istanbula gelen okumaya gelen özellikle kızlar neen kabak çekirdeği gibi açılır ?bu tiplerden çok var görüğümde sinir oluyorum .anaları bunları okuyor biliyor bunlar bir o erkekle o bunla .neden bu tipler böyle olur?
Cevabın nedir?
Valla öyle...
Ailesinin yanında hayatını yaşayamayan bayanlarda görülen bir durum. Yani kızım olursa başka şehire okuymaya falan göndermek istemiyorum...
Ailesinin yanındayken yaşadığı baskıdan kurtulan kızlarımız bir de erkek arkadaş buldummu neler yapıyor neler. Ha yapan ailesinin yanıda da yapıyor ayrı. Ama en azından aile kızı yurtta bilirken erkek arkadaşının koynunda sabahlamıyor.
Bazıları veriyorlar bekaretlerini elin şerefsizine, (aşıktım, seviyordum, zaten evlenecektik, hem o zorla yaptı bahaneleri ile...) sonradan evlilik hayallerinin boş olduğunu / yıkıldığını / olmayacağını görünce psikolojik bunalım... Hayat boyu taşıyacakları bir yara...
Bu tip bayanlar yaşadıklarının hata olduğunu farkına varırsa eskiden sahip olduğu iyi aile kızı kimliğini yaşatmaya çalışmakla birlikte feleğin çemberi kızı kimliğini aynı anda yaşatıyor. Sonuçta çift karakterli oluyor. Mesela saat 10 dan sonra dışarı çıkamam, babamın kulağına gider diyor ama gece 2 de hiç birşey yokmuş gibi eve geri dönebiliyor. Yada orta yaş bayanların kocalarını aldatmasını "gençliğinde bişeyler yaşayamamış ondan aldatıyorlar" diyerek dürüst kızlara bir nevi bok atarken öbür yandan ortam çok kötü, bu ortamda evlat falan yetiştirilmez diyebiliyor... Yani sürekli bir çelişme söz konusu oluyor kendisi ile, fikirleri ile... İki dünyanın ortasında sıkışıp kalıyorlar desek yeridir. Bazıları veya sonradan sonradan "iyi aile kızı" kimliğini yaşatamayacağını anlayıp iyice kaşara bağlıyor...
Valla böyle biriyle karşılaştım da içim cız etti...
Değer mi bunlara? İşte kızlarımızın aklı bir karış havada. Bilmiyorum anlatmıyor mu kimse bunları kendilerine. Kendi düşen ağlamaz sonuçda da, yazık yani, üzülüyorum ben kendilerine. Ailesinin verdiği onlarca yıl emeğe, korumasına yazık...016 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın da iyi kızlar genelde kaybediyor bu tipler kazanıyor valla erkekler artık pek namusa falan bakmıyor evlenirken bunu görüyorum ben
Soran+1 yılya sevgide insanın kendi elinde birşey .iyi birini sevmek istersin seversin yani .sen bakıyorsundur birşey diyemem ama çok kişi bakmıyor .
- +1 yıl
Erkeğin geçmişi varsa sorun değil tabi.. Ama Erkek temiz ise o çok zor bişey. Cehennem ya. Bir yanda çooook seviyorsun. Benimsemişsin. Öbür yandan mideni bulandırıyor yaşadıkları. Sen temizsin... Kendine layık görmüyorsun.
Evlensen bile ileride kavga çıkacak, bu konu hemen ortaya dökülecek. Sen zaten bana geldiğinde böyleydin falan diye... Aile temelinden sarsılacak. Kötü bir olay. Herşeyiniz uyup da bir bu olay yüzünden ayrı kalmak da çok acı verici. Allah'ım sen bizi test etme bunla yarabbim. - +1 yıl
Haklısın da kimin ne *ok yediğini nereden bileceksin? Gördün, tanıdın, sevdin, sonradan ortaya çıktı. Ne olacak?
Hem kimisi hiç söylemiyor zaten. Saklama yoluna gidiyor. Evlilikten birkaç gün önce bir operasyon... Sütten çıkma ak kaşık ayağına yatıyor.
Diğer kız en azından hatasını söylüyor. Pişman yaşadıklarından. 2 yüzlü değil.
Çetrefilli bir problem.
Soran+1 yılkişi kendini davranışlarından belli eder bence .bakireyim demesine gerek yok .
