
Derdimi paylaşmayı sevmiyorum. İçimde kalması daha iyi. Anlatmak rahatlatmıyor.
Herkese değil sadece güvendiğim bana yakın olan insana anlatırım derdimi
Herkes olmasa da tasiyacak birine paylaşırım ki o kisi de tasiyip tasimayacagini belli eder
Hayır paylaşmam.. derdimiz diyip paylaştığımız sonrasında daha çok dert oluyor.
Derdimi herkesle paylaşmam çok güvendiğim sevdiğim bir iki kişi ile paylaşırım ya da hiç paylaşmam
Herkesle degil sadece kalbimin isindigi ve gùvendigim insanlarla
Ama ondan ònce heR zaman rabbimle paylasirim
Gerek yok knq sorunların pik yaptığı aylar oluyor kendimi deşarj etmem lazım yoksa sakınleşemiyorum.
Kötü şeyler yasadiysam arkadaşlarımla paylaşırım derdim varsa kimseyle paylaşmam
Güvenmediğim için paylaşmam
Hayır kapalı kutuyum
herkesle degil
Sevdigim biriyse evet
Derdimi kimseyle paylaşamıyorum
Hayır herkesle paylaşmam
Bazen evet paylaşmak iyi geliyor insana
Kimseyle paylaşmamayı tercih ediyorum.
O hataya artık düşmüyorum
kimseyle paylaşmam ki
Paylaşırım ama yanlış yapıyorum
Hayır paylaşmam.