Güncellemeler
+1 yıl
Hiç sevgilisi olmamış gibi ortaokul bire gidiyor gibi erkek merakı 🤮
Sürekli birbirinin arkasndan konuşuyorlar güya arkadaşlar. Sürekli bir dedikodu ortamı o kadar bıktımki ergen ergen tavırlar. Yurtlardaki kızlar mı böyle yoksa ünideki bütün kızlar böylemi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soraysın gecen sinif grubunda catisma oldu resmen😁
AA ne oldu 😂
biri bisey sordu diger biri onu tersledi zaten 1. sjnidtan beri cekisme vardi biri birine tipinden dolayi firavun dedi😂digeri de ona kilosundan dolayi balina dedi😂abi cok guldum ya
Whatsapp grubumu onlar daha masum inanki ellerinden gelse saç baş birbirlerine girecekler 😂ki onu yapabilecek cesaretleri de yok olsa en azından bir ekşın olur , aksiyon olur 😄
la he onu da dediler agzina bitane gexiririm digeribde biraz sıkar o dedi okul basladiginda girseler birbirlerine 😂
Yakın zamanda olursa girerlerdi 😂
yav tamda finaller bitti kapistilar belki büte girerlerse kapisirlar ama grubtan attilar zaten hem belki bütte kavga etseler de göremicem bütüm yok da cook sukur😝 3.11 de ortalamam da rmaşallah de
Gruptan atmaları reelde kavga etmelerine engel değil 😂
vakalim seneye artik😂
Benim elime geçse fırsatı değerlendirirdim 😂
şişman olan kiz karsisinda pek şansin olacagini sanmiyorum 😁 beni bile döver
Fırsat bu fırsat döv 😂 dayak atma butonuda eklesinler madem böyle olmamış 😂
Allah korusun yav medeni medeni yaşamak anlaşmak varken evvelden de kavgaci biriydim etmezdim ama meyilliydim bikac yerde karsima cikri tek yumrukla adam ölüyo kafasini carpiyo sakat kaiyo Allah korusun ömür boyu hapis vicdan azabi Alllllah korusun o yuzden ilk yumrugu atan sen/ben olmamaliyiz he o atti mi dal dersin kendimi korumak amacli diger turlu buyuk sıkinti olur ne demis Hz Ali bir anlik öfkeye karsi bir dkka sabrli olmak binlerce dakikalik pişmanliktan yeğdir
Çok mu şişman 😂 döverim ben güçlüyüm 😂😂
3 kişiyi birden döverim 🤣
sulak alanda mi büyüdün 3 kisiyi nasil dovcen at
Tabi bunları yaşamadan bilemezsin konuşmak kolay 😄 diyorum ya zaten lafta kalıyor cesaret yok birine sataşıyorsam herşeyi göze alcaksin yok öyle boş beleş konuşmakla peynir gemisi yürümez
valla benim cesaretim yok guzel guzel konussalar anlassalar illada girecekler birbirlerine
Anlaman imkansız 😂
knk 6 senedir kikboks yapiom😂medeniyetten yanayim hâla
Bazıları medeniyetten anlamıyor kanka onların ağzına bitane cakacaksın 😂 bak gör fitne fesat kalıyor mu
haklisin reis bende2 sinden birini savuncak olsam "firavuna benzeyen" den yana olurdum cunki giz vise sordu digeei ona laf atti
Ben olayı anlamadmki vize sorana firavun mu dediler 🤣 ayyy çok eğlenceli
yav firavun felan demek de hoş olmuyor firavuna A diyeyim sismana B simdi bu a derslere pek iştirak edemiyor bi dersten dusuk almis hocaya nasil ulasabilirim diye sordu b de derslere gelseydin dusuk alip aglamazdin vs yazmis ordan baslior atişma
Bu konuda bende sıkıntılıym haddi olmayan insanlar hesap soruyor bizim sınıfta bile değil. Bilmiyorum o konuya dahil olmadığım için can sıkan tipler var
mazur gör ne okuyosun merak ettim
Moda tasarımı
ilerde...
müsteri: ayy hic begenmedim istemiyorum bunu
sen: bana hak habu makasi kafana geciririm al sektör ol git😂
🤣🤣🤣
böyle çok insan var birde kızlar erkeklerden erken olgunlaşır diyolar kimle konuşsam ergen davranışlar artık aşırı baydı
Karakter yok , olgunlukla alakası yokta m*l mısın 5 yaşnda mısın, hayatta hiç sevgilisi olmamış sanki... herhalde beyin yaşları bu. Benim ilkokul arkadaşlarım daha olgundu. 😂
yapcak bir şey yok ilerde düzelir böyleleri inşallah :D
Hiç sanmıyorum anası babası düşünsün banane 😄 benden uzak olsundaa
Arkadaş ortamındaki kızlar da öyleydi benim.
Nasıl tahammül edemiyorsunuz
Ediyorsunuz
Sohbeti keserek. İki yüzlü insanlara asla tahammül edemiyorum.
Iyy bendee yüzlerini görmek istemiyorum dedikodusu yapılan insanlara da üzülüyorum. Nerde daha insani uyumlu biri var ilk çekilemeyen ama arkasından konuşulan o oluyor
Onların arkadasından konuştuğumu söylemiş birisi ki asla yapmadım bu olaydan sonra tripler soğuk yapmalar falan mide bulandırıcı yani
İftirada dahildr tabi hiç şaşırmadım her şey beklenir 😂
Maalesef
Valla bende düşünüyorum şimdi kimbilir benim hakkımda ne yalanlar uyduruyolar diye 😂
boş ver gitsin. İyi geceler
Sanada