Soran+1 yılbence anlaşılır insanlar görmek istemiyor sadece .herkes kendini belli eder sonunda
- +1 yıl
"Sonunda" belli eder de o son gerdek gecesi falansa biraz geç değil mi?
Erkek aşık olmadan, tutulmadan önce söylenmeli de bazen ilk görüşte bile tutulabiliyor. Hem nasıl diyeceksin ben önceki ile gömmeli olaylara girdim diye. İma yapsan adam ne kadarını anlayacak o da var. Erkeğin aklı biraz havada oluyor karşısında güzel bir bayan varken... Bilmiyorum ya.
Gidip köyden 20-23 arası birini bulsan, üniversite okumamış, onun bile garantisi yok artık... Kötü. En iyisi biz de mi kirletelim kendimizi?
Soran+1 yıl18 yaşında bir kız bile birşey yaşamış olabilir yaşla alakası yok tecrübesi olan erkek anlar kzarşındakini bir bakışta ama onun için çok kızla çıkan adamlar hep gider en temizini bulur çünkü anlarlar öpüşmesinden bile ele verir .bakire olup herşeyi yapan insanda çok ayrıca
- +1 yıl
18 benim için biraz küçük sanırım ya. 22-24 civarı iyidir sanıyorum :)
Ben bakirim. Ama sütten çıkma ak kaşık da değilim.
Sarıldık, öpüştük, koklaştık zamanında... ama herşeyin bir sınırı vardı... Yani şimdi bakıyorum, onları bile yapmasaydık daha iyiydi tabi ama erkeksin sonuçta. Sevgilin bir bayan olarak seni talep edince dur diyemiyorsun kolay kolay. Ben neler gördüm de durabildim yani de çok zordu. Bayanlar için erkeğe dur demek çok daha kolay...
Soran+1 yılevet kadınları iyi tanıyan erkek daha oğru seçim yapıyor gibi geliyor bana çünkü anlayabiliyor tecrübeli olup olmadığını
- +1 yıl
Ya bir tane olsun, temiz olsun, güzel olsun benim olsun. Tek istediğim bu...
O bir taneyi bulmak için onlarca kişinin hayatından geçmek... Bilemiyorum... Üzer insanı. Her birini üzeceksin, üzüleceksin... Yazık ya. Ne devirde yaşıyoruz. Doğru dürüst güzel bir kız bulmak için çekmemiz gereken çileye bak!
Soran+1 yılvalla ya doğru yoldasın arkadaşım duyarlısın aferin takdir ettim .rabbim kalbine göre verir merak etme sen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKEzban sıfatıyla anılır bu tipler. Birden bire kendiliginden acılırlar. Her önüne gelenle eglencesine mi artık görmemişlikten mi bilemiyorum takılırlar. Hepsi öyle degil tabi.
Bazıları efendiligini bozmaz.
Ama gercekten de aile ortamında uzaklaşan , saç şeklini piercing olaylarını yok efendim giyimini kıyafetini gittigi ortama göre degiştirir.
istanbulu bırak izmir daha kötü degil mi sence?
izmirde gece alemlerinin daha fazla oldugu belli. izmiri kazanan solugu kordon alsancakta alıyor.
istanbulda ise kimkime dumduma.
Anaları okuyor goruyor ama nerde. 4-5 sene boyunca okudugu okulda yani istanbulda mesela ne yaptıgı belli degil. okul bitince cogu eve donup husrana ugruyor. Cok azı ailesinden kopuyor. Ama durumları ciddi facia.. sana katılıyorum02 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kalıyor burda bir şekilde eve dönemezler ki nereye dönücekler .birinin metresi dostu oluyolar sonra ay şekerim özügürlük cart curt valla tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzgürlügün ö snü anlayabiliyorlar mı acaba neyse.
+1 yılOnlar "Üniversiteye" değil "EnverUstayla" Kırıştırmaya gelmişler sanırım...
Ayrıca herkesin kendi hayatı.Bunların senin derslerine yaşam tarzına cebindeki parana sosyal hayatına bi zararı varmı.Yani onlar öyle diye piyasada doğru erkek kalmıyormu bulamıyacağındanmı korkuyorsun.Böyle bişey yoksa bence fazla takma kafana08 Yorumla
Soran+1 yılailelerine üzülüyorum bunların anneleri zavallı köylü kadınlar bunları okutmak için didiniyolar .zaten bunlara prim veren erkekle işim olmaz .köylü tipleri sevmem
- +1 yıl
Bu sorununu ailelerinle görüşerek çözebilirsin.O kadar duyarlıysan bunu yap.Aman be bana ne dersen.O Zaman hiç üzülme boşuna.Sen ölüncede bu olaylar devam edecek.Sen yokkende vardı
Soran+1 yılya banane ne üzülcem ki ölesine açtım konuyu .benim hayatımla ne alakası var .sadece uyuz oluyorum .kimsenin ailesiyle konuşamam yazık
- +1 yıl
duyarlı biri olarak konuyu açmış asıl sen ilgisizsen yorum yazmazsın...
Soran+1 yılaynen ya yok sanane yok seni ilgilendirmez yok senin hayatınla ne alakası var .bir noktada toplumsal birşey herkese batabilir ucu ayrıca uyuzda olabilirim kime ne asıl onlara ne yani .
- +1 yıl
Senin gibi 3-5 kişi kurtaramaz durumu.Aynen kürtaj meselesinde olduğu gibi 5-10 kişi çıktı eylem yaptı hani nerde gerisi.İşte sizin gibiler böyle kendi etrafında döner durur.Kendileri sinir olduğuyla kalır.Boşuna uğraşma sen yokkende vardı sen varkende olacak bunlar.O yüzden müsterih evlat.
Soran+1 yıliyide sinir olmam seni neden gerdi anlaşılı seni tanıdım ben KEZBANNN yakalalanın gülümse
Soran+1 yılhayret birşey ya kızım sanane sinir oluyorum işte böle köylülere .kendilerini şehirli göstermeye çalışyolar .olmak istedikleri gibi biri olunca e haliyle kıskanıyolar .kendilerini şehirli kızlarla karşılaştırıyolar .sinriime dokunuyor sanane alla alla sana hesap mı vericem .saçmaysa yazma gitsin
+1 yılBaskı görenler açılır.Aile baskı yapmıyorsa yaşadığı şehirde nasılsa gittiği şehirde de öyle olur.Aile baskısı görenler birden özgürlüklerine kavuşunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
aile baskısı görmeyen kızlar hep mazbut, kapalı, muhafazakar, mini giymez, askılı giymez değil mi :D
Sadece bir sebebe bağlamak doğru değildir... Aile baskısının yanında diğer kızlarla mücadele etmek onlardan öne çıkmak, popüler olmak, özgürlüğü soyunmak algısı...
Soran+1 yıldiğer kızlarda böle olabilir ama onlarınki batmıyor bunlarınki batıyor
- +1 yıl
şu altta saçmalayan okuma ve anlama özürlü ardaşa saygılar.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
istanbula okumaya gelmiş bir kızı kandırmak çok kolay günümüzde zengin bir çocuğun yeni aldığı spor otomobilinle "beraber takılmaya ne dersin güzelim" gibi sorularına kayıtsız kalamayan kızların durumu bu maalesef. çoğu ya bekaretlerini kaybedip kötü yola düşüyorlar yada aşırı eroinden mefta oluyorlar. akıl denen büyük bir nimet insanlara bahşedilmiş pişman olupta keşkeleri sıralayacağına iş işten geçmeden oturupta doğruları görmek gerekir bence...
21 Yorumla
Soran+1 yılbide vermeyen kızlara kezban der bu tipler kopuyorum kendi asıl kezban
söyle söyliyim genelde ailelerinden cinsel anlamda arkadaslıklar anlamında baskı gören arkadaslar üniversiteye gelip onun verdigi özgürlükten ve özgüvenden dolayı böyle bir rahatlığa ulaşıyorlar evet primde yapıyorlar bu davranışları dogrumu yanlışmı bişiy diyemiyecegim.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide 18 yaşında okula geliolar yani o zamana kadarda sıksa sıksa nereye kaar sıkıcak .on dört yaşında mı yaşayacaklar yani bence bahane .populer olmak için yapıyolar
Akdeniz üniversitesinin yurduna bir kız gelmişti 2 yıllık bir programa kaydolmuştu. kız gelirken anne babasının yanında şalvar ve başörtüsü vardı üzerinde... ailesi gittikten sonra birden Süper mini etekler, çok açık giysiler falan baya açılıp saçılırdı, arada tatilde memlekete giderken yine şalvarını ve başörtüsünü giyer giderdi.
Sanırım baskının sonucu... Hayatının en iyi 2 3 senesidir bu sonra eski düzene geri döner o arada yapacağını yapar.14 Yorumla
Soran+1 yılbunu demek sitiyorum işte neyse dnilcek birşey yok yazık
Soran+1 yıliyide şalvarla gelmiş zaten herkes görmüş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece bir sebebe bağlamak doğru değildir... Aile baskısının yanında diğer kızlarla mücadele etmek onlardan öne çıkmak, popüler olmak, özgürlüğü soyunmak (y)a(nı)lgısı,
Ayrıca sadece istanbul değil tüm üniversiteler böyle... İstanbul biraz daha rahat ve kalabalık dikkat çekiyor...
Artık üniv. mezunu bir kızla evlenmem diyorum...13 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle genelleme ama yinede seçici olmak gerek . tabi
Cevap sahibi+1 yılbu benim kararım...
Soran+1 yıl:)
Normaldir, İstanbul bütün medeniyetleri içinde barındırmakla birlikte her türlü pisliği de içinde barındırıyor. Çok seviyorum ama bu yönlerini gördükçe kaçasım geliyor. Haliyle dışarıdan gelen illaki bir tarafa özeniyor
06 Yorumla
Soran+1 yılevet özeniyolar o yüzden aslen bu şehirde oğup büyüyen insanlar daha sağlam
Soran+1 yılaynen bencede
Soran+1 yılyapıyorsun ama dinlemiyolar ki
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGöz göre göre hayatlarını heba ediyorlar,bunun bilincinde değiller.Üniversite ortamının özgürlükle eş değer olduğunu sanan bi çok öğrenciyle karşılaştım.Üniversiteye gidiyim de o zaman gör sen beni edasında...Aslında liseler daha bozuk..
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bende bunu demek istedim
Neden şuan bütün kızları yargılıyorsun?..okuyan veya okuduğunu sanan tipler belli zaten.Bu bir genelleme evet ama kesinlikle herkes değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılben bu tipler için diyorum herkes için değil .köyden gelen herkes öyle değil tabi
Soran+1 yılizmir gelişmiş bir yer ben köyen gelenden bahsettim izmirden değil tabikide
Lütfen.! Onlar Üni-ver-siteli,okuyan gençlerimiz.! Kendini bozan,bozduran gençliğimiz. Hevesler ve vaatlere meyilli gençlerimiz.
Kısacası onlar bizim gençliğimiz.32 Yorumla
Soran+1 yılişte o kötü
+1 yılDışarıdan ada içeriden olmasından ziyade içlerindeki bastırlmış duyguları dışa yansıtıorlar.
Her Kız Her ortamda kızdır.01 Yorumla
Soran+1 yıliyide herşeyin bir kararı var .
+1 yıle yani görüyorlar, bakıyorlar istiyorlar. çekinecek kimse de olmayınca kabak çiçeğini gösteriyorlar :D ayrıca bu sadece istanbul için geçerli değil...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsadece dışardan gelen kızlar diyil kabak çekirdeği gibi açılan, diğerleri de aynı oluyo...
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelde dışardan gelenler
o değilde neden kısa etek dökolte giyerek yarı çıplak bir halde gezerler, neyi ispatlama derdindeler veya ne için böyle giyinip birde kıvırtarak havalı şekilde dolaşırlar
14 Yorumla
Soran+1 yılgüzelliklerini kezbanlar
Soran+1 yıltek kaş tipler ahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece istanbula gelenler değil diğer büyük ehirlere gelenlerde böyle.mesela benim eski sevgilim ankaraya gelince tanıyamaz oldum.kendisi taşralı küçük şehirliydi eskiden ve hanım hanımcıktı.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle oluyor onu emek istedim işte
+1 yılBastırılmış duygular:)
İstanbul rahatlığı:)
Herkes giyer benim eksiğim ne kafası:)
Rüyalarında gördüğü erkeklerde şans bulma olanağının olması,kararsızlık:)15 Yorumla
Soran+1 yılevet çok acı
- +1 yıl
Kendi seçimleri
Kendi hayatları
Olmak istedikleri bu
Populer olmak istediğine ulaşmak
Zaten evlenmicem ben edaları falan filan...
Soran+1 yılya herkes evlenir bir şekilde bir gün ama toplumun huzuru kaçıyor işte
- +1 yıl
Toplumsal değil birseysel düşün sen
Soran+1 yılya ölesine açtım banane ki o kızlardan zavallı olarak görüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bende çok uyuz oluyorum böyle kızlara.Kimlerin kucağında oldukları belli değil gördüklerimi yazssam roman olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya o tipler .birinden diğerine bide kıskanıyolar sevgili olanları iyi ilişkisi olanları
Cevap sahibi+1 yılSorma bunlar ailede hep sıkı yetişmiş.Kendini bu özgür günlere hazırlamışlar.Çoğu bakire değil.Ayrıca paraları kalmayınca para karşılığı ilişki yaşıyolar.
Soran+1 yılevt bende gördüm öyle tipler okuyana kaar yapıyolar okul bitince işe giriyolar bu sefere bedavaan yapıyolar
+1 yılHeh aynen oyle. Gelip hemen bekaretlerini de kaybederler cunku hayir demeyi bile koyluluk zannederler.
03 Yorumla
Soran+1 yıle köylüler zaten ki öyle sanmalarına gerek yok zaten köyden geliolar
- +1 yıl
koylu olmanin bir mahsuru yok, ama onlar garip bir bicimde bunu saklamak isterler, sehirli genc ne derse yapilmasi gerekir cunku hayir derse aaa ne garip koylu musun sennnn denebilir ona ve asagilanabilir,
Soran+1 yıltamam işte köylü oluklarını kabul etmiolar keni kendilerini aşağılıyolar
+1 yılsürekli aile baskı altında olarak büyümül olanlar kabak çiçeği gibi açılıyorlar çünkü bu tip ortamları ilk kez görüyorlar ve merakla koşturarark gidiyorlar... ama küçüklükten beri ailevi serbestliği olanlar öyle değil...
00 Yorumlaverince populer oluyorlar hissine kapılıyorlar heralde
04 Yorumla
Soran+1 yılevet onun için yapıyolr
Soran+1 yılalırdığım yok ailelerine acıyorum
iyi de bu durum seni niye ilgilendiriyor bu kadar. herkesin kendi hayatı...
02 Yorumla
Soran+1 yılilgilendirmiyor ama ailelerine üzülüyorum .bi tane anne gördüm de üzüldüm kadıncağız köyünde kızını okutucam diye didiniyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısıtlanınca gerçek kimliğini oturtamıyo sonra ne olduğunu şaşırıyo serbest kalınca. suç kızlarda değil.ayrıca neden hep kızlar? erkekler çok mu farklı sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani erkeklerde öle.buraya gelince playboy kesiliolar onlarda
+1 yılSen de baska sehre gidince acılırsın meraklanma.istanbulda yasamak istanbullu olmak değildir
11 Yorumla- +1 yıl
birde eskişehiri görün İstanbul bişimi burayı avrupa zannediyolar ucmuşlar ya birde acıkögretim okuyup burda ikamet ediyorlar aileleride yazık ünüversite örgün okuyor zannediyor yazık valla
Ailesinden ayrılıp özgürlüğüne kavuşan kızlar kabak çekirdeği gibi açılıyor işin aslı bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılüzülme kız beni sana ayırdılar :)
14 Yorumla- +1 yıl
dikkat hunili üye... :D
Soran+1 yılçok köylü kızı varmış gördümm
- +1 yıl
sevdiğim erkek köylüyle çıkıo diosun mu ?
demiosan köylü erkeklerin efendisi yok sakladım samanı
bana sen lazımsın
Soran+1 yılköylüleri sevmiorum işte azıyolar buraya gelince .efendi olanlarına sözüm yok tabi .
+1 yılLay lay lom için gelen tipler onlar :D
00 Yorumla:D:DD: yapcakk bısı yok maynun gozunu acıyor :D
00 Yorumla
+1 yılİçlerinde var.İçleri kıpır kıpır :)
00 Yorumla
+1 yılgörmemiş görünce sapıtmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de neden onları ksıkanıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılniye kıskanayım ya çarıklı tipleri mi kıskanıcam komik olma .
kendini özgür hissettiği için.
00 Yorumlasanane
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri